koshal Νοέμβριος 26, 2014 #101 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Κάτι που μου ήρθε τώρα Θα μπορούσε η πορτοκαλί μπάρα στην κορυφή της σελίδας να είναι always on top.(ίσως και η γκρι μπαρα του μενού σε μικρότερη γραμματοσειρά για να μην έχει μεγάλο ύψος).Αν θεωρείτε το ύψος υπερβολικό να υπάρχει δυνατότητα επιλογής και να επιλέγει ο κάθε χρήστης το αν θέλει να φαίνεται ή όχι. Το logo με το πρώτο scroll down θα μπορούσε να γινόταν μικρότερο και να ενσωματωνόταν στα αριστερά της πορτοκαλί μπάρας. Θεωρώ χρήσιμη την γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση και στα μηνύματα/ειδοποιήσεις/προφιλ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 26, 2014 Author #102 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2014 Το δουλεύουμε αυτό, αν τα καταφέρουμε θα το δείτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2014 #103 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 ΛΟΙΠΟΝ!εντοπισα κατσαριδακι στα εσωτερικα του φορουμ!οταν παταω "νεο περιεχομενο"¨στο reloading το quick links μετονομαζονται για μια στιγμη σε Gamingεπισης μειωστε τη πανω μπαρα με τα λογοτυπα.ειδικα η τελευταια grey μπαρα εχει αρκετο αερα για το μεγεθος των fontsεπισης ΟΛΟ το οριζοντιο frame (και οι 3 μπαρες) θελει μειωση ελαχιστα γτ πιανει το 1/3 της οθονης σε μικρες αναλυσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 27, 2014 #104 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Τι καλά που ήταν στην παλιά μορφή που έκανες mention με ένα απλό @. Τώρα ολόκληρη μανούρα με bbcode. Γίνεται να ξαναγυρίσουμε στην πιο απλή λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2014 #105 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 δε χρειάζεται να γράφεις τη μανούρα με το bbcodeδιπλό κλικ στο ποστ του ατόμου που σε ενδιαφέρει να μαρκάρεις έστω μία λεξούλα και επιλογή στο popup mentionΉ αν δεν σε ενδιαφέρει αυτός, διπλό κλικ σε ένα οποιοδήποτε ποστ για μαρκάρισμα και απλά βάλε το όνομα του σε ενδιαφέρει αντί αυτό που σου δίνει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2014 #106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 @gdp77, οχι οχι οχι οχι...καλα ειμαστε ετσι..δε ξερεις ποσα mentions εχω γλυτωσει με αυτον τον τροπο που δε γραφω στο offtopic.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2014 #107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 @GoMaR, και για να μη σπαμάρω μόνο δείτε αυτό που εξηγεί αρκετά http://www.thelab.gr/topic/140087-thelabgr-v3-features/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 27, 2014 #108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Nα σου κάνω παρέα στο σπαμ ?? @karmen1983, Θέλω το hidden 17:02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2014 #109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Δεν είναι hidden είχα μόνο το Mention στον αξιαγάπητο @GoMaR, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 27, 2014 #110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 Εντάξει λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2014 #111 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 @karmen1983, γεια σου φιλε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2014 #112 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 @GoMaR, Γεια σου βρε @GoMaR, ελα τέλος μέχρι και εμένα παρασύρατε απο τα μαλλιά με τραβάγατε αλλά τεσπα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 27, 2014 #113 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2014 (edited) @GoMaR, Γεια σου βρε @GoMaR, ελα τέλος μέχρι και εμένα παρασύρατε απο τα μαλλιά με τραβάγατε αλλά τεσπα Δεν καταλαβαίνω τι λες και τι έχουν τα μακριά μου μαλλιά αλλά επειδή δεν θέλω και δεν έχω συνηθίσει να βγαίνω στην σέντρα θα σταματήσω και γω βάζοντας απλά το αγαπημένο μου emoticon . . . μακράν . . . Θα παρακαλούσα λοιπόν να προστεθεί στην λίστα μας μιας και μου λείπει Editttt Έχω κι άλλο ένα αλλά θα σας το δείξω άλλη φορά Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2014 από rastafari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 28, 2014 #114 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Θα παρακαλούσα λοιπόν να προστεθεί στην λίστα μας μιας και μου λείπει Ε όχι και λείπει! Μήπως το ψάχνεις με λάθος όνομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 28, 2014 #115 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Θα μπορούσε η πορτοκαλί μπάρα στην κορυφή της σελίδας να είναι always on top. Αν έχεις το stylish κανε ένα user style για το thelab.gr και γράψε μέσα το παρακάτω #header_bar {position:fixed;left:0;top:0;width:100%;z-index:9999;} Κάνει ακριβώς αυτό που λες. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από defiant 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Νοέμβριος 28, 2014 #116 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Αν έχεις το stylish κανε ένα user style για το thelab.gr και γράψε μέσα το παρακάτω #header_bar {position:fixed;left:0;top:0;width:100%;z-index:9999;} Κάνει ακριβώς αυτό που λες. Αφού το'χεις το θέμα κάνε μας κι ένα TheLab-dark style να γουστάρουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Νοέμβριος 28, 2014 #117 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 (edited) Τα έσπασε το stylish!!!!! Επειδή έχει πέσει και στραβωμάρα, αν μου πεις πως βάζουμε και περιοχή στο προφίλ θα ήμουν ευγνώμων Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2014 από koshal Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2014 #118 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 http://www.thelab.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=core Στο profile information έχει τα σημεία για να συμπληρώσεις αρκετά άλλα, αλλά και την περιοχή που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Νοέμβριος 28, 2014 #119 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Μάλλον υπάρχει θεματάκι. Εμένα δεν έχει για την περιοχή εδώ. τη συγκεκριμένη σελίδα την κοιτάω ώραΦαντάζομαι θα είναι κάτω από την ημ. γέννησης??? Εμένα κάτω από εκεί έχει τα contact methodsSorry και για το ποστ εδώ. Αν μπορεί να μεταφερθεί στα bugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 28, 2014 #120 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2014 Αν έχεις το stylish κανε ένα user style για το thelab.gr και γράψε μέσα το παρακάτω #header_bar {position:fixed;left:0;top:0;width:100%;z-index:9999;} Κάνει ακριβώς αυτό που λες. Δουλευει και σε οπερα.. (με αντιστοιχο "stylish") 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts