AstraLgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 έπαιζα ένα game και πρόσεξα ένα θόρυβο από τι κάρτα γραφικών , αυτό δημιουργείται από όσο κατάλαβα όταν είναι η ανεμιστήρες στο 65% στο Msi που βλέπω τις στροφές τον fans . Eάν το βάλω πιο κάτω η λίγο πιο πάνω τα fans σταματάει ο ήχος, αυτό είναι rma η λάδωμα για να στρώσει ? δείτε και το βιντεάκι που έκανα μήπως καταλάβετε ευχάριστο προκαταβολικά https://www.youtube.com/watch?v=-nPIDZKMPvo&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Νοέμβριος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Σαν να συντονίζει μου ακούγετε εμένα...(να βρίσκει κάπου δεν παίζει γιατί θα το έκανε σε όλο το εύρος των στροφών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 πως το fix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Νοέμβριος 16, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 πως το fix Άμα κουνήσεις ελαφρά το κουτί....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 16, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 α δεν κανει τιποτε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 18, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 any idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 any idea? Ρε δεν σου είπα?Βγάλτην πήγαινε σε ένα βενζινάδικο με το μηχανάκι και φυσηξέ την..Και άμα το ξανακάνει βλέπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Νοέμβριος 18, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 έχω blower τι φύσηξα πεντακάθαρη είναι η κάρτα .. κούνησα ότι κουνιόταν πάνω στη κάρτα τώρα δεν το κάνει τόσο δυνατά όσο ακούγεται στο video έως καθόλου.. έχω την υποψία πως είναι τα αλουμίνια τις ψυχυτρας τέρμα άκρη τι κάρτα evga και παπαριές κυριάκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.