Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Hellrider [Σήμερα, στις 12:56]

Αμα ειναι να πλακωθειται για μια μητρικη πες τε το μου

Δεν είμαστε και τόσο :nerd: !!! :D :D :D

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:06]

ειμαι σε διλημα nf3 η nf4 χμμμμμμμμ...........

Απλά πρέπει να αποφασίσεις αν θα αλλάξεις κάρτα γραφικών ή όχι και επίσης πόσο μπορείς να περιμένεις..... :p

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:06]

ειμαι σε διλημα nf3 η nf4 χμμμμμμμμ...........

Ελα τωρα zyx....αφου το βλεπω στα ματια σου!!!Την γλυκοκοιταζεις αυτην την ομορφουλα nf4...:D

Αρχική απάντηση από blade_pan

Ελα τωρα zyx....αφου το βλεπω στα ματια σου!!!Την γλυκοκοιταζεις αυτην την ομορφουλα nf4...:D

την γλυκοκοιταζο... αλλα ζαχαρονο και την 9800 πανο στην nf3 δεν ειμαι ακομα για ακριβη καρτα μολις ερθουν εκεινες με τα 48 pipes βλεπουμε:p:D

Θοδωρη χτες διάβασα κάπου οτι μέχρι τέλους του 2005 δεν αναμένεται νέα γενιά καρτών απο nVidia μεριά. Η ΑΤΙ κάτι θα βγάλει.

Εγώ foul για AGP , σιγα μην σκοτώσω την 6800 για να πάρω ίδια σε pci-e ή 2 6600GT pci-e

ναι μορε δεν αξιζει κλαιν λιγο υπομονη. εδω εγω σκευτομαι την 9800 αμα ειχα 6800 ουτε που θα το σκευτομουνα. απλα αν παω σε nf4 πρεπει να παρω καμια x300 και ξενερωνο λιγο. εκτος αν βγει καμια x800xl στα 200 ευρο:rofl:

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:37]

ναι μορε δεν αξιζει κλαιν λιγο υπομονη. εδω εγω σκευτομαι την 9800 αμα ειχα 6800 ουτε που θα το σκευτομουνα. απλα αν παω σε nf4 πρεπει να παρω καμια x300 και ξενερωνο λιγο. εκτος αν βγει καμια x800xl στα 200 ευρο:rofl:

H Χ800XL θα έχει λογικά 300. Πάντως σχετικά με την nVidia: "While NVIDIA remains extremely tight-lipped over its future products, it is known that the company is readying its code-named NV47 visual processing unit, a massively revamped GeForce 6 architecture with 24 pixel pipelines. The NV47 is expected to be released sometime in Spring, 2005, but it is unknown whether NVIDIA is ahead, or behind ATIs R520 product. With 24 pixel pipelines NVIDIA Corp. is likely to feel itself competitive with ATIs R520."

χμμμμ.... τώρα θα με κάνεις να αρχίζω να ψάχνω για το site που διάβασα αυτο που είπα παραπάνω

Δε καταλαβαίνω γιατί έβαλαν το ultra chipset και στην sli μητρική, όσο μικρή και αν είναι η παραπάνω απόδοση του κανονικού sli chipset αυτοί που θα κινηθούν στη κατηγορία πληρώνουν όσο όσο για sli και απόδοση. Δε πιστευω 50-60$ θα έκαναν κάποια διαφορά.

Αυτος ο ανθρωπος ειναι σ-π-α-σ-τ-ι-κ-ο-ς!!!!!

Κανει chat με τον oscar wu, ειναι αντιπροσωπος της gskill, του ερχονται ολα πακετο μαζι με τον oppainter, εχει τον chilly να του φτιαχνει cascades...

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 14:07]

Δε καταλαβαίνω γιατί έβαλαν το ultra chipset και στην sli μητρική, όσο μικρή και αν είναι η παραπάνω απόδοση του κανονικού sli chipset αυτοί που θα κινηθούν στη κατηγορία πληρώνουν όσο όσο για sli και απόδοση. Δε πιστευω 50-60$ θα έκαναν κάποια διαφορά.

Come again??? Τι?? Τι εννοεις δεν εχει το SLI??? 'Η μαλλον καταλαβα τι εννοεις απλα που το ειδες?? :p Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.