ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2014 Σκέφτομαι να προσφέρω μαθήματα ξένων γλωσσών ή και σεμινάρια μεταφράσεων, υποτιλισμού και ορολογίας μέσω διαδικτύου, αλλά δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα είναι το καλύτερο. Έχω υπόψη μου τα Skype και Oovoo, αλλά δεν ξέρω. Για το δεύτερο διάβασα ότι δεν έχει και τα καλύτερα πρωτόκολλα ασφαλείας και μπορεί εύκολα κάποιος να παρεισφρήσει στη συνομιλία άλλων ή να υποκλέψει βίντεο, αρχεία κτλ. Το δε Skype έχει ψιλοβαρύνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Google Hangouts, το οποίο έχει και άπειρα add-ons για interactive διδασκαλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Έχει κανένα θέμα με κολλήματα κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 22, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Αν το δίκτυο παίζει καλά, όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.