Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2014 παίδες έκανα μια έρευνα στον εξοπλισμό του ήχου που έχω (ηχεία , ντακ, ακουστικά ) και προσπαθώ να βρώ τι παραμόρφωση thd έχουν τα ηχεία . Γνωρίζει κανείς να μου πεί ??? στα ακουστικά είναι περίπου 0,1 . το ντακ έχει 0,0001. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 παίδες έκανα μια έρευνα στον εξοπλισμό του ήχου που έχω (ηχεία , ντακ, ακουστικά ) και προσπαθώ να βρώ τι παραμόρφωση thd έχουν τα ηχεία . Γνωρίζει κανείς να μου πεί ??? στα ακουστικά είναι περίπου 0,1 . το ντακ έχει 0,0001.Αν μας πεις και ποια ηχεία έχεις, ίσως να βρούμε κάτι. Διαφορετικά, δεν υπάρχει εύκολη διαδικασία για να το μετρήσεις μόνος σου (εάν εννοούσες κάτι τέτοιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 τα κρκ g2 ροκιτ rp τα 5 και τα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 τα κρκ g2 ροκιτ rp τα 5 και τα 6 Δυστυχώς ούτε εγώ βλέπω να γράφει στο http://www.krksys.comΠάντως σαν monitors τυπικά θα έχουν χαμηλό THD, ενώ δεν υπάρχει και απλός τρόπος να συνδυάσεις το THD όλων των τμημάτων της αλυσίδας αναπαραγωγής για να βγάλεις ένα συνολικό νούμερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Νοέμβριος 17, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Στα ακουστικά σε κάποιες συχνότητες το thd μπορεί να φτασει και το 1 με 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts