Darap21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 Έκανα format...και λόγο του ότι το site έκανε αλλαγές και δεν μπορώ να βρω το thread που είχα κάνει πάνω σε αυτό ξανά κάνω ενα thread..Λοιπόν έκανα φορμάτ και μέχρι στιγμής έκανα μόνο τα windows update...Θέλω να κατεβάσω και τους drivers της μητρικής...http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4396#dl Θέλω να μ πείτε1)Κατεβάζω όλα όσα έχει σε αυτό το λινκ??2)Πρέπει πρώτα να περάσω τους drivers της μητρικής και μετά της κάρτα γραφκών και μετά της κάρτας ήχου??3)Μπορώ να δω αν έχουν η τελευταίοι drivers στο σύστημα μου και πως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Για τους Achi δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις εγκατάσταση για να μη σου πετάξει μπλε οθόνη. Εγώ πρώτα περνάω της κάρτας γραφικών, μετά του chepset που έχει για τις usb, ethernet, sound, στο τέλος πέρνα και τον driver για την USB 3. Αν θυμάμαι για να δεις ποια έκδοση από έναν driver έχεις, πάς στην Διαχείριση Συσκευών, επιλέγεις τη συσκευή, δεξί κλικ - ιδιότητες - πρόγραμμα οδήγησης. Μην βάλεις πρόγραμμα που ψάχνει για να έχεις τους τελευταίους οδηγούς. Δεν ξέρεις από που τους κατεβάζει, αν είναι οι σωστοί και γενικά μπορεί να καταλήξεις να μη μπαίνεις στα win 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Νοέμβριος 21, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 από την άλλη όσες φορές έχω βάλει το slimdrivers ποτέ δεν είχα πρόβλημα δοκίμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Νοέμβριος 21, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Εγώ τα έβαλα λίγο όπως να νε...παίζει ρόλο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Νοέμβριος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Απλα install το κανεις και scan μετα σου βρησκει τους drivers και τους κατεβαζεις ενε ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 9, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Γεια σας και πάλι δεν είχα ίντερνετ τόσο καιρό και έμπαινα μόνο απο το κινητό μου...Τους drivers για το Bios είναι εύκολο να τους βάλω η θέλει τπτ ιδιαίτερο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 12, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Τί είναι το slimdrivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Τί είναι το slimdrivers? SlimDrivers scans for available updates for all of your drivers, and then manages the download and installation process for you. Rather than having to figure out which programs might be out of date and then checking for updates individually, you can use this program to significantly streamline the process and keep all programs running smoothly. Δηλαδη προγραμμα που σου κατεβαζει αυτοματα τα Drivers , ειτε μητρικης, ειτε καρτας γραφικων/ηχου ειτε οτι αλλο χρειαζεται drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Δεκέμβριος 12, 2014 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 το δοκίμασα και εγώ τώρα και φαίνετε πολύ καλό εργαλείο, θα το δοκιμάσω σε περισσότερα μηχανήματα για να έχω καλύτερη εικόνα, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 13, 2014 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Μπορεί να είναι καλό αλλά γενικά δε συστήνεται να βάζεις πρόγραμμα για να στα βρίσκει για τους λόγους που ειπώθηκαν στο ποστ #2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 13, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Να ρωτήσω κάτι....Στην μητρική πως μπορώ να δω ποιους drivers έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 13, 2014 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Δηλαδη προγραμμα που σου κατεβαζει αυτοματα τα Drivers , ειτε μητρικης, ειτε καρτας γραφικων/ηχου ειτε οτι αλλο χρειαζεται drivers. Δεν ακούγετε άσχημο,πάει για δοκιμή αμέσως σε ενα νετβοοκ που με παιδεύει.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 13, 2014 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Δεν ακούγετε άσχημο,πάει για δοκιμή αμέσως σε ενα νετβοοκ που με παιδεύει.ΕυχαριστώΜακαρι να σου λυσει τα χερια αν και τα netbook ειναι pain in the @ss απο μονα τους με τις απειρες ασυμβατοτητες που εχουν. Θυμαμαι νετμπουκ που ενω ειχε drivers για ΧΡ , τα ΧΡ πηγαιναν χειροτερα απο τα 7 πανω , και το γυρισα στα 7 ! Να ρωτήσω κάτι....Στην μητρική πως μπορώ να δω ποιους drivers έχω?= Μηπως εννοεις απο το Device manager ? Δεξι κλικ στο Υπολογιστης-Διαχειριση-Διαχειριση συσκευων και βλεπεις τι ειναι εγκατεστημενοή πατα στην αναζητηση System Information και τρεξε το. Στην κατηγορια "software environments" λεει system drivers και τους εχει σε λιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 26, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα...Για να κάνω update bios την μητρική ποιο απο αυτά να κατεβάσω??http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4396#bios Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 26, 2015 από DimiR21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 26, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Το FC ....το πανω πανω λεει πως ακομα και μετα απο 9 μηνες παραμενει BETA....lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 26, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Αμ το αλλο, το οτι βγηκε δηλαδη 22 μηνες σχεδον μετα το FC , αλλα (παραμενει) σε BETA , τι σου λεει; Ολα δουλευουν ρολοι μαλλον Γιατι θελεις να το αλλαξεις; Εκανες φορματ, δε λειτουργει ο μοχλος στο fifa και πιστευεις οτι φταιει το Bios ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 26, 2015 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Αμ το αλλο, το οτι βγηκε δηλαδη 22 μηνες σχεδον μετα το FC , αλλα (παραμενει) σε BETA , τι σου λεει; Ολα δουλευουν ρολοι μαλλον Γιατι θελεις να το αλλαξεις; Εκανες φορματ, δε λειτουργει ο μοχλος στο fifa και πιστευεις οτι φταιει το Bios ? Γιατι οχι , βεβαια ισως να φταει και το τροφοδοτικο . αν για παραδειγμα δεν δινει 12v καθαρα , αλλα δινει 11,8v , το συστημα μπορει να μπερδεψει το λογικο 1 , με το λογικο 0 και ετσι να του κουνιεται ο μοχλος μονος του . !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 26, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2015 Ε είπα μήπως φταίει αυτό ρε παιδιά...Επίσης σε αυτό εδώ πρέπει να κατεβάσω κάτι απο αυτά???http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4396#utility Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 27, 2015 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2015 Πριν κανεις οποιοδηποτε αλλο βημα, ρωτησε σε νεο thread ή σε καποιο παρομοιο , ή διαβασε απλα καποιο παρομοιο , για το πως φλασαρουμε το bios. (δε ξερω αν στης Gigabyte τις μητρικες ειναι φρονιμο να το κανεις μεσω windows utilities ). Επισης ακομη πριν απο αυτο, κανε ενα κοπο να βρεις καποιου το gamepad να δοκιμασεις αν δουλευει με εκεινο , να βεβαιωθεις οτι δε του σαλευει του Fifa με τα ΧΒΟΧ controllers. Αν και απ'οτι θυμαμαι το κανει και με το keyboard, αρα εχει χαζεψει το παιχνιδι.Κατι μου λεει γενικως οτι το bios update δε θα λυσει το προβλημα , αλλα δε ξερεις... Τωρα ποιο bios φορας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 27, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2015 Πριν το κάνω θα το ψάξω... Τώρα δοκίμασα κάτι άλλο να δω μπας και... Επίσης στο lan ποιο από όλα πατάω για κάνω το update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts