Jump to content

DFI nF4......

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον...εχοντας υποψιν ολες τις προηγουμενες DFI περιμενουμε πως κ πως να ερθει αυτη με το nF4...μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα με τα 939 boards.....ψαχνοντας βρηκα αυτα....σας τα καταθετω...

Lastest Release Dates

-----------------------------------------------------

Lanparty NF4 SLI-D - Μεσα Ιανουαριου

Lanparty UT NF4 ULTRA D - Μεσα Δεκεμβριου

Lanparty UT NF3 ULTRA D - Μεσα Ιανουαριου

Ολα τα παραπανω boards ειναι Skt939

Και η Lanparty UT NF-4 ULTRA D εχει PCI-Ε αλλα οχι SLI

Links

-----------------------------------

http://www.mittoni.com.au/catalog/product_info.php/products_id/1866?sID=bb92f8cd252ef6ec7618ac771526aba5

http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=6&t=7051#

κ μερικες φωτο..... http://www.overclockzone.com/newhardware/dfi/nf4/ :devil:

%7Boption%7Dτο ξεχείλωσες το thread..%7Boption%7D

Οτι αλλο εχετε να ποσταρεται για τις 939 τηςDFI α το πουμε εδω....!:D οτιδηποτε αλλες info η διορθωσεις ευπροσδεκτες παντα...!:D

Επισης,γιατι δεν τις εχουνε κανει press release ουτε καν στο official site???Δεν θα επρεπε??Εκτος κ δεν το βλεπω εγω....:o

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Ισως για xtra σταθεροποιηση η για τροφοδοσια των πυκνωτων (χωρις να ειμαι σιγουρος για κανενα απο τα δυο, μια υποψια ειπα)

Σαν Photoshop μου φαίνεται η φωτογραφία. Μόνο η Soltek και Tyan έχει τέτοια διάταξη στις μνήμες. Μάλλον ζήλεψε και η DFI. Στο προ-παραγωγής σχέδιο είχε την παραπάνω διάταξη. Να δούμε αν και η τελική έκδοση θα είναι ίδια.

...αχχ τι μας κανεις βραδιατικα.......:p :p .......ναι οντως η διαταξη στις μνημες στα nf4 ειναι καθετα....αλλα εμενα με βολευει και μου αρεσει πιο πολυ ετσι.......:D :D....εχει και το μεταλλο στα mosfet......κομπλε ειναι......και 8sata (τα μισα δεν θα δουλευουν παλι).....:devil:

....μμμ...τωρα που ξανακοιταω την foto....μου φαινεται οτι μαλλον υπαρχει λογος που εβαλαν εκει τα ντιμακια.....πιστευω οτι εγινε για να μπορει να ειναι οσο πιο κοντα

το 20πινο του τροφοδοτικου...με τα μοσφετ και τους πυκνωτες.....

ελπιζω αυτη η Μ@Λ@κι@ με το κουμπωμα των SLI να ειναι κανονικο μανταλακι και οχι η ψευτια της ΝΦ3.........μου βγαινει η πιστη να βγαλω την 9800 απο πανω με κατσαβιδι για να ξεμαγκωνω την πλαστικουρα...........αει σιχτιρ.........

και κατι αλλο.......να δω πως θα παταει κανεις τα εξτρα κουμπακια στο κατω μερος εαν το γεμισεις με ΣΑΤΑ καλωδια εκει.......θα ψαρευεις κανονικα.............ελεος ρε με τους ασχετους........μια σοβαρη σε διαταξη μητρικη δεν εχω δει..........

:TD::dots::TD:

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: DFI :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

Πότε είπαμε έρχεται Ελλάdα?????

Κάτι άξιο αναφοράς έιναι ότι..... bios tsip δεν έχει..

’ραγε μας το κρατάει για έκπληξη η DFI?? :p

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 23:16]

To MOLEX τι το χρειαζετε??

Απο την θέση που βρίσκεται υποθέτω οτι είναι για τις αυξημένες απαιτήσεις ρεύματος των 2 καρτών σε SLi...οπότε αντί να περνάνε τόσα ampers μέσα απ οτην μητρική πάνε κατευθείαν απο το molex..

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:38]

α μερακληδικη μητρικη ...:hehe:

Που το κατάλαβες?

Πάντως εγώ αν δεν την γυρίσουν απο κάτω να δώ το αυτοκολλητάκι -made in china πάρε πάρε όλα στο χιλιάρικο- δεν πείθομαι για τη γνησιοτητά της :p

Αρχική απάντηση από NoDsl

Απο την θέση που βρίσκεται υποθέτω οτι είναι για τις αυξημένες απαιτήσεις ρεύματος των 2 καρτών σε SLi...οπότε αντί να περνάνε τόσα ampers μέσα απ οτην μητρική πάνε κατευθείαν απο το molex..

Ακριβώς!Το molex είναι για την περίπτωση που έχεις 2 κάρτες επάνω.

Αρχική απάντηση από NoDsl [Σήμερα, στις 00:16]

Αυτά τι έιναι ρε παιδιά????? ?????

Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτειο:boxed:

πηνία , ..εμ-πύρηνα

Αρχική απάντηση από enduracell

πάμε για NF4 ULTRA D δηλαδή! μπήκε είδη σαν wallpaper :D

k εδω wallpaper...!χε!χε!

Στο αφιερωνω αυτο το τοπικ αφεντικο...!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.