HellhammeR Δεκέμβριος 8, 2014 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Απο οσο ξερω και εχω δει οι μνημες Hynix ειναι οι καλυτερες. οι samsung πάνε καλύτερα στο o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Δεκέμβριος 9, 2014 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 στην g1 με hynix πάνω από +300 στις μνήμες δύσκολα. Οι samsung φαίνετε να πάνε καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Δεκέμβριος 9, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Τοτε τι να πω ισως λαθος πληροφορια ειχα παρει.Αλλα οσο αφορα την MSI δυσκολα θα την διαλεγα.Αλλα ειναι και θεμα γουστου τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Δεκέμβριος 9, 2014 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Έχοντας 2 σε Sli και για λίγο καιρό είχα κάνει ένα διάλειμμα από τις τελευταίες εξελίξεις, βλέποντας 970 νόμιζα βγήκαν 2 νέες γενιές και έχω μείνει πολύ πίσω. Ανέτρεξα λοιπόν σε κάποια reviews - benches και διαπίστωσα την ανωτερότητα της 970 μεν, αλλά την καλή απόδοση της 770 προς το παρόν δε. Αν λοιπόν κάνει κάποιος νέο σύστημα καλύτερα να πάει σε 970, απ' την άλλη οι ήδη κάτοχοι νομίζω βγάζουν ακόμα πολύ καιρό με την καρτούλα, με δεδομένο ότι τα παιχνίδια παίζονται σε 1080p και οι απαιτήσεις κυμαίνονται στο μέσο όρο. Φυσικά όσοι θέλουν το κάτι καλύτερο προχωρούν σε 970 Ίσως και γω να το σκεφτώ κάποια στιγμή... ΥΓ. Θυμάμαι το δίλημμα που είχα πάντως πριν πάρω τις 770, μεταξύ με την 280x. Όπως αποδείχθηκε ήταν σωστή επιλογή. Ακόμη και σήμερα είναι μια πολύ καλή κάρτα που παίζει τα πάντα άνετα και κρατάει την τιμή της στα μεταχειρισμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Δεκέμβριος 11, 2014 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2014 Msi κατ εμε. Μου έχουν βγει καλά τα προιοντα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.