Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δίκιο δίκιο... Ultra-D για εμένα, μακάρι να βγει στα ίδια-λιγο παραπάνω του 754. Έχει διαβάσει κανείς τίποτα ενδιαφέρον για το onboard audio;

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από esdee

εσενα τι σε κοφτει :p :P :p

ε να μην παίξουμε φέτος???

αρκεί να κλοκάρει καλά το nf4:P

το ερώτημα είναι άλλο... to sli or not to sli???

Αρχική απάντηση από Voudas

προσωπικη μου αποψη επειδη δεν εχω PCIe καρτα και θα πρεπει να παρω μια καλη για ξεκινημα . θα παω τωρα σε Single και με τις επομενες SLI board θα παω σε SLI ...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 14:20]

ε να μην παίξουμε φέτος???

αρκεί να κλοκάρει καλά το nf4:P

TO SLIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

ΑΥΤΑ είναι πολύ καλά νέα μαζί με την SLI θα βγει και η ULTRA D ή τελείως απλή! δηλαδή δε θα περιμένουμε άλλο τόσο :jump:

Πάντως στη σελίδα με την ULTRA D τα Specs και η φώτο είναι λάθος, δεν είναι δυνατό να δίνει η ULTRA 2 PCIe16x και ένα PCIe4x βάλαν μάλλον τα ίδια με την SLI DR.

Αρχική απάντηση από enduracell

ΑΥΤΑ είναι πολύ καλά νέα μαζί με την SLI θα βγει και η ULTRA D ή τελείως απλή! δηλαδή δε θα περιμένουμε άλλο τόσο :jump:

ΟΜΑΔΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!! επειδη δεν θελω να περιμενω ΑΝ θα βγει nf3 939 DFI με βλεπω με NF4 και PCI VGA... εχω μια GForce2 GTS ολα τα λεφτα!

Αρχική απάντηση από esdee

εχω μια GForce2 GTS ολα τα λεφτα!

τυχερε...

εμεις με τις 9800προ θα μεινουμε στα παλια

:happy:

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 00:14]

και γω θα πουλήσω την R350 να πάρω κάτι σε PCX (καμιά 6600GT) και να τελειώνουμε για φέτος :hehe:

Εγώ την έχω πουλήσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω :p

Ετσι μου έρχετε να πάρω μια geforce 6800ultra agp.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ GF 4 MX !!! :devil: :devil::cry:

για 150 ευρω την 9800 δεν τη πουλαω εντου, και ποσο μαλλον να δωσω αλλα 70 για να παρω περιπου ιδιες επιδοσεις.

sob it

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:49]

τυχερε...

εμεις με τις 9800προ θα μεινουμε στα παλια

:happy:

ελα μην κλαις θα σου δωσω αυτην αν θες ... αλλα μπορει να σου κοβει επιδοσεις στο sPI γιατι οσο να'ναι χρειαζετε λιγο χρονο να απεικονισει τοσο γρηγορα 1 γραμμη text :hehe:

post-1377-1416071501,2164_thumb.jpg

τελικα αδικα βιαζομαι. τωρα το σκευτικα. αφου απο αυτα που ζηταω δυσκολα να εχουν βγη σε 15 με 20 μερες. παντος dfi :worship: :worship: :worship:

στο xtreme ποσταρε ενας αλληλογραφία με την DFI. Στο mail ρωτούσε αν θα παίξει έκδοση με AGP. H απάντηση θετική >>> nforce3+AGP ...απλά αναμονή κατα τα τέλη φεβρουαρίου-οτι πρέπει για ξελαμπικάρισμα απο την εξεταστική ;-)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=658184#post658184

ποστ 445

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.