Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Παω στο eshοp Λαρισας ..

Λεω η DFΙ με το NF4 για 939 ποτε θα ερθει ? ..

μου λεει πριν λιγο την είδα στο site.... .

Mετα με ρωτάει για AMD ? ναι του λέω

Με ρωταει τι επεξεργαστή εχεις ? 939 θελω να πάρω του λέω.....

Kαι μου δείχνει μια MSI nf3

ε δεν παν καλα ........

Ηταν τουλαχιστον για 939 ή σου εδειξε την 754??:D

Στην εδωσε στεγνα ή σου ειπε πρωτα κατι του στυλ "Ρε φιλέ τι να την κανεις την DFI, αυτες εχουν ολο προβληματα, ανεβαζουν θερμοκρασιες, εχουν ασυμβατοτητα με το software, δεν παιζουν με τα windows... θες μια MSI που ειναι η καλυτερη?"

Aναμενεται το νφ4 και εχει καλυτερες επιδοσεις στο overclocking? Η τηα ειναι το ιδιο με το νφ3?

Υπαρχει dfi NF3 939?

Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα καιγομαι?

Αρχική απάντηση από SLN

Ηταν τουλαχιστον για 939 ή σου εδειξε την 754??:D

Στην εδωσε στεγνα ή σου ειπε πρωτα κατι του στυλ "Ρε φιλέ τι να την κανεις την DFI, αυτες εχουν ολο προβληματα, ανεβαζουν θερμοκρασιες, εχουν ασυμβατοτητα με το software, δεν παιζουν με τα windows... θες μια MSI που ειναι η καλυτερη?"

την 939 που εχει στο site μου έδειξε....

Του ειπα NF4 939 και με ρωτούσε amd ή pentium. έλεοςςςς...

Ασε σε εναν αλλον που ρώτησα μου λέει την DFI δεν την ξέρει κανεις και με ρωτούσε αν ειναι καλες΄.. ...

@e-shοp βαλε καποιον σχετικο να ξέρει έστω και τα βασικά να μπορούμε να συννενοηθούμε......

Αρχική απάντηση από FLO

Aναμενεται το νφ4 και εχει καλυτερες επιδοσεις στο overclocking? Η τηα ειναι το ιδιο με το νφ3?

Υπαρχει dfi NF3 939?

Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα καιγομαι?

Ψήνονται ..

τα 3 πρωτα ειναι με SLI

το τελευταίο παίζει να το τσιμπίσω. ..

post-523-1416071559,9486_thumb.jpg

...We stated early in this article that DFI is using the exact same board for their SLI and Ultra versions of nForce4. We know that the mod works on the DFI LANParty UT nF4 Ultra-D, but we did not have any other dual video slot Ultra board on which to test the SLI mod....

...The discovery that the Ultra chipset can be easily modded to SLI removes a major obstacle to SLI performance on the cheaper Ultra boards - if the manufacturer made provisions for SLI. Once the SLI mod is complete, the system and nVidia drivers see the chipset as a full SLI chipset. This removes the driver issues and the ability of nVidia to turn off support in "non-complying Ultra SLI chipsets".....

...The DFI LANParty UT nF4 Ultra-D will sell for about $140. With the simple mod, it is a fully capable nF4 SLI motherboard. As you will see in our upcoming reviews, it is also one of the most enthusiast-friendly boards to land on the market since the DFI Socket 754 motherboard. For now, the only board that we know which can be fully converted from Ultra to SLI is this DFI LANParty UT, but there are others on the way, and we are sure it will not be the last. As new Ultra boards with dual-video capabilities arrive, we will let you know if they are up to the conversion task......

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2322&p=7

Postάρω πιο γρήγορα απο το Foundation το ίδιο...Damn, I'm good!!

(έχω κάνει νέο topic για το συγκεκριμένο άρθρο, με διαφορά δευτερολέπτων!!)

Αρχική απάντηση από .38-.45

παρακατω λεει πως μαλλον προτιμα τα tccd

δεν προλαβα να το διαβασω ολο δυστηχως.θα του ριξω τωρα προσεχτικη μελετη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.