varelasj Φεβρουάριος 3, 2015 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αν δοκιμάσεις τώρα πάλι, μπορείς;Ναι τώρα μου εμφανίζεται κανονικά το κουμπί. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 3, 2015 #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Καλησπέρα κι από μένα σε όλους, [...] Ναι έχω διαβάσει το 1ο ποστ και κάμποσες σελίδες ακόμα στο thread χωρίς να καταφέρω να καταλάβω τι ακριβώς ευθύνεται. Ναι τώρα μου εμφανίζεται κανονικά το κουμπί. Ευχαριστώ. Για την ιστορία, το τμήμα του αρχικού μηνύματος που σε αφορούσε ήταν το παρακάτω: Όσοι έχετε πάνω από 200 posts και ΔΕΝ μπορείτε να βάλετε αγγελία το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα post οπουδήποτε ώστε το σύστημα να σας αλλάξει στο usergroup που έχει πρόσβαση να προσθέσει αγγελία. Το μήνυμα στο οποίο ζητούσες βοήθεια, σου έλυσε αυτόματα το πρόβλημα. Το (ξανα)φρεσκάρω και για όποιον ακόμη επιστρέψει μετά από πολύμηνη αποχή και (ξανα)αναρωτιέται το ίδιο. Welcome back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Φεβρουάριος 5, 2015 #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Κάνω το ποστ εδώ,γιατί έψαχνα 20 λεπτά να βρώ τι γίνεται με τις αγγελίες.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis Φεβρουάριος 9, 2015 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Ναι τώρα μου εμφανίζεται κανονικά το κουμπί. Ευχαριστώ. varelasj, αδειασε το inbox σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Φεβρουάριος 12, 2015 #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 varelasj, αδειασε το inbox σου Σα να 'χεις τα δίκια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 12, 2015 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 @bizimis, @varelasj, Θα μπορούσατε να σπαμάρετε όσο θέλετε στη Ζούγκλα ή και στο off topic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 13, 2015 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Προσπαθώ να βάλω μια αγγελία και μου λέει οτι έχω βάλει 2 / 30 μέρες. Που/πως βλέπω ποτε θα μπορώ να βάλω την επόμενη ? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 14, 2015 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 Προσπαθώ να βάλω μια αγγελία και μου λέει οτι έχω βάλει 2 / 30 μέρες. Που/πως βλέπω ποτε θα μπορώ να βάλω την επόμενη ? Ευχαριστώ Δε φαίνεται κάπου αντίστροφη μέτρηση, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις νέα αγγελία μόλις παρέλθουν 30 ημέρες από την ανάρτηση της παλαιότερης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devastator Φεβρουάριος 17, 2015 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Πιο το νόημα του να μην μπορείς να διαβάσεις τις αγγελίες μετα απο 7 ημέρες ανάρτησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 17, 2015 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Πιο το νόημα του να μην μπορείς να διαβάσεις τις αγγελίες μετα απο 7 ημέρες ανάρτησης; Μπορείς να τις διαβάσεις κανονικά όσο είναι ενεργές (η στήλη "Λήγει σε" να μην αναφέρει "Έληξε"). Απλά δεν μπορείς να τις αλλάξεις μόνος, πρέπει να ξεκινήσεις μια αναφορά ζητώντας τη μεταβολή που θέλεις. Παύεις να μπορείς να τις διαβάζεις όταν λήξουν. Κοιτάμε ούτως ή άλλως τι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν και στις αγγελίες, αλλά αυτές τις μέρες έχει πάρει προτεραιότητα η αναβάθμιση της ενότητας των ειδήσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Φεβρουάριος 18, 2015 #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Μια προταση. Νομιζω θα ηταν ωραιο να μπορουμε να δουμε και τις αγγελιες που ληξανε, για πολλους λογους. Ενας απο αυτους ειναι για τις τιμες. Χτες εβαλα αγγελια με παλια πραγματα και εψαχνα μια ωρα στα γυρω φορα να δω που παιζουν περιπου οι τιμες...Πιο παλια απλα πηγαινα 5 σελιδες πισω στις αγγελιες και πατνα εβρισκα παρομοια για να συγκρινω. Επισης πας σε μια κατηγορια και σου βγαζει 20 αποτελεσματα....στα 15 απο αυτα δεν εχεις προσβαση γιατι ληξανε . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 18, 2015 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 να ρωτήσω, πότε μπορεί να ανανεωθεί μια αγγελία? Προφανώς όταν λήξει, απλά εχθές έληξε μια δικά μου και δεν μου βγάζει επιλογή για ανανέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 18, 2015 #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Μου δίνεις λινκ από την αγγελία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 18, 2015 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2015 Μου δίνεις λινκ από την αγγελία;για ρίξε μια ματιά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάρτιος 4, 2015 #195 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 (edited) Μιας και μιλάμε για αγγελίες πώλησης και όχι δημοπρασίες, θα προτιμούσα να φαίνεται το πότε αναρτήθηκαν αντί για το πότε λήγουν! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2015 από djkostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 29, 2015 #196 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Καλημέρα, μπορώ / έχω δικαίωμα να αναρτήσω αγγελία πώλησης..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 29, 2015 #197 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Yeap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 29, 2015 #198 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Καλημέρα φίλη μας ! ...γιατί μου "βγάζει" : <<Σφάλμα Δεν έχετε επιλέξει κάποιο αρχείο για ανέβασμα>> έχω επισυνάψει τις φωτό σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 29, 2015 #199 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 Δώσε μου ένα screenshot λίγο να δω τι κάνει;6+3ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 29, 2015 #200 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2015 6+3ς 6+3ς..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts