karmen1983 Νοέμβριος 22, 2014 #261 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Ειναι στα to do και δαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2014 #262 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Όταν βλέπουμε το παραπάνω στις συνδρομές μας, ο μόνος τρόπος για να δούμε το πρώτο ΜΗ διαβασμένο ποστ, δεν είναι να κλικάρουμε αυτό το σημαδάκι αριστερά; Γίνεται να το κάνουμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο πιο μεγάλο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 22, 2014 #263 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Καλά παίδες συγχαρητήρια! Έχω ξετρελαθεί από το πόσο customizable είναι το "Νεό περιεχόμενο" ανάλογα με τι θέλω να δω! Μακράν πρακτικότερο από πρίν. Πολύ καλή ιδέα πάλι στο νεό περιεχόμενο είναι η προσθήκη των τελευταίων ριβιούς και ειδήσεων! Εξαιρετικό! Οι ειδοποιήσεις επίσης είναι πιο ευκολο να τις αντιληφθείς. Το μόνο αρνητικό που ενδεχομένως έχω αντιληφθεί μέχρι τώρα, είναι ότι ο λάμπης έχει πιο αργή αίσθηση (η γραμμή μου είναι οκ). Keep up the good work!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 22, 2014 #264 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 το πιο αργό το εχω παρατηρήσει και εγώ όντως.θέλει στρώσιμο το μοτερι λέμε !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 22, 2014 #265 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 ΟΚ, μετά από μια βδομάδα απουσίας από fora, λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε PC, μπαίνω μέσα και... ψάχνω να δω που φτιάχνουν λογαριασμό.Αγνώριστο το forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 22, 2014 #266 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Προς το καλύτερο ρε? Κανόνισε τι θα πεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 22, 2014 #267 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 ε οχι και ρε...ξηλωμα με την μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 22, 2014 #268 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Πως βρίσκω τα παλαιότερα θέματα - ποστς; Θέλω να βρω τα ποστ μου του 2010 για να μου αλλάξετε την ρημάδα την ημερομηνία εγγραφής που την βλέπω και μου την δίνει στα νεύρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 22, 2014 #269 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Θα αλλαχθούν οι ημερομηνίες μάλλον κάτι βρέθηκε ρε @GoMaR, ρε @GoMaR, ρε @GoMaR, ρε @GoMaR, ρε @GoMaR, ρε @GoMaR, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 22, 2014 #270 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Προς το καλύτερο ρε? Κανόνισε τι θα πεις Γιατί; Θα μου φέρεις το keyboard στο κεφάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 22, 2014 #271 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Γιατί; Θα μου φέρεις το keyboard στο κεφάλι; Κανα κουτί μη σου φέρει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 22, 2014 #272 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Ντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 22, 2014 #273 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Ερώτηση: Τα παλιά παλιά θέματα (2004-2013), έχουν αρχειοθετηθεί πουθενά ή πάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 22, 2014 Author #274 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Όλα εδώ είναι, τι ψάχνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 22, 2014 #275 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Πως βρίσκω τα παλαιότερα θέματα - ποστς; Θέλω να βρω τα ποστ μου του 2010 για να μου αλλάξετε την ρημάδα την ημερομηνία εγγραφής που την βλέπω και μου την δίνει στα νεύρα!!! Προηγμένη αναζήτηση(γραναζάκι) και στο κριτήριο συντάκτης το nick που θέλεις Ερώτηση: Τα παλιά παλιά θέματα (2004-2013), έχουν αρχειοθετηθεί πουθενά ή πάνε; Αν πας από την προηγμένη αναζήτη θα τα βρεις όλα. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να σε φωτίσει ο κύριος DJD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 22, 2014 #276 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Όλα εδώ είναι, τι ψάχνεις; Προσπαθούσα να δω τις παλιές δημοσιεύσεις μου. Αλλά με περιορίζει μέχρι το 2013. Προηγμένη αναζήτηση(γραναζάκι) και στο κριτήριο συντάκτης το nick που θέλεις Αν πας από την προηγμένη αναζήτη θα τα βρεις όλα. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να σε φωτίσει ο κύριος DJD edit dammit, πώς κάνεις edit και προσθήκη παράθεσης. Έχω δρόμο για να μάθω το νέο interface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 22, 2014 #277 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 (edited) post #276 Προηγμένη αναζήτηση(γραναζάκι) και στο κριτήριο συντάκτης το nick που θέλεις Αν πας από την προηγμένη αναζήτη θα τα βρεις όλα. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να σε φωτίσει ο κύριος DJD Editttt Μπορεί να μην είναι 4.000 δημοσιευσεις αλλά είναι από το 2009 εν συντομία που κοίταξα. http://www.thelab.gr/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 Το search είναι σεταρισμένο να μην ψάχνει πριν το 2008.Τουλάχιστον μέχρι εκεί με αφήνει το ημερολόγιο του. . . edit dammit, πώς κάνεις edit και προσθήκη παράθεσης. Έχω δρόμο για να μάθω το νέο interface. quote-copy paste-edit-done Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2014 από rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 22, 2014 #278 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 post #276 Editttt Μπορεί να μην είναι 4.000 δημοσιευσεις αλλά είναι από το 2009 εν συντομία που κοίταξα. http://www.thelab.gr/index.php?app=core&module=search§ion=search&do=search&fromsearch=1 Το search είναι σεταρισμένο να μην ψάχνει πριν το 2008.Τουλάχιστον μέχρι εκεί με αφήνει το ημερολόγιο του. . . quote-copy paste-edit-done Αυτό έκανα, απλά έπρεπε να τα επιλέξω όλα και όχι μόνο το κείμενο όπως παλιά. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 23, 2014 #279 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Αυτό έκανα, απλά έπρεπε να τα επιλέξω όλα και όχι μόνο το κείμενο όπως παλιά. Thanks Το κουμπάκι "παράθεση" δεν κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 23, 2014 #280 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2014 Το κουμπάκι "παράθεση" δεν κάνει; Προσθήκη παράθεσης σε υπάρχουσα δημοσίευσης διάολε Ντάξ είπαμε γεράσαμε, αλλά όχι και έτσι. Ωστόσο κρίμα που δεν υποστηρίζει τον κώδικα του παλιού. [κάτι] κείμενο [/κάτι] κ.τ.λ.Πολλές παλιές παρουσιάσεις είναι σχεδόν ακατάληπτες πλέον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts