Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2014 Θελω να παρω εναν 500GB SSD αλλα δεν ξερω ποιον... Νομιζω οτι απο ταχυτητα θα με καλυπταν ολοι,για παραδειγμα ενας 840 EVO χωρις RAPID ειναι "okay" απο Performance.Οποτε θα προτιμουσα να παρω κατι με καλυτερο durability αντι για performance.Επισης, δεν εχω σκοπο να χρισημοποιησω τεχνολογιες τυπου RAPID οπως εχει ο samsung το οποιο θα χρησιμοποιει μνημη RAM. Τι προτινετε ρε παιδια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Crucial MX100 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ποιος σου είπε ότι ο 840 evo δεν έχει durability? Με normal χρήση θα σου ζήσει μια δεκαετία άνετα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 20, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Ο καθενας δινει εγγυηση οσα χρονια θελει ρε παιδια? τι γινετε? Crucial MX100 512GB Να αγορασω απο το Tech Support? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Οι SSD της Crucial έχουν ΟΛΟΙ 3 χρόνια εγγύηση.Αν δεν εμπιστεύεσαι το EBW, τότε κάνε τον παραγγελία από γερμανικό amazon που βγαίνει τελική στα 184€ με μεταφορικά μέσα (νομίζω). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 απλά το amazon θα σε καλύψει μόνο 1 χρόνο μετά πρέπει να τον στείλεις στην samsung εσύ. Καλύτερα απο Ελλάδα πάρε SSD αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 20, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 να χρησιμοποιεις το rapid οχι για τις επιδοσεις αλλα και για το durability. (εφοσον σε νοιαζει βεβαια..δε μπορει ουτως η αλλως να αξιολογησει καποιος ποσα mb εγγραφων γλιτωνει ...αλλα βοηθαει.) Kατα τα αλλα 512gb ειναι καλα για durablity oποιον και να παρεις. Και περα απο αυτο, και τα nand σε αυτη τη χωρητικοτητα ειναι επισης πολλα οποτε και ο "αργος" mx100 γινεται εξισου γρηγορος με τα υπολοιπα και πλεον απλα ψαχνεις επιδοσεις controller. μχ100/samsung evo/ocz arc100/m550..και στα πολλα sandisk extreme pro. Λιγο πολυ οτι αξιζει γενικα σε ssd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Νοέμβριος 20, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου με τον samsung και το καταλαβα οταν ηδη τον ειχα αγορασει, ειναι οτι ολα τα νουμερα στα review's ειναι με το RAPID αναμενο, και διχως αυτο τα νουμερα του δεν ειναι ουτε τα μισα, επισης τρωει απιστευτη μνημη RAM (οχι μονο 1GB αλλα πολυ περισσοτερο οταν ο δισκος ειναι σε load) η οποια ειναι πανακριβη και δεν περισευει για κανενα λογο.Παρολαυτα κανω μια χαρα τη δουλεια μου και με αυτον χωρις το RAPID! Any way σας ευχαριστω ολους παιδια για τη βοηθεια! παω για MX100, super μου φενετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 20, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 σοβαρο review με rapid ενεργοποιημενο δε νομιζω.Να τo αναφερει ..να το δεχθω.Αλλα επιδοσεις εχεις και με rapid οff (να ναι καλα το slc-cache). Aπλα μη κολλας στις επιδοσεις.Και αυτο και το αντιστοιχο (καμμια σχεση αλλα ok) durawrite της sandforce ειναι να μειωσουν τις εγγραφες.Τα νουμερα ειναι παραπλευρο κερδος..(μονο στα συμπιεσιμα βεβαια o sandforce). Αν δε θες το rapid με μεγαλυτερο του 1γβ ..ή βαλε και μεινε με παλιοτερο magician που δεν θα υποστηριζει rapid 2.0 ..ή βαλε τριτο προγραμμα.(οχι στο ραδιοφωνο).Eναλλακτικα ..μην ενεργοποιεις καν το rapid.Οπως ειπα ο evo εχει επιδοσεις ουτως η αλλως που δεν οφειλονται στο rapid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 20, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 (edited) edit: Άκυρο μόλις έγινε η χρέωση στην κάρτα. Μην μου απαντήσεις καν! Crucial MX100 Σε σχέση με τον OCZ VTX460-25SAT3-480G στα 175€ τι προτείνεις; Έχω ρίξει παραγγελία από Amazon σε αυτή την τιμή, αλλά δεν έχει γίνει dispatch. Αν είναι να ακυρώσω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2014 από tragikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 20, 2014 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Καλύτερος ο 460 από τον MX100 σίγουρα. Πού τον βρήκες στα 175€? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 20, 2014 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Στο amazon, dispatched by amazon. πριν κάνα μήνα τον έβαλε κάποιος στο θέμα των προσφορών και έγινε dispatch μόλις σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts