Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2014 παίδες μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα δύο ποντίκια άπό διαφορετικές εταιρίες? έχουν διαφορετικά σοφτγουερ υποστήριξης. Σκέφτομαι για ταυτοχρονη (συνδεδεμένα και τα δύο ) για το g400 tis Logitech και το naga expert της razer . τα δύο αυτά ποντίκια εχουν το ενα το Logitech gaming software kai το άλλο το razer synapse 2.0 . θα έχω πρόβλημα λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 γιατί να το κάνεις αυτό?ποιο το νόημα?δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο conflict ανάμεσα στα 2 software πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 ενα για τα fps και ένα για τα μμο ρτς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 ενα για τα fps και ένα για τα μμο ρτς .Καλύτερα όταν είναι να παίξεις mmo η fps απλα να αλλαζεις πονρικια . βγαζεις το ενα κουμπονεις το αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 19, 2014 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 ναι δεν εχεις θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 19, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 το έχεις δοκιμάσει ή το λες έτσι απλά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 19, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ναί, έτσι είμαι αυτή τη στιγμή. Το ασύρματο που τελειώνει σιγά σιγά η μπαταρία του και το ενσύρματο.Δουλεύουν κ τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 19, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 από διαφορετικές εταιρίες ?? είσαι ο σακινορ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 19, 2014 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ο σακινόρ ποιός είναι; Κατα σύμπτωση είναι και τα 2 microsoft (αμα δε το έλεγες δεν θα το ήξερα) αλλά δεν έχει καμία μα καμία σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 21, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 φιλε,καταρχαςεγω αυτην την στιγμη στο εναν υπολογιστη εχω πανω κουμπωμενα 3 ποντικια(1 microsoft,1 logitech,1coolermaster).θεμα με κανενα δεν εχω,μπορω να τα δουλεψω και τα τριαεσυ τι θεμα εχεις ? δεν παιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 22, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 ήθελα να δω εαν θα υπήρχαν ασυμβατότητες μεταξύ τους εαν μπλέκονταν οι οδηγοί κτλ. Αλλά όλα μα χαρά . δουλεύουν και τα δύο κανονικά με τους οδηγούς τους . Γιατί έχεις τρία , πώς τα χρησιμοποιείς ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 22, 2014 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Ναί, έτσι είμαι αυτή τη στιγμή. Το ασύρματο που τελειώνει σιγά σιγά η μπαταρία του και το ενσύρματο.Δουλεύουν κ τα 2. Έτσι είμαι κι εγώ στο HTPC, δουλεύουν μια χαρά και τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 22, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 στα δύο δικά μου ποντίκια είχαν διαφορετικούς οδηγούς , δυο διαφορετικά προγράμματα για αυτο είχα ανησυχία. στα plug and play δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts