AstraLgr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2014 έπαιζα ένα game και πρόσεξα ένα θόρυβο από τι κάρτα γραφικών , αυτό δημιουργείται από όσο κατάλαβα όταν είναι η ανεμιστήρες στο 65% στο Msi που βλέπω τις στροφές τον fans . Eάν το βάλω πιο κάτω η λίγο πιο πάνω τα fans σταματάει ο ήχος, αυτό είναι rma η λάδωμα για να στρώσει ? δείτε και το βιντεάκι που έκανα μήπως καταλάβετε ευχάριστο προκαταβολικά https://www.youtube.com/watch?v=-nPIDZKMPvo&feature=youtu.be
Lamogio Νοέμβριος 16, 2014 #2 Νοέμβριος 16, 2014 Σαν να συντονίζει μου ακούγετε εμένα...(να βρίσκει κάπου δεν παίζει γιατί θα το έκανε σε όλο το εύρος των στροφών).
LazyGreek Νοέμβριος 18, 2014 #7 Νοέμβριος 18, 2014 any idea? Ρε δεν σου είπα?Βγάλτην πήγαινε σε ένα βενζινάδικο με το μηχανάκι και φυσηξέ την..Και άμα το ξανακάνει βλέπουμε!
AstraLgr Νοέμβριος 18, 2014 Author #8 Νοέμβριος 18, 2014 έχω blower τι φύσηξα πεντακάθαρη είναι η κάρτα .. κούνησα ότι κουνιόταν πάνω στη κάρτα τώρα δεν το κάνει τόσο δυνατά όσο ακούγεται στο video έως καθόλου.. έχω την υποψία πως είναι τα αλουμίνια τις ψυχυτρας τέρμα άκρη τι κάρτα evga και παπαριές κυριάκο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.