2cpu Μάρτιος 25, 2017 #341 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2017 (edited) Ξεκινησε η καθαριοτητα της γριας. Ο φιλος την ειχε .... well ..οπωτε καθαρισε λιγουλακι ωστε να δουμε αυτες τις μικρες παπαντζολεπτομερειες της χοντα. Πηρε μπρος μεσα σε ενα συννεφο απο ακαυτη βενζινη εκρηξεις μειγματων και φλογες απο τα καζανια της μορντορ και.... βραχυκυκλωσε τα μπουζι της και ψοφησε τελειως μετα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 25, 2017 από 2cpu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdenax Απρίλιος 2, 2017 #342 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 Έψαχνα συναγερμό για τη μηχανή και διάβασα αρκετά καλά λόγια στο ιντερνετ για τον SPY5000m. Το κόστος 75ευρώ μαζί με περιμετρικό και τηλεειδοποίηση,τη στιγμή που εδώ για αυτά φτάνουμε στα 300 κοντά. Έτσι τον έστησα για μια δοκιμή πριν μπει στη μηχανή,μιας και δεν σκοπεύω να συνδέσω τα πάντα.π.χ εκκίνηση από το τηλεκοντρόλ. https://youtu.be/ux43cC_TNSM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 5, 2017 #343 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Απρίλιος 29, 2017 #344 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 Πωλείται νεφρό σε καλή κατάσταση, άκαπνο. Τιμαί λογικαί 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 5, 2017 #345 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάϊος 25, 2017 #346 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 ιν λοβ με αυτή τη μικρή μοτοσυκλέτα βόλτας της Yamaha που βγήκε πριν απο 30 χρόνια. Ελαφρύ πλαίσιο, μοτέρια απο XT, minimal σχεδιασμός επηρρεασμένος απο cafe racer των 70's και fast forward 30 χρόνια μετά ...αυτά θέλει η αγορά ! ιν λοβ και με το καναλι στο Youtube, που πουλάνε μτχ στην Αυστραλία , έχουν ένα yard ως proving ground για την κατάσταση που είναι το moto, πως δουλεύει , πως ακούγεται, simple but brilliant 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathisp Μάϊος 30, 2017 #347 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάϊος 31, 2017 #348 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος stathisp έγραψε: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 28, 2017 #349 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Το γραφω εδω , επειδη ειστε πιο ακτιβ Μετα απο ορισμενα χιλιομετρα αποσταση , κυριος 1η-2η ταχυτητα που παταω περισσοτερο το γκαζι , αρχιζει και κανει κατι βυθισματα . Σε 3η-4η δεν ειναι το ιδιο εντονο αλλα σε αυτες ειμαι σχεδον ρελαντισιος , σε νεκρα το κανει στις πολυ υψηλες στροφες . Απαξ και το αφησω να ηρεμησει , ειναι παλι μια χαρα . Φιλος γνωστης μου ειπε πως μαλλον ειναι βενζινη (εχω κανει 200 χιλιομετρα απο τα 500 που μου επιτρεπει το φουλαρισμα μου , το προβλημα το παρουσιασε στα σχεδον 170) , απο το μπουζι δεν εβγαλε πορισμα γιατι το ειναι καινουργιο . Απ αυτο πρατηριο αυτο βαζω βενζινη εδω και χρονια χωρις ποτε να εχω προβλημα , η σκεψη μου πως οσο ειναι ηρεμο τραβαει καθαρη βενζινη , ενω μετα απο αποσταση και σκαμπανεβασματα αρχιζει να τραβαει και νερο , στεκει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 28, 2017 #350 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Just now, kpetros said: να τραβαει και νερο , στεκει ? Μάλλον όχι. Κάτι άλλο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 28, 2017 #351 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος PetrosD έγραψε: Μάλλον όχι. Κάτι άλλο είναι. Καμια ιδεα XD ? Καθαρισμος πεταλουδας εγινε πριν 3Κ χιλιομετρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 28, 2017 #352 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Όχι, άμα είχα ιδέα θα το έγραφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2017 #353 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 αντλια βενζινης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιούνιος 28, 2017 #354 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 πριν 29 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Καμια ιδεα XD ? Καθαρισμος πεταλουδας εγινε πριν 3Κ χιλιομετρα . Μήπως η τρόμπα βενζίνης είναι στα τελευταία της? Είναι τούρμπο το αυτοκίνητό σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 28, 2017 #355 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Και εμένα για αντλία βενζίνης μου ακούγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 28, 2017 #356 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος gchristod έγραψε: Μήπως η τρόμπα βενζίνης είναι στα τελευταία της? Είναι τούρμπο το αυτοκίνητό σου? Μακαρι να ταν τουμπο το μηχανακι !!! Για αυτο εγραψα πως κανω το ποστ εδω περα μιας και ειστε πιοι ενεργοι , και εφοσον ειναι μηχανολογικο προβλημα δεν εχει σημασια .(αμα το βαζα στο μοτοκινηση , ουτε την αλλη βδομαδα δε θα χα απαντηση ) Το βιβλιαρακι του σερβις αναφερει πως η τρομπα κοιταχτηκε πριν 10Κ χιλιομετρα , ομως αμα φταιει αυτη , λογικο δεν ειναι να εκανε προβλημα με το καλημερα? Υπαρχει εξαρτημα που αρχιζει να κανει κονξες μετα απο παροδο χρονου λειτουργειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 28, 2017 #357 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 Κάπως έτσι ψόφησε η τρόμπα στο mondeo του πατέρα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Ιούνιος 28, 2017 #358 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Υπαρχει εξαρτημα που αρχιζει να κανει κονξες μετα απο παροδο χρονου λειτουργειας? Ναι, οι τρόμπες βενζίνης Σοβαρά τώρα, οι γνώσεις μου από μηχανάκια είναι περιορισμένες, αλλά νομίζω τα 10,000χλμ δεν είναι λίγα για μηχανάκι. Σε piaggio πχ ξέρω ότι χαλάνε πολύ πιο σύντομα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2017 από gchristod Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 28, 2017 #359 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 (edited) μισο λεπτο.. Για μηχανακι μιλαμε η για αυτοκινητο ; Τρομπα βενζινης αυτοκινητου και να εχει αλλαχτει πριν 10κ χιλιομετρα ειναι πολυ λιγο..Δλδ τι; Καθε χρονο θα αλλαζεις τρομπα ; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2017 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 28, 2017 #360 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2017 (edited) πριν 58 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Το γραφω εδω , επειδη ειστε πιο ακτιβ Μετα απο ορισμενα χιλιομετρα αποσταση , κυριος 1η-2η ταχυτητα που παταω περισσοτερο το γκαζι , αρχιζει και κανει κατι βυθισματα . Σε 3η-4η δεν ειναι το ιδιο εντονο αλλα σε αυτες ειμαι σχεδον ρελαντισιος , σε νεκρα το κανει στις πολυ υψηλες στροφες . Τα πάντα μπορεί να είναι. Σε άλλο μπορεί να φταίει η τροφοδοσία. Μπουζι - μπουζοκαλωδια - πολλ-στης (στα γράφω με σειρά κόστους) Σε άλλο η αντλία βενζίνης (αλλά εκεί μάλλον θα έσβηνε και θα έκανε κανά μισάωρο να ξαναπάρει.) Σε άλλο οι αισθητήρες στροφάλου-εκκεντροφόρου. (μου το κάνει στο mx στις 4000+ αλλά ο ενας sensoras είναι μες στο λάδι λόγο διαρροής στο ψευτοκάπακο) Α μηχανάκι. Άκυρο Παπί καρμπυρατέρ? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 28, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts