Shaman Νοέμβριος 19, 2014 #241 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Παιδιά, με τις αγγελίες ξέρουμε τι θα γίνει; ( ) Congrats, guys! I approve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 19, 2014 #242 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Βρε το φάγατε το Insomnia.gr και από εχθές που έκαναν Migration σε νέο Server κρεμάσανε όλα... BTW.... στο χωριό μου λέγανε οι παλιές καραβάνες ότι "Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι". Κάντε λιγάκι υπομονή, και τα παιδιά εδώ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό (όπως πάντα άλλωστε), και όλα θα γίνουν όμορφα... Όσο για τις αγγελίες, ενδιαφέρομαι και εγώ να ετοιμαστούν, γιατί έχω να βγάλω σε πλειστηριασμό , ScreenShots που είχα τραβήξει από τον Παλιό Λάμπη. Είμαι σίγουρος πως θα πιάσω καλή τιμή τώρα που θα γίνει συλλεκτικό κομμάτι μετά από τόσα χρόνια στο VB... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #243 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 @Dagalidis, Ενδιαφερόμαι για 2 ss ¨ενα απο home page και ένα απο το forum page @Shaman, Να το ξαναπούμε Αύριο άάάάάντε μεθαύριο θα είναι έτοιμες και ένα πουλάκι μου είπε ότι θα είναι με κατηγορίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 19, 2014 #244 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 @Shaman, Να το ξαναπούμε Αύριο άάάάάντε μεθαύριο θα είναι έτοιμες και ένα πουλάκι μου είπε ότι θα είναι με κατηγορίες Ουφ, καλά. Μεθαύριο το αργότερο, παρακαλώ. Επίτηδες ρώτησα για να τη σπάσω στον DJD λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #245 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ουφ, καλά. Μεθαύριο το αργότερο, παρακαλώ. Επίτηδες ρώτησα για να τη σπάσω στον DJD λέμε. Σοζζζ δε το τσακωσα. Εχω μπερδευτει και η ιδια με τοσες ερωτησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 20, 2014 #246 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 οι αγγελιες που ειναι ρε παιδια ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 20, 2014 #247 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 @GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Νοέμβριος 20, 2014 #248 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Μια καλοπροαίρετη παρατήρηση: το εικονίδιο δίπλα στο search field που δηλώνει την "προηγμένη αναζήτηση" παραπέμπει περισσότερο σε εικονίδιο settings. Θα ήταν ίσως προτιμότερο είτε να αναφέρεται λεκτικά είτε να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο εικονίδιο όπως πχ ο μεγεθυντικός φακός μαζί με το σύμβολο + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Νοέμβριος 20, 2014 #249 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Και μιας και φαγωθηκατε-φαγωθηκαμε με τις αγγελιες, ελπιζω να κρατησετε καποια απο τα κριτηρια (αμα θελετε καντε τα και αυστηροτερα ) που υπηρχαν στον παλιο λαμπη, για λογους αξιοπιστιας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetras Νοέμβριος 20, 2014 #250 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Καλορίζικο και απο μένα. Πράγματι το νέο look με ζαλίζει και εμένα σε σχέση με το παλιό .Ισως να βοηθούσε αν υπήρχαν χρωματικές ή θεματικές επιλογές του φόρουμ. Οπως και να χει θα το συνηθίσουμε γιατι το αγαπάμε όπως και να έχει ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 20, 2014 #251 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 οι αγγελιες που ειναι ρε παιδια ; Οι αγγελίες είναι τώρα και πάλι ενεργές στο TheLab.gr . Οι κανόνες και η συζήτηση περί αυτών εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Νοέμβριος 21, 2014 #252 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Δεν ειδα αν ειπωθηκε αλλα τα ποστς θα ξαναπεραστουν?Εμενα μου εμφανιζει στη δραστηριοτητα μου απο 1/1/14 κ μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 21, 2014 #253 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Καλημέρα. Έχουμε συγκεκριμένο θέμα για τα bugs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 21, 2014 #254 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Καλοριζικη η νεα εκδοση και καλη συνεχεια να εχετε ! Εγω το χρωμα θα περιμενω να σκουρινει λιγο ... εως πολυ . ΥΓ . Και την ημερομηνια εγγραφης φυσικα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQman Νοέμβριος 21, 2014 #255 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Με γειες! ευπαρουσιαστο!! αν και θελουμε λιγο χρονο για να το get used to it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Νοέμβριος 21, 2014 #256 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Όπως κάθε αλλαγή θέλει το χρόνο της για να συνηθιστεί... Για την ώρα καλά τα πάμε Καλορίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Νοέμβριος 21, 2014 #257 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 αντε καλη αρχή και από έμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 21, 2014 #258 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Γεια σου καινούργιε Λάμπη - καλοτάξιδος! Team, στα pm υπάρχει κάποια επιλογή να στέλνουμε σε κάποιο email τα παλιά (archive), ή να τα κατεβάζουμε σε xml,comma separated κτλ και δεν την βλέπω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 21, 2014 #259 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Aντε καλή αρχή, όντως το χρώμα πρέπει να σκουρήνει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 21, 2014 #260 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Όταν βλέπουμε το παραπάνω στις συνδρομές μας, ο μόνος τρόπος για να δούμε το πρώτο ΜΗ διαβασμένο ποστ, δεν είναι να κλικάρουμε αυτό το σημαδάκι αριστερά; Γίνεται να το κάνουμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο μεγάλο; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts