hayabusa Νοέμβριος 19, 2014 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 H δυνατότητα αλλαγής του προβαλλόμενου ονόματος, νομίζω δεν είναι καλή ιδέα. Θα χαθεί ο μπούσουλας έτσι και θεωρώ πως δεν έχει και κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 20, 2014 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 κάποιο thread για να χαρίσουμε πραγματάκια υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 20, 2014 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Εδώ είσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Νοέμβριος 20, 2014 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Στην αρχική σελίδα η γραμματοσειρά για τους τίτλους των άρθρων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, πιο bold και ίσως πιο σκούρα για να φαίνονται καλύτερα.Σε σύγκριση με τις φωτογραφίες είναι κάπως μικρή η γραμματοσειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 20, 2014 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 για την ιστορία , προσοχή παίδες , ολοι θα θυμόμαστε ένα μεγαλο φόρουμ που καταστράφηκε απο μια απλη μετάβαση .... (e-pcmag.gr) ,και τις αγγελίες δεν βλέπω ( ναι με έπιασε ο καταναλωτισμός μου ... ) ; εχει αναφερθεί κάπου και δεν βλέπω ;καλό ήταν να μπει ενα ration στις αγγελίες ... Αυτά που έρχονται στις επόμενες μέρες (αύριο-μεθαύριο κτλ). Αγγελίες με feedback χρηστών. Ομάδες (για τα παιχνίδια σας κτλ). Ημερολόγιο και πολλές άλλες χρήσιμες εφαρμογές. sorry .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Νοέμβριος 20, 2014 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Υπάρχει επιλογή για σήμανση κατηγορίας ως αναγνωσμένης; Μόνο για τις ενότητες και όλη την κοινότητα μπορώ να βρώ τέτοια επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 20, 2014 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 .. ψάχνω τη διαγραφή και δε τη βρίσκω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 20, 2014 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 .. ψάχνω τη διαγραφή και δε τη βρίσκω μμμ... παιδια καλο θα ηταν να υπαρχει παλι η δυνατοτητα διαγραφης ενος ποστ απο τον ιδιο τον χρηστη... Θα γλυτωσετε εσεις, βασικα, απο την αγγαρεια αυτη, οταν γινεται καποια βλακεια... Επισης δεν θυμαμαι αν αναφερθηκε, το "σκαλωμα" που τρωει με τα quotes, spoilers που τα χανει... Α και το βασικοτερο που δεν εχει αναφερθει απο κανεναν οι αγγελιες που ειναι ρε παιδια; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanakos8 Νοέμβριος 20, 2014 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 @wolves, στα quicklinks πρωτο πρωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 20, 2014 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Πλάκα κάνει ο λύκος είναι γνωστό troll..... @wolves, Το quote/mention έχει θέμα με το Plugin του tapatalk είναι στα to do και αυτό μαζί με μπόλικα ακόμα. Για τη διαγραφή θα το εξετάσουμε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 20, 2014 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Εγώ λέω όχι στη διαγραφή για ευνόητους λόγους. Δεν είναι τυχαίο που δε το επιτρέπουν τόσα φόρουμ.Στο κάτω κάτω κάνετε μια αναφορά το μήνυμα σας, το βλέπουν οι moderators και το σβήνουν. Αν υπάρχει τόση δουλειά, ας μεγαλώσει η ομάδα, το θεωρώ καλύτερη λύση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 20, 2014 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2014 Για το θεμα της διαγραφης, αν δεν υπαρχει προβλημα απο την πλευρα των moderators/admins, it's ok for me, no problem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 21, 2014 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Θέλω μετρητή των likes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 21, 2014 Author #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Τι θες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 21, 2014 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Θέλω μετρητή των likes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 21, 2014 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Τι θες; Θέλω μετρητή των likes. http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aOy2EnE_460sv_v1.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 21, 2014 Author #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Άμα έχεις σπαμμερ αντμιν τι να πεις Για πες ρε παιδί, τι μετρητή ακριβώς θέλεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Νοέμβριος 21, 2014 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Άμα έχεις σπαμμερ αντμιν τι να πεις Για πες ρε παιδί, τι μετρητή ακριβώς θέλεις; Εγώ θέλω μετρητή για το πόσες φορές μπαίνει ο κάθε χρήστης στο Forum κατά τη διάρκεια της ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 21, 2014 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Στην παλιά πλατφόρμα ήξερα ότι έχω λάβει 12000 likes και ότι είχα δώσει 4000.Εδώ ξέρω; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 21, 2014 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 τι είναι τα λαικς δλδ,κουπόνια να τα εξαργυρώσεις για βενζίνη;κάτσε μέτρα μοναχός σου στη τελική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts