wolves Νοέμβριος 16, 2014 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 μεγειες και καλοριζικο.......!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 16, 2014 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 V3 nigga και άλλαξε avatar To προηγούμενο ήταν face lift Avatar αύριο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 16, 2014 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 εξαιρετική εμφάνιση.Τα σέβη μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Νοέμβριος 16, 2014 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Με γειες. Είχα κάποια μικροπροβληματάκια στο account/login αλλά θα λυθούν Τώρα και να μην υπήρχε το background (back_blue_pcb.jpg) δεν θα με χαλούσε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Νοέμβριος 16, 2014 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 θελω να τεσταρω ενα νεο αρθρο, αλλα που το ανοιγω στο home η στο forum? επισης οι τελευταιες ειδησεις που εστειλα με mail εχουν γυρισει στην προηγουμενη σελιδα της κεντρικης. Μαλιστα αυτες δενεμφανιζονται στο forum ειδησεις. Εχω μπλεχτει παραμενει τελειο ομως το αποτελεσμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-L-I-V-E Νοέμβριος 16, 2014 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Πολύ ωραία η αλλαγή. Συγχαρητήρια και από μένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 16, 2014 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 θελω να τεσταρω ενα νεο αρθρο, αλλα που το ανοιγω στο home η στο forum? επισης οι τελευταιες ειδησεις που εστειλα με mail εχουν γυρισει στην προηγουμενη σελιδα της κεντρικης. Μαλιστα αυτες δενεμφανιζονται στο forum ειδησεις. Εχω μπλεχτει παραμενει τελειο ομως το αποτελεσμα Πέρνα στο forum των newsposters 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 16, 2014 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Μπραβο παιδια πολυ καλο! 10 χρονια μεταφορα σε μια μερα ..πενα σας πηγε! Και παει και σφαιρα!Φτου φτου! Μεχρι και το avatar του @Samael, μεταφερθηκε.. [πειραγμα mode on] καλα ρε συ @unseen, ... ολοκληρο φορουμ τους εδωσες και ουτε ενα Badge OSS VIP Retired Member δεν κανονισες να μας βαλουν τα παιδια????? :P Ts Ts Ts [πειραγμα mode off] Εδιτ δεν δουλευουν τα Mention??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 16, 2014 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Άντε βρε σιδερένιοι! Καλορίζικος ο νέο Λάμπης! Θα μας πάρει λίγο χρόνο να τον συνηθίσουμε! Ένα θεματάκι που είδα: Δεν εμφανίζει τα emoticons καθόλου! Ξέρω παιδικές ασθένειες ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Νοέμβριος 16, 2014 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Άντε με το καλό να σας μπεί.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardov Νοέμβριος 16, 2014 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Πολύ ενδιαφέρουσα η όλη αλλαγή. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που πραγματοποίησε μια τόσο σοβαρή αλλαγή σε ενα τόσο μικρό χρονικό διάστημα ούτε 2 ημερών! Άντε με το καλό να σας μπεί.. Ελπίζω να εννοείς το νέο site, άντε και το νεό έτος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 16, 2014 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 @GeorgeVasil, διπλό αριστερό στο μήνυμα και μετά mention μαναμου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 16, 2014 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 @GeorgeVasil, διπλό αριστερό στο μήνυμα και μετά mention μαναμου Sfixed... Εμαθα τον κωδικα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 16, 2014 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 @astrolabos, Καλοοό! Και έλεγα πώς δουλεύει το ρημάδι! btw τα emoticons είναι "broken"... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1071 Νοέμβριος 16, 2014 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 'Οπως κάθετι καινούριο θα ξενίζει λίγο στην αρχή αλλά οι εντυπώσεις είναι άριστες. Άλλωστε ουσιαστικά (εννοώ το περιεχόμενο) δεν άλλαξε κάτι.Καλή συνέχεια στη διαδρομή σου ανανεωμένε Λάμπη!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 16, 2014 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 @Dj_ALeX, το ξέρουμε για τα emoticos! @Dj_ALeX, θα τ οκοιτάξουμε απο αύριο όπως και πολλά άλλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellhnas Νοέμβριος 16, 2014 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Nice job ppl, (μολις εγινε, "νεα απαντηση στο θεμα, προβολη", πολυ καλο feature) - για τοσα χρονια δημιουργιας σας πηγε αψογα !! απο το λιγο που το τεσταρα παει σφαιρα, οτι bug στο θεμα τους. - ωραια γραμματοσειρα για τις απαντησεις, για το διαβασμα θα προτιμουσα ενα νουμερο παραπανω - ωραια αρχικη σελιδα - ωραιο background - δεν ειδα πουθενα themes, υπαρχει και σε πιο dark καταστασεις? θα με βολευε προσωπικα. - ωραιο το νεο φορουμ, σωστος ο διαχωρισμος που εχετε κανει, τα βρισκεις πιο ευκολα και γρηγορα ολα πλεον - πιστευω οτι κατι αναλογο θα κανετε και με τις αγγελιες Nice job indeed ξανα, και μακαρι να σας πανε ολα δεξια !! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 16, 2014 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Όλα καλά αλλα εγώ δέν είμαι Κωστάκης πλέον! :finger007:@DJD, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Νοέμβριος 16, 2014 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Good Job!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 16, 2014 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2014 Όλα καλά αλλα εγώ δέν είμαι Κωστάκης πλέον! :finger007:@DJD Ο δικός μας ο νίγκα είσαι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts