Spirosssss Απρίλιος 5, 2015 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Πισωωωωω λεμεεεεεεεε [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 5, 2015 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Αυτή η δυνατότητα που ζητάς υπάρχει. Κάτω από την φωτογραφία του προιόντος υπάρχουν οι καρτέλεςΕπισκόπηση,Χαρακτηριστικά,Ερωτήσεις.καμμια σχεση με το παλιο συστηματι ερωτηση να του κανω ; Αν δουλευει ;εγω θελω να προλαβω και να γραψω"την προλαβα πρωτος μλκες βρειτε αλλου καρτα.χαχα" τουλαχιστον παλια ξεραμε αν ισχυει , αν την εχει παρει καποιος , αν εχει δηλωσει καποιος ενδιαφερον.Τωρα ειναι ολα στον αερα. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 5, 2015 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 εγω θελω να προλαβω και να γραψω "την προλαβα πρωτος μλκες βρειτε αλλου καρτα.χαχα" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Απρίλιος 5, 2015 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 (edited) καμμια σχεση με το παλιο συστημα τι ερωτηση να του κανω ; Αν δουλευει ; εγω θελω να προλαβω και να γραψω "την προλαβα πρωτος μλκες βρειτε αλλου καρτα.χαχα" τουλαχιστον παλια ξεραμε αν ισχυει , αν την εχει παρει καποιος , αν εχει δηλωσει καποιος ενδιαφερον.Τωρα ειναι ολα στον αερα. Συμφωνώ και επαυξάνω! Τις προάλλες είχα βάλει αγγελία για μια τιμονιέρα g27, και ένα παληκάρι μου έστειλε pm για να την πάρει. Τον έβαλα να δηλώσει ενδιαφέρον πρώτα δημόσια στο "ερωτήσεις" για να πάρει σειρά, μην έχουμε τπτ παρεξηγήσεις. Ευτυχώς διότι αμέσως μετα μου έστειλε και άλλος pm... Για δείτε λίγο γιατί δεν είναι πλέον εμφανές τι γίνεται. Εμένα με βολέυει γιατί μπορώ να βάλω εδώ αγγελία αλλά και όπου αλλού θέλω και στο τέλος να πουλήσω χωρίς να τηρώ σειρά προτεραιότητας, αλλά δεν μου ακούγεται σωστό... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2015 από cyberdyne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Απρίλιος 5, 2015 #245 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 Εγώ ένα τελευταίο έχω να πώ, και δέ θα συνεχίζω άλλο να γράφω γιατί δέ μου αρέσει να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Οι αγγελίες θέλουν ολοκληρωτικά νέο DESIGN. Τελεία και παύλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 5, 2015 #246 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 (edited) Πολυ φασαρια με τις αγγελιες ξαφνικα . Κατι επρεπε να ειχα γραψει και εγω οταν πρωτοφτιαχτηκε το θεμα μετα την ανανεωση του thelab αλλα δεν θυμαμαι και βαριεμαι να κοιταξω την αποψη που ειχα πριν κατι μηνες. Ειτε βαλετε 2 αγγελειες τον μηνα , ειτε 2 την εβδομαδα , ειτε ακομα και 2 καθε δευτερολεπτο να μπορουσατε να βαλετε , πολυ απλα δεν εχει νοημα Θες να πουλησεις κατι ? Καντο στο διπλα site . Δεν ειναι κακο . Ετσι και αλλιως ο μεγαλυτερο ποσοστο του κοινου "εκει" , ειναι ατομα που θελουν να κανουν αγοραπωλησιες .Μαλιστα πριν καποιο καιρο ειχα βαλει και εγω αγγελια εδω , αλλα απλα δεν υπηρξε καν ανταποκριση ...πραμα λογικο Ειμαι εδω 2 χρονια περιπου με σιγουρα πολυ χρονο online καθε μερα , δεν εχω γνωρισει κανεναν κατ'ιδιαν αλλα παρολαυτα με τον τροπο μου σας εχω μαθει Θα ξενερωνα πολυ αγρια αμα αυριο εμπαινα και το site που περναω τον χρονο μου ειχε γεμισει αγγελιες Αφηστε το οπως ειναι , να μπαινουν τα δειγματα απο τα reviews και απλα ορισμενες αγγελιες απο τους ρομαντικους που προτιμουν να δωσουν ενα αντικειμενο στον συν-λαμπιτη τους , παρα σε καποιον ακυρο αγγελιοκυνηγο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2015 από kpetros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 6, 2015 #247 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Να ρωτήσω ποιο είναι αυτό το...δίπλα που διαβάζω συνέχεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Απρίλιος 6, 2015 #248 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Να ρωτήσω ποιο είναι αυτό το...δίπλα που διαβάζω συνέχεια;Ελα ντε [emoji15] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 6, 2015 #249 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Απαντήστε του κάποιος γιατί εγώ δε προλαβαίνω ® 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Απρίλιος 6, 2015 #250 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) Να ρωτήσω ποιο είναι αυτό το...δίπλα που διαβάζω συνέχεια; ΔΕΝ έχει σημασία ποιος είναι δίπλα ή πέρα ή παρά πέρα...Σημασία έχει ότι το thelab.γρ είναι αυτό που είναι , έχει κάποιες προτεραιότητες και προσφέρει κάτι που οι άλλοι δεν το έχουν.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣΤώρα, όσο αφορά τις αγγελίες, άς φτιαχτούν όποτε είναι να φτιαχτούν.Είμαστε εδώ μέσα όχι μόνο για τις αγγελίες... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Απρίλιος 6, 2015 #251 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Τελειώνει σε νια. Μην το κάνουμε νιανια αλλο όμως ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2015 #252 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Σας πιασανε οι ντροπες ή ειναι απαγορευμενο? @pgestos για το insomnia μιλανε τα παιδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Απρίλιος 6, 2015 #253 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Απαντήστε του κάποιος γιατί εγώ δε προλαβαίνω ® Roger. Να ρωτήσω ποιο είναι αυτό το...δίπλα που διαβάζω συνέχεια; Αυτό (1-0). Sorry φίλε @pgetsos. Απαντούσα εκ μέρους του @astrolabos, που αρέσκεται να απαντάει με αυτόν τον τρόπο, σε ερωτήσεις με αυτές τις αντωνυμίες (Αντώνης γαρ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 6, 2015 #254 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Roger. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Απρίλιος 6, 2015 #255 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Σας πιασανε οι ντροπες ή ειναι απαγορευμενο? @pgestos για το insomnia μιλανε τα παιδια. Ha! Και τοσο καιρο νομιζα οτι το AVClub ειναι ο γειτονας :shy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 6, 2015 #256 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Ειναι το "αυπνια" διπλα; Ισως πριν καμια 10ρια χρονια Προφανως και το theLab προσφερει πολυ πιο ποιοτικη πληροφορηση, δε θα ρωταγα εδω περα αλλιως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 6, 2015 #257 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Γιαυτο ακριβώς κ η απορία μου για την "φοβια" με τις αγγελίες. Το δυνατό χαρτί του Λάμπη είναι άλλο. Το κάθε φορουμ έχει εδραιωθει με συγκεκριμένη εικόνα πλέον στα μάτια των χρηστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 6, 2015 #258 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) Στο δίπλα φόρουμ ούτε έχω μπει ούτε θα μπω ποτέ, απλά με την προηγούμενη μορφή των αγγελιών περνούσα πιο όμορφα γινότανε όπως είπα και πριν "τζέρτζελος" και είχε πλάκα/διασκέδαση, αυτό πλέον μου λείπει και για αυτό το αναφέρω και νομίζω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνούσανε μαζί μου. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από SirGeorge 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Απρίλιος 7, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #259 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Γιαυτο ακριβώς κ η απορία μου για την "φοβια" με τις αγγελίες. Το δυνατό χαρτί του Λάμπη είναι άλλο. Το κάθε φορουμ έχει εδραιωθει με συγκεκριμένη εικόνα πλέον στα μάτια των χρηστών.Δε βλέπω πουθενά απο τη μεριά μας ούτε "φοβία", ούτε φοβία για τις αγγελίες.1) Δύο σας είχαμε δώσει, δύο σας δίνουμε και τώρα. Ξαφνικά σας φαίνονται λίγες βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Προσωπικά μιας και ξέρετε ότι κάθε μήνα όλο και κάποια samples θα έχω, δε μου φάνηκαν ποτέ λίγες. Και τον προηγούμενο υπολογιστή μου πούλησα και τα samples το ίδιο, χωρίς να πω περίμενε 10 μέρες γιατί πέρασες το όριο.2) Κάναμε λίγο πιο ελαστικούς τους κανόνες. Βάλαμε όριο 200 posts στα οποία μετράνε και αυτά στο offtopic και βγήκε ο συνδυασμός παλαιότητας και posts. 3) Μπορούσατε να κάνετε ερωτήσεις κάτω από την αγγελία, μπορείτε και τώρα. Δε το έχετε συνηθίσει/δε σας βολεύει οκ θα το δούμε. Γενικά βλέπω ένα χαμό γύρω από τις αγγελίες που το γυρίσατε μερικοί πάλι γύρω από τα δύο φόρουμ (insomnia και TheLab) και πραγματικά με θλίβει να βλέπω άτομα που έχουν γνώσεις γύρω απο την τεχνολογία αλλά και για τον Λάμπη και για τα άτομα πίσω απο τον Λάμπη και να γράφουν τέτοια πράγματα. Να σας πω. 1) Δεν θέλουμε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητά μας και οι χρήστες μας να μπαίνουν για τις αγγελίες. Αν ανοίξουμε τις αγγελίες αυτό θα γίνει σε χρόνο dt. Τελεία και παύλα λοιπόν και καλύτερα να κλείσει το "μαγαζί". Μη σπαταλάτε τα πλήκτρα σας για τέτοιες προτάσεις. Είμαστε τεχνολογικό forum με άτομα που έχουν πολλά κιλά γνώσεις και μεγάλη όρεξη να τις προσφέρουν σε όποιον τις ζητήσει. Αν αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε 1000 online χρήστες και σε άλλα forums με αγγελίες 100.000 online ας είναι. Μαγκιά μας! Αυτό δε λέγεται φοβία, ούτε "φοβία" λέγεται επιλογή. 2) Επειδή διάβασα και κάποιες σπόντες πάλι για το insomnia και για το TheLab. Κάνετε μερικοί σαν να μην έχετε δει άλλα forums. Δεν είναι το insomnia το forum που ανακάλυψε ξαφνικά την IPB και την έβαλε πρώτο, αλλά ούτε το TheLab είναι το τελευταίο που έκλεισε καταιδρωμένο τη πόρτα. Το έχω πει στο θέμα. Δύο υπολογιστές με Windows 7 θα μοιάζουν μεταξύ τους και η διαφορά θα είναι στην επιφάνεια εργασίας που καθορίζει ο χρήστης. Εχεις το ίδιο λειτουργικό και εκει πάνω βάζεις το logo σου, τα χρώματά σου και δίνεις στους χρήστες σου ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον. Δεν γινόταν να μείνουμε μια ζωή στην VB για να μην σας θυμίζει το insomnia και να είμαστε χωρίς update στα διάφορα προβλήματα επ' άπειρον . Εμένα μου θυμίζει πιο διάσημα Sites το insomnia τι να κάνουμε; http://www.neowin.net/forum/https://forums.geforce.com/ H IPB είναι το μέλλον και ένα Site ΔΕΝ μπορεί να επιζήσει αν δεν προχωρήσει σε "λειτουργικό". Είναι καλύτερη; Σε μερικά είναι αιώνες μπροστά απο την VB, σε άλλα είναι πίσω. Παίρνεις τα καλά μαζί με τα κακά στις επιλογές σου. Θέλετε να επαναφέρουμε τις αγγελίες με μορφή sub forum; Να το κοιτάξουμε αυτό. Αλλά δώστε χρόνο. Το TheLab Συμπεριφέρεται προς εμάς σα μωρό ακόμα που βγάζει τα δόντια του. Θέλει αρκετά πράγματα να λυθούν πρώτα πριν πάμε στις αγγελίες.Δε σας έχουμε κλείσει ποτέ τη πόρτα σε συζητήσεις και έχουμε δείξει ότι ακούμε τις προτάσεις σας και τις παίρνουμε υπόψιν. Αυτό θα γίνει και εδώ, λίγο υπομονή και δεν είναι ανάγκη να "χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο" όπως γράφτηκε και άλλα βαρύγδουπα. ΥΓ Καλή μεγάλη εβδομάδα σε όλους. Να περάσετε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους και να έχετε καλή Ανάσταση. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 7, 2015 #260 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Για το τελευταίο κομμάτι, προσωπικά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σκέφτεστε τις αλλαγές, έχω συνηθίσει στα ελληνικά φορα να απορρίπτονται άμεσα οι νέες ιδέες [emoji14] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts