VagelisXirichis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 Γεια σας παιδιά. Από χθες όταν ανοίγω το PC πριν μπει στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει αυτό το μήνυμα Περιβάλλον χρήστη-Δεν είναι δυνατό να εντοπιστούν το τοπικό προφίλ και θα συνδεθούν με ένα προσωρινό....Αν και τα αρχεία είχαν πάει σε άλλη θέση υπήρχαν.Σήμερα ήρθε ένας γνωστός να το δει μπήκε σε ασφαλή λειτουργία και μετά άδειασε και ο σκληρός δίσκος!!!Μπορεί κάποιος να μου πει πως τουλάχιστον να ανακτήσω τα αρχεία μου?και μετά ας το κάνω και φορμάτ.Windows xp έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Scizor Νοέμβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Βάλε το δίσκο σ' ένα άλλο PC, αν μπορείς να πλοηγηθείς στο δίσκο με τον explorer, δοκίμασε με το Recuva ή κάτι αντίστοιχο μήπως κάνεις κάτι, ειδάλως δοκίμασε με κάτι σαν το file scavenger να χρησιμοποιήσεις την λειτουργία που στέλνει απευθείας ATA εντολές. Σε κάθε περίπτωση, τσέκαρε με κάποιο utility τη κατάσταση του S.M.A.R.T του δίσκου, αν και θα πρότεινα να αρχίσεις να σκέφτεσαι για καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Νοέμβριος 26, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Πριν δοκιμάσεις οποιουδήποτε είδους recovery, θα βοηθούσε ιδιαίτερα να πάρεις ένα image του δίσκου σε έναν μεγαλύτερο (π.χ. με Acronis, ή με Macrium Reflect), ρυθμίζοντας να αντιγράψει όλα τα sectors (όχι μόνο όσα έχουν περιεχόμενο). Έτσι, αν κάνεις κάτι λάθος στο recovery, μπορείς να επαναφέρεις το δίσκο στη σημερινή του κατάσταση. Πριν ξεκινήσεις recovery δοκίμασε κι ένα chkdsk /f, μου έχει τύχει να σωθεί η κατάσταση έτσι απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Νοέμβριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Recuva. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Κατεβάζεις την portable έκδοση και περιμένεις. Σύνδεσε και έναν εξωτερικό σκληρό για να πηγαίνουν εκεί τα ανακτημένα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts