Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

Τελικα μου φενεται οτι ο φιλος μας ο jax εχει δικιο σε αυτα που λεει.Τελικα η μονη εταιρια που ξερει να βγαζει chipset ειναι η intel:P :p :P :p :P :p :P :p :P

το chipset δεν παιζει ρολο. το nf3 και 4 μια χαρα ειναι. δλδ η dfi 754 γιατι εχει τοσο διαφορα απο τις αλλες? εκεινη δεν εχει ιδιο chipset? αμα ειναι ακυρη οσοι ασχολουντε με τις

μητρικες τις amd δεν φταιει η amd. η asus και η abit εχουν να βγαλουν αξιοπρεπεις μητρικη πολυ καιρο. και κατι αλλο δεν ερχονται και ολες η μαρκες ελαδα για να βρης epox ειναι το ιδιο με το να κερδισεις το λαχειο

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:25]

δε συμφωνώ με αυτό η μόνη εταιρία που ξέρει να βγάζει reference ΒΙΟS είναι η Intel γιατί πατάτες HW έχει βγάλει πολλές με τις πιο πρόσφατες 915/925

Αυτο εννοουσα endu το ειπα ειρωνικα για την intel.Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τις 915 και 925 πατατες της intel.

Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Και η AMD δεν μπορει να τους κυνηγαει ολους να βγαλουνε σωστες μητρικες, ωραιες, overclockable, φωσφοριζε, σταθερες, με φτερα προστασιας και φτηνες. Υπογραφει ενα συμβολαιο για υποστηριξη και μετα παρακαλαει οι "αλλοι" να κανουν καλη δουλεια. Απο την αλλη πεφτει κι ενα σχετικο ξυσιμο απο τις εταιριες. Δεν ξερω αν ειναι αδικαιολογητο ή πραγματικα εχουν τοσα προβληματα να λυσουν και καθυστερουν το release. Εστω οτι η DFI (αντε και η ... Gigabyte) ηταν οι μοναδικες ανθρωπινες μητρικες για 754. Βγηκαν Σεπτεμβρη, δηλαδη οταν ολος ο κοσμος αρχισε να την "κοπαναει" απο το 754 και να κοιταει σοβαρα το 939.... Αδικαιολογητο. Εαν εβγαιναν αυτες οι 2 μητρικες πριν το καλοκαιρι (ή κοντα στο release date του 250GB) το σχολιο του jax θα ηταν ακυρο. Αλλα ετσι οπως εξελισσεται η δουλεια εχει δικιο...

edit:

Ρε παιδια τωρα το μπανισα στην φωτο...

Η DFI δεν εχει εκεινο το πιρπιτσολι καρτο-ειδες που το βαζεις απο την μια πλευρα αν εχεις 1 καρτα και απο την αλλη μερια αν παιζεις με SLI??? Εκεινο που εχει και η asus+msi αναμεσα στις 2 vga και μοιαζει με dimm απο notebook....

Το DFI της φωτογραφίας είναι το ULTRA, όχι το SLI. Γι' αυτό δεν βλέπεις το "πιρπιτσολι καρτο-ειδες" :D

Απο την αλλη ενας τυπας στο xtreme ειχε ποσταρει αυτην την φωτο οπου παλι δεν παιζει πριτσικλεκι....

post-1498-1416071427,851_thumb.jpg

Kαι τί σημασία έχει αφού δεξιά λέει NF4 Lanparty

Αυτό που παρατηρώ όμως έιναι πως έχει αλλάξει η θέση του molex:boxed:

Edit: Τώρα που την ξαναπαρατηρώ έχει υποστεί ακρετές αλλαγές ειδικά στην περιοχή που υπήρχε το molex...

Σε μενα πηγαινε αυτο?? Δεν εχω καταλαβει αν αυτη η καρτουλα εχει σημαντικο λειτουργικο ρολο ή απλα ειναι για μοστρα... Δηλαδη αν δεν υπαρχει μηπως επιβαλλεται η χρηση 2 καρτων εξαρχης?? (λεω τωρα εγω...) Οι αλλες 2 μητρικες ειχαν καποιο λογο και εφαρμοσαν αυτη την ιστορια...

Παντως αν δεις στις 2 φωτο το μολεξ της μητρικης για τις vga ειναι σε διαφορετικο σημειο....

Κατα τα αλλα φαινονται ιδιες σε αρκετες λεπτομερειες...

Εγώ πάντος βλέπω 2 πράγματα που μου πιστοποιούν οτι είναι DFI...

Πρώτα το γνωστό "ταμπελάκι"-σβήνω το taiwan- στον κύκλο στο κέντρο που έχει και

η ΝΦ2 και o τρόπος γραψήματος και ποιοτητα του Lanparty δεξιά...

post-124-1416071428,2698_thumb.jpg

Εγω παλι δεν βλεπω ουτε ενα πραγμα που να μου πιστοποιει οτι ενα απο τα δυο ειναι working sample και θα κυκλοφορησει στα μεσα Ιανουαριου!!

Αμα ειναι να κυκλοφορισει σε ενα μηνα,θα εχουμε τα πρωτα review σε 15 μερες το πολυ.

Οποτε relaxxxxx.....θα δουμε συντομα τι παιζει ;)

Οριστε κ ενα μαιλ που εστειλα κ μου απαντησαν σημερα....!Πολυλογαδες οι ατιμοι...!

Dear Sirs,

It should be Jan.

Best regards,

Greta Kuo

Sales Manager

Tel: 886-2-26942986 ext. 659

Fax: 886-2-26943221/26943226

msn: greta@dfi.com.tw

web: www.dfi.com

Dedicate, Focus, Inspire

-----Original Message-----

From: Vasilis ********* [mailto:bill17@hol.gr]

Sent: Saturday, December 11, 2004 4:59 AM

To: sales@dfi.com.tw

Subject: DFI nF4

Hello there!

I am simply an enthusiasm user-overclocker and if it's possible i want you to tell me when the nF4 boards will be released..

Best regards

Vasilis *********

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Πολυλογαδες οι ατιμοι...!

Ε τι περιμενες?Να σε γραψει εκθεση?? :p

Αρχική απάντηση από enduracell

δε συμφωνώ με αυτό η μόνη εταιρία που ξέρει να βγάζει reference ΒΙΟS είναι η Intel γιατί πατάτες HW έχει βγάλει πολλές με τις πιο πρόσφατες 915/925

Προτιμω ενα Hardware πατατα το οποιο ομως να "στρωνει" 100% με ενα ΚΑΛΟ BIOS παρα ενα καλο Hardware που να το εχω αγορασει και να "καθομαι" απλα να το βλεπω. 40b.gif

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από enduracell

θα βγει DFI NF3 939 αλλά λένε θα αργήσει πιο πολύ από τις NF4 :...:

’ρα δηλ είναι για πούλημα η κάρτα μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.