greekfragma Μάρτιος 11, 2015 Author #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Η κλούβα = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Μάρτιος 11, 2015 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Ε ναι , η αλήθεια είναι οτι τέτοια κλούβα δεν έχει καλή αεροδυναμική. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 11, 2015 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Ιταλάκια εσύ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 11, 2015 #84 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Ε ναι , η αλήθεια είναι οτι τέτοια κλούβα δεν έχει καλή αεροδυναμική. Καλό! Εντάξει, βρήκα ότι το λένε βαλίτσα, τουλάχιστον έτσι γράφει στην ιστοσελίδα της Kawasaki. Κάτι χαζό: αν θέλω να αφήνω τη μηχανή μου σε χώρο στάθμευσης χρεώνομαι κανονικά σαν να ήταν αυτοκίνητο ή υπάρχουν μικρότερες θέσεις με χαμηλότερο κόστος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Μάρτιος 11, 2015 #85 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Σκας γάιδαρο btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 12, 2015 #86 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 Σκας γάιδαρο btw. Χαχαχαχα! Το ξέρω και το απολαμβάνω. Μην αρνηθείτε ότι δε σας αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 13, 2015 #87 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 (edited) Ένα διάλειμμα από την "απόλαυση" 326hp - 240 mph - 120db of joy Kawasaki H2R onboard at Losail | Onboard | Motorcyclenews.com: http://youtu.be/dtjfo9-tam4 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2015 από Thresh86 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάρτιος 13, 2015 #88 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 το h2r είναι απλά τρελό .. ας μην ξεχνάμε βέβαια την υποχρεωτική συντήρηση με ώρες που είναι ιδιαίτερα αυστηρή(κάθε 15 ώρες)αα και φοράει slicksόποιος το πάρει εδώ(εαν το πάρει)καλό θα ήταν να κλείσει καμία συμφωνία απεριοριστων διαδρομών ελλάδα-ιταλία γιατί αλλιώς δεν το βλέπω να μπορεί να το οδηγήσει πουθενά(άντε ίσως σέρρες, μέγαρα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου) το "αστείο" με το video δεν είναι τόσο η ωμή δύναμη στις ευθείες,είναι η ροπή του κινητήρα ... σχεδόν ανεξαρτήτως στροφών απλά "τραβάει σαν δαιμονισμένο" (εδώ σε μερικά άλλα vid κάποιοι πάνε με μία ταχύτητα πάνω για να γλυτώσουν την πτώση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 13, 2015 #89 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2015 Οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες έτσι έχουν τα service τους και όχι με χιλιόμετρα. Στην φάση που είναι τώρα, όχι σε δρόμο, ούτε σε πολλές πίστες δεν επιτρέπεται το H2R Είναι καθαρά αγωνιστική μοτοσυκλέτα με πολύ άγριο setup (κάτω απο τις 5κ σκορτσάρει) η οποία σε άνοιγμα θα "κάψει" τα decibelόμετρα με τα 170 db (!) ενώ για να οδηγηθεί σε πίστα με τα νόμιμα 126db , πρέπει να παραγγελθεί με έξτρα εξάτμιση που θα το φιμώσει λίγο. Ο φίλος 2cpu με το περιποιημένο VTR του καταλαβαίνει απόλυτα τα ανωτέρω νούμερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 19, 2015 #90 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 22, 2015 #91 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2015 Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιο καλό κατάστημα με πλούσιο εξοπλισμό για μηχανές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 22, 2015 Author #92 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2015 Είναι χαλασμένο το Google σου? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 23, 2015 #93 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 Μια χαρά δουλεύει, αλλά δε θέλω να πάω σε κάποιο που δεν είναι καλό, δεν το ξέρω (ΟΛΟΙ παινεύουν τις επιχειρήσεις τους) και να την πατήσω. Υποτίθεται ότι γι'αυτό μπαίνουμε εδώ: για να πάρουμε πληροφορίες και γνώμες από άτομα που ήδη έχουν γνώση/εμπειρία. Εγώ ρωτάω για ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, όχι ποια και πόσα είναι. Ποιος μού λέει ότι σε άν εξ αυτών δεν πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή μαϊμού προϊόντα; Οι αρχάριοι πολύ δύσκολα μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 23, 2015 Author #94 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 http://www.motomarket.gr/epikoinwnia.html Με τα παιδιά στην Αθήνα έχω πολύ καλή σχέση και φέρνουν μεγάλη ποικιλία και με καλές τιμές. Το σημαντικό όμως είναι αν χρειαστείς υποστήριξη δε σε ξεχνάνε αφού φύγεις από το ταμείο.Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 25, 2015 #95 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 http://www.motomarket.gr/epikoinwnia.html Με τα παιδιά στην Αθήνα έχω πολύ καλή σχέση και φέρνουν μεγάλη ποικιλία και με καλές τιμές. Το σημαντικό όμως είναι αν χρειαστείς υποστήριξη δε σε ξεχνάνε αφού φύγεις από το ταμείο.Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Greekfragma, είσαι θεός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 25, 2015 #96 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 27, 2015 #97 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 http://www.classifiedmoto.com/bikes/ Δεν είμαι μηχανάκιας αλλά εάν μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα που ζητάνε, θα έπαιρνα οποιοδήποτε μοντέλο τους χωρίς δεύτερη σκέψη 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Μάρτιος 27, 2015 #98 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 ^ Πολύ ωραίο site, ενδιαφέροντα τα μηχανάκια. Αν σου αρέσει πάντως η όλη φάση new age cafe racer-custom και λοιπά, το κατώθι είναι επικεντρωμένο στην όλη κουλτούρα και έχει διαμαντάκια http://www.motomucci.com/ - - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάρτιος 27, 2015 #99 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 εγώ πάλι μάλλον θα διαφωνήσω...δεν ξέρω αυτά τα new age /mad max φάση / rat rods δεν μου κάθονται καλά(και όχι μόνο αισθητικά)δεν μου αρέσει το "πήρα μπροστινά απο supersport το έβαλα σε σκελετό και κινητήρα του ~70 ,πίσω ανάρτηση ανάλογα τα γούστα είτε stock είτε κανένα supersport πάλι"ακόμη και να είναι η πιο προσεγμένη δουλειά στον κόσμο αυτό το μπέρδεμα απλά δεν μου αρέσει(πέραν του ότι στις μισές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχουν χρυσά καλάμια) βέβαια γούστα είναι αυτά οπότε ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια άποψη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 28, 2015 #100 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts