bizimis Νοέμβριος 18, 2014 #201 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Άδειασα τα δυο μηνύματα που υπήρχαν στο inbox.Όλα τα υπόλοιπα απλά έχουν χαθεί με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, αλλά δεν πειράζει.Πάω να στείλω pm και μου λεει:http://postimg.org/image/f1tyr1fk9/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 18, 2014 #202 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Άδειασα τα δυο μηνύματα που υπήρχαν στο inbox. Όλα τα υπόλοιπα απλά έχουν χαθεί με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, αλλά δεν πειράζει. Πάω να στείλω pm και μου λεει: http://postimg.org/image/f1tyr1fk9/ προφανώς έχει θέμα το μέλος ΤΑΔΕ κι όχι εσύ εκείνος πρέπει να καθαρίσει τα pm του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 18, 2014 #203 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Παιδιά όταν απλά ποστάρεις σε ένα φορουμ, γιατί αυτομάτως παίρνεις και συνδρομή στο θέμα; Δεν είναι ωραίο, να γράψεις έστω κάτι, και να σου έρχονται απανωτά email.Ριξτε το μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 18, 2014 #204 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Παιδιά όταν απλά ποστάρεις σε ένα φορουμ, γιατί αυτομάτως παίρνεις και συνδρομή στο θέμα; Δεν είναι ωραίο, να γράψεις έστω κάτι, και να σου έρχονται απανωτά email. Ριξτε το μια ματιά. Αυτο ειναι η ουσια του φορουμ. Αν δε το θελεις πηγαονε στις ρυθμισεις σου και στις ειδοποιησεις να το βγαλεις Επισης πανω δεξια στο θεμα αν μιλας για μεμονωμένο θεμα υπαρχει το ακυρωση συνδρομής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 18, 2014 #205 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Οκ θα το μοντάρω. Πάντως καρμεν, όχι η ουσία του φόρουμ είναι να πηγαίνεις εσύ στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και όχι, όπου και να απαντήσεις να σου έρχονται στα καπάκια δεκάδες μηνύματα στο inbox την ώρα. Τρέχω να το απενεργοποίησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 18, 2014 #206 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 εδώ είσαι Παιδιά όταν απλά ποστάρεις σε ένα φορουμ, γιατί αυτομάτως παίρνεις και συνδρομή στο θέμα; Δεν είναι ωραίο, να γράψεις έστω κάτι, και να σου έρχονται απανωτά email.Ριξτε το μια ματιά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 18, 2014 #207 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Ευχαριστώ, μόλις απο εκεί γυρνάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 18, 2014 #208 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Οκ θα το μοντάρω. Πάντως καρμεν, όχι η ουσία του φόρουμ είναι να πηγαίνεις εσύ στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και όχι, όπου και να απαντήσεις να σου έρχονται στα καπάκια δεκάδες μηνύματα στο inbox την ώρα. Τρέχω να το απενεργοποίησω συμφωνω μαζι σου αν ειναι να κανω ενα ποστ τη μερα η το μηνα η το χρονο σε ενα διαγωνισμό. Αλλα για τους ενεργους χρηστες ειναι η καλυτερη επιλογη γι αυτο ειναι και ως προεπιλογη σχεδον σε ολα τα φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 18, 2014 #209 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Θα διαφωνήσω μαζί σου. Είμαι συνδρομητής σε πάνω απο 30 φόρουμ, ελληνικά και ξένα. Η συνδρομή δεν είναι προεπιλογή, αλλά υπάρχει ως επιλογή αν το θέμα που εφτιαξες/απάντησες σε ενδιαφέρει περισσότερο. Φιλικά πάντα. Παρεπιπτόντως υπάρχει android app για το thelab; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 18, 2014 #210 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Θα διαφωνήσω μαζί σου. Είμαι συνδρομητής σε πάνω απο 30 φόρουμ, ελληνικά και ξένα. Η συνδρομή δεν είναι προεπιλογή, αλλά υπάρχει ως επιλογή αν το θέμα που εφτιαξες/απάντησες σε ενδιαφέρει περισσότερο. Φιλικά πάντα. Παρεπιπτόντως υπάρχει android app για το thelab; τι να πω τοτε δεν ειμαι μελος σε κανενα απο αυτα τα 30 που αναφερεις Για android app δεν υπαρχει τιποτα ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Νοέμβριος 18, 2014 #211 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Καλορίζικο, αλλά θα γίνω γκρινιάρης . Με βόλευε και μου άρεσε πολύ περισσότερο το παλιό layout.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 18, 2014 #212 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 karmen, διαφωνω και εγω μαζι σου.σε ΚΑΝΕΝΑ φορουμ δε το εχω δει σα προεπιλογή.και Είμαι σε φορουμς απο το 1998. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 18, 2014 #213 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Ρε παιδες are you kidding me?Ας αρχισουμε απο αυτο που "μοιαζουμε" το ινσομνια. Ειναι deafault. Ας παμε στο tpu ειναι default. Δεν ειμαι εδω για να μετρησω το απο ποτε ειμαι σε φορα. Αλλα οταν απαντησεις σε ενα θεμα και καποιος σου απαντησει δε θες να δεις τι σου ειπε?.ΟΚ μακαρι να μην σας αρεσει μονο αυτο και να ειναι ο μονος λογος γκρινιας και διαφωνίας. Ενα κλικ ειναι αν δε σας ενδιαφερουν οι απαντησεις στα θεματα που συμμετεχετε.Συμφωνηστε λιγοι ακομα και να μη διαφωνησουν αλλοι και θα σας το αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Νοέμβριος 18, 2014 #214 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Εγώ επειδή είμαι πλάσμα της συνήθειας και της νοσταλγίας, όχι σε όλα. Το παλιό είχε τύπο. :thumbsdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 18, 2014 #215 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Να ρωτήσω κάτι; Δε γίνετε το ίδιο θέμα να το κάνετε duplicate και να αλλάξετε λίγο τα χρώματα; Και εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο σκούρο, ειδικά το βράδυ. Βάλτε ένα free ή το αρχικό για προσωρινή λύση Όσο αφορά παλιό (V2) μπορεί να θεωρούταν ξεπερασμένο αλλά ήταν άψογο αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση. Βέβαια με τo IP Board έγινε αρκετά ευκολότερο το administration... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση DJD Νοέμβριος 18, 2014 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #216 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 (edited) Θα το δούμε μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα των χρωμάτων, αν μπορούμε να αλλάξουμε οτιδήποτε προς το καλύτερο θα το αλλάξουμε, αλλά ποτέ δε θα έχεις 100% σύμφωνη γνώμη. Άλλοι προτιμούν το κάτασπρο στυλ της apple άλλοι κατάμαυρο. Όσο για την vbulletin μπορεί να ήταν λειτουργική αλλά πάλιωσε τεχνολογικά και το χειρότερο ήταν ότι ήταν προϊόν του 2007, πολλά χρόνια για να βρεθούν όλες οι τρύπες. Οι νέες vbulletin ήταν απλά απαράδεκτες για αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε, γιατί την δοκιμάσαμε πριν αποφασίσουμε να πάμε στην IPB, άλλωστε γιαυτό τόσα χρόνια ακούγατε για αναβάθμιση κι αναβάθμιση δε βλέπατε. Και για να προσθέσω τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. Είμαστε με τα αυτιά και μάτια ανοιχτά και διαβάζουμε και ακούμε αυτά που μας λέτε. Αν κάτι δεν αρέσει στην πλειοψηφία θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να το κάνουμε καλύτερο. Αλλά είναι αρχή ακόμα μετά από μια τεράστια αλλαγή, 11 χρόνια είχαμε vbulletin, κι είμαστε μόλις στη 2η μέρα, υπομονή και καλή θέληση να υπάρξει και θα βγάλουμε άκρη. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 18, 2014 από DJD 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Νοέμβριος 18, 2014 #217 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2014 Καλοτάξιδο το v3! Θα πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσω βέβαια τόσα χρόνια στο παλιό... Είμαι και από τους τυχερούς με τα 2 account btw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 19, 2014 #218 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ρε παιδες are you kidding me?Ας αρχισουμε απο αυτο που "μοιαζουμε" το ινσομνια. Ειναι deafault. Ας παμε στο tpu ειναι default. Δεν ειμαι εδω για να μετρησω το απο ποτε ειμαι σε φορα. Αλλα οταν απαντησεις σε ενα θεμα και καποιος σου απαντησει δε θες να δεις τι σου ειπε?.ΟΚ μακαρι να μην σας αρεσει μονο αυτο και να ειναι ο μονος λογος γκρινιας και διαφωνίας. Ενα κλικ ειναι αν δε σας ενδιαφερουν οι απαντησεις στα θεματα που συμμετεχετε.Συμφωνηστε λιγοι ακομα και να μη διαφωνησουν αλλοι και θα σας το αλλαξω.δε γκρινιαζω , δε σε δουλευω και σε παρακαλω ηρεμησε.σου εξηγω οτι δε μου εχει τυχει σε κανενα φορουμ.ουτε στο ινσομνια.με το που γραφω δλδ σε ενα ποστ να νου στελνουν ειδοποιησεις για νεες απαντησεις.εκτος αν εννοειτε κατι αλλο και ειμαι εκτος τοπου καο χρονου.αλλα σε οχι I am not kidding you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Federacion Νοέμβριος 19, 2014 #219 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εντάξει δεν χρειάζετε ένταση, όντως σε άλλα φόρουμ δεν είναι προεπιλόγη, έχεις ένα λάθος κάρμεν σε αυτό, αλλά οκ ψυχραιμία, ένα κλικ είναι διορθώνεται.Αν φτιάξουνε και τα χρώματα λίγο πιο κάτω σε ένταση είναι πολύ όμορφο. Καλορίζικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 19, 2014 #220 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εγω παντως ευχομαι να υπαρχει προεπιλογη, τι πιο λογικο να θελω να δω τι θα μου απαντησουν.Στα περισσοτερα που δεν εχουν προεπιλογη, ξεχνιεμαι και σιχτιριζω οταν μετα πο καιρο θυμηθω να δω τι γινεται (εαν βρω το thread) και πρακτικα δεν εχει νοημα να ανταπαντησω καθως εχει προχωρησει η κουβεντα πολυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts