enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #21 Δεκέμβριος 11, 2004 αν εννοείς εμένα, σε ευχαριστώ :flower: αλλά να ξες αφεντικά είναι άλλα και μάλιστα τα δύο από τα 5 (κάπου τόσα πρέπει να ναι) είναι στη Σαλόνικα και ποιος ξέρει που έχουν μπλέξει τώρα.
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2004 Author #22 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell αν εννοείς εμένα, σε ευχαριστώ :flower: αλλά να ξες αφεντικά είναι άλλα και μάλιστα τα δύο από τα 5 (κάπου τόσα πρέπει να ναι) είναι στη Σαλόνικα και ποιος ξέρει που έχουν μπλέξει τώρα. εσενα εννοω...!χε!χε! Ε ωραια,αφου λειπουν τωρα τα αφεντικα,εσυ εισαι το αφεντικο....:devil: .......ωχ καταλαβα...θα εχουν μπλεξει σε φραμπαλαδες κ θα μπλεκουν τα μπουτια τους με....ασε ασε δεν το λεω.....! με μητρικες(Η μητρικη),με μνημες(Η μνημη),με καρτες γραφικων(Η καρτα.....)...παντως οτι κ να ειναι....θυληκα θα ειναι....!
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #23 Δεκέμβριος 11, 2004 :OT:Δε ξέρω για των DJD αλλά ο Σουηδός παίρνει προφυλάξεις (όσοι τον είδαν σήμερα κατάλαβαν)
esdee Δεκέμβριος 11, 2004 #24 Δεκέμβριος 11, 2004 παντως εγω ζαχαρωνω το nf3 ultra D , δεν ειμαι για PCI-X ακομα
crmaris Δεκέμβριος 11, 2004 #25 Δεκέμβριος 11, 2004 και εγώ μια από τα ίδια. Δεν λεεί να σταζω 400 και βαλε ευρό για κάρτα γραφικών πάλι(αν και δεν την γλυτώνω αλλα τουλάχιστον αργότερα)
zyx Δεκέμβριος 11, 2004 #26 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell :OT:Δε ξέρω για των DJD αλλά ο Σουηδός παίρνει προφυλάξεις (όσοι τον είδαν σήμερα κατάλαβαν)
a4dtm Δεκέμβριος 11, 2004 #27 Δεκέμβριος 11, 2004 Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει διαφορα του nf4 ultra με το nf4 sli εκτος απο 2 καρτες που περνει το δευτερο?
XTCgr Δεκέμβριος 11, 2004 #28 Δεκέμβριος 11, 2004 3 mosfet γιατι δεν έχουν ψύξη ενω τα διπλανά του έχουν?
Samael Δεκέμβριος 11, 2004 #29 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr 3 mosfet γιατι δεν έχουν ψύξη ενω τα διπλανά του έχουν? Ειναι πηνια τα αριστερα,αρα δε χρειαζονται ψυξη
XTCgr Δεκέμβριος 11, 2004 #30 Δεκέμβριος 11, 2004 πηνία? τα 3 που δείχνει o nodsl στην εικόνα πιο πάνω είναι πηνία?
Chosen Δεκέμβριος 11, 2004 #31 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno Σαν Photoshop μου φαίνεται η φωτογραφία. Το "Lanparty" στη μεση της μητρικης εχει σιγουρα μπει με PhotoChop, στα υπολοιπα δεν βλεπω κατι το υποπτο...
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2004 #32 Δεκέμβριος 11, 2004 Βασικα αναρωτιεμαι κατα ποσο αυτο το πραγμα ειναι καταντια πραγματικη. Υπαρχει ενας ολοκληρος ΛΑΟΣ απο πισω απο την nvidia και την AMD που περιμενει μια ΜΗΤΡΙΚΗ της προκοπης και αυτοι απλα τα ΞΥΝΟΥΝ με ΓΚΑΖΜΑ.
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #33 Δεκέμβριος 11, 2004 Παίδες το PCI-X είναι το PCI-X και το PCIe ή PCX είναι το PCI express (ναι Chosen το έχω σπουδάσει το θέμα).για τα γουρουνο πακέτα που έχει κοντά στα mosfet μάλλον είναι πηνία για να το λένε τα παιδιά, εξ άλλου πηνία κανονικά λείπουν αλλά δε έχω διαβάσει κάτι σχετικό, τέτοια έχει και η MSI και γενικά πρέπει να έχουν πολλές NF4...Αρχική απάντηση από jax7480 Βασικα αναρωτιεμαι κατα ποσο αυτο το πραγμα ειναι καταντια πραγματικη. Υπαρχει ενας ολοκληρος ΛΑΟΣ απο πισω απο την nvidia και την AMD που περιμενει μια ΜΗΤΡΙΚΗ της προκοπης και αυτοι απλα τα ΞΥΝΟΥΝ με ΓΚΑΖΜΑ. φίλε Ζαχούλη μη βλασφημάς, απλά οι DFI 754 ήταν τέλεια με το που βγήκε out οf the box και πραγματικά δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο από χρήστη εκτός από το γιατί δε πάει το CPU μου 3G, όποιος βιάζεται σκοντάφτει (ASUS τρώει τα μούτρα της συνεχώς)
Samael Δεκέμβριος 11, 2004 #34 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr πηνία? τα 3 που δείχνει o nodsl στην εικόνα πιο πάνω είναι πηνία? Nαι αυτα λεω κ γω,οπως φαινετε αντικατεστησαν τα τυπου "donut"
jax7480 Δεκέμβριος 11, 2004 #35 Δεκέμβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από enduracellφίλε Ζαχούλη μη βλασφημάς, απλά οι DFI 754 ήταν τέλεια με το που βγήκε out οf the box και πραγματικά δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο από χρήστη εκτός από το γιατί δε πάει το CPU μου 3G, όποιος βιάζεται σκοντάφτει (ASUS τρώει τα μούτρα της συνεχώς) Θα σου λεγα τωρα ποιος βλασφημαει αλλα εχε χαρη. Καθεται ενας λαος ολοκληρος και περιμενει εδω και ΤΟΣΟΥΣ μηνες να της σηκωθει της AMD και της Nvidia να βγαλει ενα chipset της προκοπης το οποιο θα πηγαινει καλα, αλλα αυτη συνεχιζουν να το παιζουν....με παλινδρωμικες κινησεις....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...δειξτε για μια φορα οτι ειστε ΕΤΑΙΡΙΑ και οχι η δευτερη εταιριουλα....
enduracell Δεκέμβριος 11, 2004 #36 Δεκέμβριος 11, 2004 Ζαχούλη τα chipset ΝF3150/250 είναι μια χαρά chipset (lock έχουν και τα δύο) την DFI ξες πολύ καλά ότι δε την περιμένουμε σαν πλακέτα αλλά σαν BIOS πιο πολύ. Δε φταίνε τα chipset αλλά αυτοί που τα προγραμματίζουν όπως φυσικά φταίνε πως προγραμματίζουν τον IMC.και κάτι ακόμα πιστεύεις ότι το NF4 θα λύσει τα προβλήματα που έχουν τα BIOS δια μαγείας στα oc? Κάποιες εταιρίες απλά δεν ενδιαφέρονται για το oc και δε δοκιμάζουν καν το HW σε αυτές τις συνθήκες.
Samael Δεκέμβριος 11, 2004 #37 Δεκέμβριος 11, 2004 Λιγακι offtopic αλλα με το καταραμενο 9x του DFI θα κανουν τιποτα οι ασχετοι?
jax7480 Δεκέμβριος 12, 2004 #38 Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Ζαχούλη τα chipset ΝF3150/250 είναι μια χαρά chipset (lock έχουν και τα δύο) την DFI ξες πολύ καλά ότι δε την περιμένουμε σαν πλακέτα αλλά σαν BIOS πιο πολύ. Δε φταίνε τα chipset αλλά αυτοί που τα προγραμματίζουν όπως φυσικά φταίνε πως προγραμματίζουν τον IMC.και κάτι ακόμα πιστεύεις ότι το NF4 θα λύσει τα προβλήματα που έχουν τα BIOS δια μαγείας στα oc? Κάποιες εταιρίες απλά δεν ενδιαφέρονται για το oc και δε δοκιμάζουν καν το HW σε αυτές τις συνθήκες. Γκουγκου,γκουχου....Σκεψου απλα τι ειπα και τι ειπες....Εγω μιλησα για 2 εταιριες που δεν μπορουν να βγαλουν ενα Hardware της προκοπης....ΟΚ συμφωνω ειμαι λαθος.....Εσυ μιλησες για 2 εταιριες που ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ BIOS....Προσωπικα θα προτιμουσα το 1ο και οχι το 2ο. Μη βγαζοντας ενα BIOS της προκοπης για μενα σημαινει οτι ουτε οι ιδιοι τους εχουν σε εκτιμηση το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ Hardware....Οποτε....οχι απλα εταιριουλες ειναι..... για τα ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!Μπεεεε ρε καραγκιοζηδες.....ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
a4dtm Δεκέμβριος 13, 2004 #39 Δεκέμβριος 13, 2004 Τελικα μου φενεται οτι ο φιλος μας ο jax εχει δικιο σε αυτα που λεει.Τελικα η μονη εταιρια που ξερει να βγαζει chipset ειναι η intel:P :P :P :P :P
enduracell Δεκέμβριος 13, 2004 #40 Δεκέμβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ Τελικα μου φενεται οτι ο φιλος μας ο jax εχει δικιο σε αυτα που λεει.Τελικα η μονη εταιρια που ξερει να βγαζει chipset ειναι η intel:P :P :P :P :P δε συμφωνώ με αυτό η μόνη εταιρία που ξέρει να βγάζει reference ΒΙΟS είναι η Intel γιατί πατάτες HW έχει βγάλει πολλές με τις πιο πρόσφατες 915/925
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.