Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chros26_

να ρωτησω κατι μαλλον αστειο???

σε μητρικη με sli μπορουμε να βαλουμε 1 pcx ati καρτα γραφικων???

ναι δεν υπαρχει τετοιο προβλημα

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 13:21]

Αν ενοεις το PCI bus,ναι θα κλειδωνει στα 66 Mhz(αυτο θες)οπως και ολλα τα nforce mobos.

Το θεμα ειναι οτι πιθανως η ASUS να μη σου δινει τα ρευματα και τις extreme ρυθμισεις που θα σου δωσει μια DFI(timings κλπ) μιας και η asus δεν βασιζει τις πωλησεις της στο overclocking.

δηλαδη να το ξανα σκεφτω να πάρω την asus?

την θέλω για κύριο λόγο παιχνίδια

και σιγά σιγα θα αρχίσω να πειραματίζομαι στο ο/c απάνω της?

θα της βάλω asus 6600gt, 512mb ram pc3200, 3200+

Κουράγιο και υπομονή τώρα. Μάλλον θα έρθει ακόμα ακριβότερα Ευρώπη αν κρίνω από τις τιμές στους 3500+ που είχα φέρει πριν τις γιορτές.

παίδες για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα τα 280 μάλλον θα είναι για την Super SLI έκδοση με όλα τα έξτρα.

attachment.php?attachmentid=22020

εγώ μάλλον θα προτιμήσω την Lanparty UT NF4 ULTRA DR που θα είναι σαφώς πιο φτηνή ή την Lanparty UT NF4 ULTRA D, αυτές μάλλον θα έχουν PCIe4x slot ;)είναι με το Ultra chipset και όχι με το SLI

Τι λεμε ρε παιδια τωρα?? Ηρθανε ή θαααα ερθουνε???

Τα 280 εουρος μου ακουγονται καπως μπολικα!! "Hey, DFI, get your hands off my @ss!!! Ζηλεψανε την fatality??

Οι φημες οτι θα ειναι οντως 5% πιο αργες λογω διαφορετικης υλοποιησης της μητρικης στο SLI με ανταλλαγμα περισσοτερα options στο voltage ισχυουν ή εχουν εκλειψει??

SLI-D οπως τα βλεπω τα πραγματα... αναλογα βεβαια με τις διαφορες τιμων που θα παιζουνε!

Αρχική απάντηση από NoDsl [13-12-2004 22:21]

Εγώ πάντος βλέπω 2 πράγματα που μου πιστοποιούν οτι είναι DFI...

Πρώτα το γνωστό "ταμπελάκι"-σβήνω το taiwan- στον κύκλο στο κέντρο που έχει και

η ΝΦ2 και o τρόπος γραψήματος και ποιοτητα του Lanparty δεξιά...

ποτέ δεν πιστοποιει μια φωτογραφια

post-9-1416071498,2806_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell

παίδες για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα τα 280 μάλλον θα είναι για την Super SLI έκδοση με όλα τα έξτρα.

attachment.php?attachmentid=22020

εγώ μάλλον θα προτιμήσω την Lanparty UT NF4 ULTRA DR που θα είναι σαφώς πιο φτηνή ή την Lanparty UT NF4 ULTRA D, αυτές μάλλον θα έχουν PCIe4x slot ;)είναι με το Ultra chipset και όχι με το SLI

Και οι ultra θα έχουν ένα slot 16x κανονικότατα.

Το 4x θα υπάρχει στα ultra και στα sli. Απλά αν κατάλαβα καλά από το manual η ultra γεύση θα έχει ένα 16x σίγουρα και άλλο ένα "τύπου" 16x slot τα οποία όμως δε θα έχουν sli δυνατότητα (τα jumper-ια ανάμεσα βασικά)? Σε τι ταχύτητα όμως θα τρέχει αυτό το δευτερο, αν υπάρχει δηλαδή..? Το θέμα είναι πως το ultra από το sli τσιπ της nvidia δε διαφέρει ιδιαίτερα, έχουν τον ίδιο αριθμό i/o στο pcie με το sli να δίνει τη δυνατότητα αλλαγής από 16x και 2x, δυο κάρτες χωρίς sli, σε 8x και 8x όταν βρίσκονται σε sli.

βασικα ας μου το βγαλουν και με 2 sata και οπως θελει 110 ευρο να εχει και μια χαρα ολα

Βασίλη η DFI δίνει το PCIe4x ώστε να κάνεις SLI με 12x-4x αφού οι drivers το ενεργοποιούνε έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι η nV όποτε θελήσει μπορεί να το κόψει αυτό σε καινούργιους drivers γι αυτό δε ξέρω αν είναι ασφαλές για κάποιον που θέλει SLI να βασιστεί σε ένα ULTRA chipset.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.