Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Αμάν βρε παιδιά , αυτή η καταραμένη nf3 ultra πότε θα βγει τελικά ? , βλέπω preorder για την nf4 και με έχει σπάσει τα νεύρα :wall: :wall: :wall:

Ούτε στο σιτε δεν την έβαλαν :hmm:

Αρχική απάντηση από Borg

Αμάν βρε παιδιά , αυτή η καταραμένη nf3 ultra πότε θα βγει τελικά ? , βλέπω preorder για την nf4 και με έχει σπάσει τα νεύρα :wall: :wall: :wall:

Ούτε στο σιτε δεν την έβαλαν :hmm:

τέλη Φεβρουαρίου είπαν οι NF3 939...
Αρχική απάντηση από ea6gka

hacshop σημερα μου ειπε ο τασος(?) οτι στις 12 γεναρη θα φερει Ασους SLI .

Στράτος ρε Γιώργο....

Αρχική απάντηση από enduracell

τέλη Φεβρουαρίου είπαν οι NF3 939...

εχεις δικιο

έπαθα φρίκη :giveup:

πριν λιγο το διαβασα και εγω .πικνίκ είναι τα άτομα της dfi :mad:

διαθεσιμότητα σε DFI nforce4 θα υπάρχει μάλλον κατά τα τέλη Ιανουαρίου ( 24-28 ) - αυτό συμπεραίνω απο απαντήσεις μαγαζιων σε χρήστες στο xs

ένα review για το MSI, βλέπω επιτέλους στο BIOS βάλαν και σοβαρές επιλογές (έχουν και όλους τους διαιρέτες για τις μνήμες), ρεύματα δεν είδα τι δίνει.

endurako αφου λέει "Voltage options are also reasonable with MSI providing +8.3% for the CPU, 1.85V for the chipset and 2.85V for memory. "

Αρχική απάντηση από XTCgr

φυσικά..οταν υπάρχουν board σαν της DFI που ........... http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49750

"........no, it's not directly from 5v rail. It got jumper(JP17) can switch vdimm source!"

Εντάξει είχα τους προβληματισμους μου, αν θα έπρεπε να δώσουν χύμα έτσι 4v επιλογές για μνήμες. Αλλά αυτό δε το είχα σκεφτεί, εντάξει τα άτομα είναι μπροστά... προσκυνώ

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 04:33]

διαθεσιμότητα σε DFI nforce4 θα υπάρχει μάλλον κατά τα τέλη Ιανουαρίου ( 24-28 ) - αυτό συμπεραίνω απο απαντήσεις μαγαζιων σε χρήστες στο xs

σε ποια ελληνικα μαγαζια το ακουσες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.