Jump to content

πρόβλημα με ρουτερ(μάλλον)

pantelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα!

πριν κάτι μέρες αγόρασα το ds2770l της dlink...σε ταχύτητες μεν είναι υπό του νορμάλ (κλειδώνει στα 11.5 περίπου) αλλά μέχρι 12.5 πιάνει η γραμμή μου..τώρα στο κυρίως πρόβλημα..το wifi του!

ενώ στο ethernet είναι όλα στο wifi νομίζω ότι "δίνει" αρκετά μειωμένη ταχύτητα(το έχω δοκιμάσει σε κάνα δυο διαφορετικά κινητά..πχ βιντεακια στο YouTube δεν φορτώνει και με το ζόρι κατεβάζει apps από το play) επίσης καμιά φορά είναι σαν να νεκρωνει το σήμα δηλαδή αφού συνδέσω το κινητό και μπω (παλι με χαμηλές ταχύτητες) αν το αφήσω πχ μισή ώρα σε αδράνεια το δείχνει μεν συνδεδεμένο στο δίκτυο αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ..από ρυθμίσεις του ρουτερ στο ασύρματο έχω αλλάξει ssid και pass και το channel το έχω σε bgn mixed και στα 20/40 mhz..

ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

ps το κινητό δεν έχει κάποιο θέμα με το wifi αφού σε άλλα δίκτυα δεν παρουσιάζει προβλημα

έβαλα στο channel 11 και μόνο στο n και με το speedtest είδα κάπου στα 2.1 από 0.1 mbps που ήταν..καμία άλλη ιδέα?

Δε νομίζω να'ναι κάτι άλλο. Απλά ίσως έχεις πολύ "θόρυβο" γύρω σου από άλλα wifi. Για θες με τα άλλα κανάλια τι παίζει.. ή τσέκαρε αν μπορείς να βάλεις μόνο 20hz ή 40hz. Μου έχει πει κι άλλος φίλος ότι τα d-link έχουν "ευαίσθητο" wifi.

Αν δε βαριέσαι, ρίξε μας και κάνα screenshot από το Inteface του router να δούμε και τι άλλο μπορούμε να πειράξουμε.

Αποσυνδέσεις από το WiFi; Αν ναι, δες μήπως έχει κάποια επιλογή να σε πετάει μετά από x χρόνο. Ψάξε το ως Lease Time.
Αν δεν αναφέρεσαι στο WiFi, τότε κάνε ένα τηλέφωνο στον πάροχο σου να σου ανεβάσουν το SNR/SN Margin. Βέβαια θα χάσεις σε ταχύτητα αλλά η γραμμή θα είναι πιο σταθερή.

όχι όχι είναι καθαρά στο wifi! βασικά αυτό που γίνεται κυρίως στο κινητό μου είναι όταν το συνδέω όλα καλά..μετά από καμιά ώρα σε αδράνεια(του κινητού) δείχνει πως είναι συνδεδεμένο αλλά δεν μπαίνει στο ίντερνετ..μόνο με επανασύνδεση

Τσέκαρε τα wifi settings του κινητού μήπως έχει καμιά λειτουργία που κλείνει το wifi όσο δεν το χρησιμοποιείς, για οικονομία. 

Τσέκαρε τα wifi settings του κινητού μήπως έχει καμιά λειτουργία που κλείνει το wifi όσο δεν το χρησιμοποιείς, για οικονομία. 

ουτε κατι τετοιο εχω!

επισης δεν υπαρχει το lease time που αναφερει ο @UltraB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.