rastaman Νοέμβριος 29, 2014 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Ξαναδοκίμασε. . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 29, 2014 #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 ολα κομπλε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 29, 2014 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Αν διαβάσεις το πρώτο ποστ όπως λέει ο τίτλος θα καταλάβεις τι παίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 29, 2014 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Το θεμα ειναι πως το ειχα διαβασει και ειδα πως δεν ειχα καποιο προβλημα!εκτος εαν δεν καταλαβα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 29, 2014 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Για τα παλιά μέλη ισχύει ότι πρέπει να κάνουν ένα ποστ στη νέα πλατφόρμα για να "ανοίξει" η άδεια τους. Μόλις το έκανες για να ρωτήσεις, ξεκλειδώθηκαν οι αγγελίες για το λογαριασμό σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Νοέμβριος 29, 2014 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2014 Ααα καταλαβα !!ευχαριστω!!! [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Νοέμβριος 30, 2014 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 (edited) Για τα παλιά μέλη ισχύει ότι πρέπει να κάνουν ένα ποστ στη νέα πλατφόρμα για να "ανοίξει" η άδεια τους. Μόλις το έκανες για να ρωτήσεις, ξεκλειδώθηκαν οι αγγελίες για το λογαριασμό σου Έμενα δεν έχει ανοίξει δεν μπορώ να βάλω αγγελία. οκ μπορώ . Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2014 από msdx Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 30, 2014 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Έμενα δεν έχει άνοιξη. Σχετικό; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Νοέμβριος 30, 2014 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 ντάξει πιο troll-post δεν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 3, 2014 #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Καλημέρα σε όλους, ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ περί αγγελιών. Λειτουργεί κανονικά το section ή εγώ έχω κάποιο πρόβλημα;Η πιο πρόσφατη αγγελία είναι πρίν 18 ημέρες. Ε δεν νομίζω να μην ανέβηκε κάποια καινούργια, αφού αρκετοί λένε πως ανέβασαν κάποια πρόσφατη.Επίσης αγγελία που είχα βάλει τον Οκτώβριο και βρίσκεται στο Αρχείο Αγγελιών Πώλησης μπορώ να την επαναφέρω στις ενεργές αγγελίες;Τέλος να πω πως έχω γνώση για τους νέους κανόνες αγγελιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 3, 2014 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Η πιο πρόσφατη αγγελία είναι πρίν 18 ημέρες. που το είδες αυτό;Εγώ βλέπω και έχουν μπει αγγελίες ακόμα και σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 3, 2014 #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Αυτό μου έβγαλε πριν 5 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Δεκέμβριος 3, 2014 #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) @kazaboy Μήπως μπαίνεις στο αρχείο και όχι στο "Αγγελίες"; Edit: Άκυρο, τώρα είδα το screenshot. Δοκίμασε να σβήσεις την cache στο browser σου, είναι περίεργο να είναι bug που δεν εμφανίζεται σε όλους. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από asot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 3, 2014 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Να προσθέσω και κάτι ακόμη, κάθε φορά που μπαίνω στις αγγελίες μου τις εμφανίζει με φθίνουσα ταξινόμηση , έτσι μου εμφανίζει πάντα την πιο παλιά αγγελία ενώ εχω επιλέξει την αύξουσα για την πιο πρόσφατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 3, 2014 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Νομίζω πως σε 4 pc ( 3desktop - 1 macbook) να βγάζει το ίδιο πράγμα, ε πάει να πεί ότι κάτι άλλο παίζει, έχει γίνει σε όλους σβήσιμο της cache του firefox από την μέρα που ανέβηκε ο καινούργιο Λάμπης αλλά και ξανά πριν λίγες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 3, 2014 #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 @kazaboy, έχεις ανάποδα την ταξινόμηση και σου δείχνει πάνω πάνω την παλαιότερη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Δεκέμβριος 3, 2014 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Να προσθέσω και κάτι ακόμη, κάθε φορά που μπαίνω στις αγγελίες μου τις εμφανίζει με φθίνουσα ταξινόμηση , έτσι μου εμφανίζει πάντα την πιο παλιά αγγελία ενώ εχω επιλέξει την αύξουσα για την πιο πρόσφατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 3, 2014 #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 μόνο που την πιο πρόσφατη στη δίνει η φθίνουσα. Τώρα βλέπεις την αύξουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 3, 2014 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 @kazaboy, o χρόνος που εμφανίζεται δίπλα στο ρολογάκι είναι time remaining. Προφανώς σχετίζεται άμεσα με το πότε αναρτήθηκε η αγγελία, αλλά δεν είναι το ίδιο. Μήπως εκεί μπλέχτηκες λίγο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourbeti Δεκέμβριος 3, 2014 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Ο kazaboy έχει δίκιο. Μόλις μπήκα να τσεκάρω και βλέπω ότι και αυτός στο screenshot που έδωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts