HellhammeR Δεκέμβριος 1, 2014 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 νομίζω και τα samsung στην Ελλάδα arvato καταλήγουν, άρα το ίδιο πράγμα θα ναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 1, 2014 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Δεν ξέρω φίλε μου τι γίνεται με σέρβις, στα κινητά είμαι λίγο γκαστονε δεν χρειάστηκε ποτέ, έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ και παράπονα και θετικές απόψεις, για το Ζ3 μπορείς να δεις εάν υπήρξαν προβλήματα και σε ποιες παρτίδες και τις αποφύγεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 1, 2014 Author #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 arvato και η Samsung??? α είμαι αρκετά πίσω τώρα το μαθαίνω! ναι Βαγγέλη έχεις δίκιο θα πρέπει να ψάξω τι παίζει με τις παρτίδες. περιμένω απόψεις κι από άλλους φίλους επί του τριπλού διλλήματος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 1, 2014 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 50-50 είναι αν πάει Smartec ή Arvato. Αν πάει στο πρώτο είσαι οκ, αν πάει στο δεύτερο είσαι εκτός εγγύησης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 1, 2014 Author #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 κατάλαβα. κάτι τελευταίο για να μην ζαλίζω άλλο το ζήματα. από software updates πως τα πάει η sony και πως η samsung? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 1, 2014 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Η Sony έχει βελτιωθεί στο θέμα updates, περιμένω και lollipop στο θηρίο (Z ultra ) που κυκλοφορεί αρκετό καιρό στην αγορά, επίσης για τα Z2 -Z3 μπορείς να δεις και τα αντίστοιχα νήματα σε ελληνικό φόρουμ ώστε να έχεις μια πιο καλύτερη εικόνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 1, 2014 Author #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 μάλιστα. άρα θα βγάλω απέξω το Ζ2 μένει να πάω να τα δω από κοντα (Ζ3 & Note3) αν τα δω σκούρα στο μέγεθος θα πάω σε Z3Compact 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 1, 2014 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Περίπου την ίδια ώρα κάνουν να τα πάρουν. Ζ3/Νοτε 3-4 είναι και εμένα το δίλημμα μου οπότε σε νιώθω. Μεταξύ τους είναι καθαρά το θέμα μέγεθος που είναι ο καθοριστικός παράγων. Ταχύτητα / κάμερα / οθόνη κλπ δεν έχουν real world διαφορές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 1, 2014 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 (edited) δεν είμαι και πολύ σχετικός με Android αλλά το L/ default ART είναι η πιο συμπαθητική (UI) ουσιαστική (ΑRΤ) αλλαγή που θυμάμαι. Το Lg G3 αν πέσει και άλλο με την L (τα όποια redraws/lags έμειναν imo θα ελαττωθούν) θα είναι καλό deal.η φωτεινότητα δεν είναι dealbraker για μένα.. και δεν είμαι fan amoled. και διαβάζοντας τα προηγούμενα πάνω κάτω συμφωνώ με @Blinky Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 1, 2014 από Dem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 1, 2014 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 @psygreg, Αν τα πιάσεις και τα δυο στα χέρια σου πιστεύω στο Z3 θα καταλήξεις γιατί θα σου φανεί ποιο ποιοτικό. Βέβαια σε θήκη θα το βάλεις και αυτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 1, 2014 Author #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 άρα τίθεται ζήτημα "αφής" @Dolly με το Note 4 εκτοξεύεις το budget 200 ευρώ παραπάνω και πιστεύω πως δεν συμφέρει αυτήν την στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 1, 2014 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Ναι ναι, και επειδή δεν είμαι σίγουρος για το μέγεθος είμαι σε μεταβατική περίοδο με το Νοτε 3 τώρα. Το Ζ3 είναι πιο στιβαρό απο το Νοτε 3 και το αλουμίνιο είναι ωραίο, εγώ δεν τα βάζω σε θήκη τώρα τελευταία γιατί με εκνευρίζει (αν και το Νοτε το έβαλα γιατί είναι μεγάλο και ΘΑ το ρίξω σε κάποια φάση). Αλλά και το Νοτε 4 είναι πολύ premium στο χέρι, ίσως και πολύ απο το Ζ3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 1, 2014 Author #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Αλλά και το Νοτε 4 είναι πολύ premium στο χέρι, ίσως και πολύ απο το Ζ3. με βάση τα βίντεο που έχω δει το πιστεύω. αλλά +200 ευρώ είναι too much για μένα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 1, 2014 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Ναι είναι άλλο το Price point Ειδικά με τιμές μπανανίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teobot Δεκέμβριος 9, 2014 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Τελικά κατέληξες κάπου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 9, 2014 Author #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) όχι. πήγα χθες στο mall και πέρασα από πλαίσο,κωτσόβολο,public. πέρα από το γεγονός ότι γινόταν της **** το κάγκελο, όσο πρόλαβα να δω το Ζ3 και το Note 3, δεν με ενθουσίασαν σε σχέση με την τιμή τους από πλευράς μεγέθος δεν είχα θέμα με κανένα (μόνο με ένα LG Flex που ήταν too much) στο Z3 είδα πως έχει μπόλικα native apps στο background που τρώνε ram (π.χ. ένα για την υπερθέρμανση) στο Note3 δεν πρόλαβα να τσεκάρω γιατί σπάστηκα με τον κόσμο επειδή δεν μπορούσα να το τεστάρω με την ησυχία μου η οθόνη του Ζ3 μου φάνηκε καλύτερη όπως και στην αφή. κάμερα δεν τσέκαρα. και 2 φαινόντουσαν smooth στην περιήγηση, δεν άνοιξα όμως κάποιο "βαρύ" πρόγραμμα-παιχνίδι περιττό να πως πως κάθε τρεις και λίγο ερχόντουσαν από το κάθε κατάστημα και μου έλεγα "θέλετε βοήθεια" μα την τρέλα μου μέσα όχι δεν θέλω edit : Ζ2 με Ζ3 από το λίγο που είδα το Ζ2 έχουν μηδαμινή διαφορά. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από psygreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 9, 2014 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 περιττό να πως πως κάθε τρεις και λίγο ερχόντουσαν από το κάθε κατάστημα και μου έλεγα "θέλετε βοήθεια" οι κοπέλες είναι ευγενικές και θέλουν να σε βοηθήσουν, μην τις αποπέρνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 9, 2014 Author #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 οι κοπέλες είναι ευγενικές και θέλουν να σε βοηθήσουν, μην τις αποπέρνεις! δεν αμφιβάλω για την ευγένια, αλλά συνεχώς ερωτήσεις "χρειάζεστε βοήθεια?" όταν έχω πει ότι χαζεύω, θα με κάνουν να βλέπω εφιάλτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
euaggelos71 Δεκέμβριος 10, 2014 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Καλημερες βλέπω ακόμη δεν κατεληξες στην επιλογή κινητού, προτείνω λίγες ημέρες ακόμη υπομονή γιατί όλο και κάποια προσφορά θα σκάσει και ίσως τελικά βγεις κερδισμένος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Δεκέμβριος 10, 2014 Author #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 πρέπει να πετύχω μαγαζί που να μην έχει κόσμο και να έχει τα κινητά ώστε να τα τσεκάρω με την ησυχία μου (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο και ξέρω πως ζητάω πολλά) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts