Spirosssss Μάρτιος 4, 2015 #221 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Ναι τα ξέρω περί tapatalk, ήμουν από τους πρωτεργάτες να επαναλειτουργήσει. Το τρέχον καθεστώς με το mention είναι λίγο "δυσκοίλιο¨ κατ' εμέ. Πχ στο θέμα http://www.thelab.gr/topic/142735-%CF%84%CE%BF-case-modding-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ (απ΄όπου προέκυψε και το θέμα μου) θέλω να tagάρω τον Κοπρίτη να έρθει να βοηθήσει. Αν ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να ψαξω να βρω ένα μήνυμά του, να το επιλέξω και να πεταχτεί το mention, φέξε μου κ γλύστρισα.. Πόσο μάλλον από φορητή συσκευή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 4, 2015 #222 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 δεν ειναι απαραιτητο να βρεις μυνημα του. Διαλεψε ενα τυχαιο ποστ οποιο θες και απλα αλλαξε το ονομα. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 4, 2015 #223 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Με πρόλαβε ο αποπάνως, γιατί είμαι κι εγώ από ταμπλέτα και αργώ χαρακτηριστικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 4, 2015 #224 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 (edited) Και πάλι δεν ειναι πιο μανουρατζίδικο έτσι; Τεσπα μπορει να ειναι κ θέμα συνήθειας.. edit: acct ειδατε; αμα ειχατε φουλ ταπαταλκ θα ηταν αλλιως Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2015 από Spirosssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 16, 2015 #225 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Στο παλιό TheLab, αλλά και στα περισσότερα forums, υπάρχει επιλογή για το πόσες καταχωρήσεις θα βλέπουμε ανά σελίδα.Ειδικά σε μεγάλα θέματα που έχουν και πολλά σκουπίδια, είναι κουραστικό να βλέπεις 10 μόνο και να ψάχνεις στις σελίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 16, 2015 #226 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Στη νέα πλατφόρμα εκτός αν κάτι δεν έχω δει στο admin cp, μπορεί να οριστεί ένας αριθμός ανά σελίδα, ο οποίος είναι 20 και όχι 10 αυτή τη στιγμή.Δεν υπάρχει επιλογή ανα χρήστη το πόσα θέλει να βλέπει, αλλά είναι γενική επιλογή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 31, 2015 #227 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 Δεδομένης της χαμηλής δραστηριότητας στο υποφόρουμ "Cloud Apps", μήπως θα ήταν προτιμότερο να ενωθεί με το πατρικό του? Κι εγώ που το παρακολουθώ έκανα καμιά 20αριά μέρες να δω μια ερώτηση εκεί . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menkind Απρίλιος 7, 2015 #228 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 θα ήταν σίγουρα αρκετά πιο ενδιαφέρον εάν βλέπω στην αρχική σελίδα του foroum τα νέα με φωτογραφίες .όταν βλέπειςπχ ένα καινούργιο smartphone σίγουρα θα πατήσεις πάνω στην φωτο για να το δεις καλύτερα και να διαβάσεις το άρθρο ,review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 7, 2015 #229 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 @menkind, Φωτογραφίες υπάρχουν και για τα τελευταία reviews πάνω πάνω που "παίζουν" random αλλά και για τις τελευταίες ειδήσεις. . . Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 7, 2015 #230 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Εδώ και 3-4 ημέρες, δε μου έρχονται notifications σε περίπτωση quote, παρά μόνο σε likes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 7, 2015 #231 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 είναι γνωστό το πρόβλημα εδώ και καιρό (~1 μήνα) και έχει να κάνει με το plug in του tapatalk. Εχει αναφερθεί στα bugs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 7, 2015 #232 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) Ξέρω ότι το ταπαταλκ δεν υποστηριζεται αλλά το αναφέρω μπας κ είναι κάτι εύκολο. Σε κάθε προσπάθεια εισόδου εμφανιζόταν η σελίδα εισαγωγής credentials και τώρα πλέον σκαλωνει εκεί κ ζητάει κωδικό Edit: sorry αν είναι στα bugs αναφερμενο, ξέχασα να κοιτάξω. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από Spirosssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 8, 2015 #233 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 Δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το tapatalk όταν θέλω να ποσταρω κάτι, αντί για το βελάκι καταχώρησης μου βγάζει ένα χρονόμετρο για κάποιο λόγο, με αποτέλεσμα το πόστ να μην μπορεί να φύγει. Ξέρουμε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 8, 2015 #234 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 ban! είπαμε δε ρωτάμε για tapatalk.το έχουν και τρέχει χωρίς support:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Απρίλιος 8, 2015 #235 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 Δεν πρόσεξα αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά το tapatalk όταν θέλω να ποσταρω κάτι, αντί για το βελάκι καταχώρησης μου βγάζει ένα χρονόμετρο για κάποιο λόγο, με αποτέλεσμα το πόστ να μην μπορεί να φύγει. Ξέρουμε κάτι;Μετά από κάθε ποστ δεν εννοείς; Είναι χρόνοκαθυστέρηση του σάιτ νομίζω για συνεχόμενες απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 8, 2015 #236 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 Όχι, μου το βγάζει πάντα ακόμη και αν δεν έχει προηγηθεί κάποια απάντηση. Και δεν είναι ξέρω γω 30 δευτερόλεπτα αλλά ένα τεράστιο νούμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 22, 2015 #237 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 (edited) guys μπορείτε να μου πείτε πού είναι η ρύθμιση για να μου έρχονται ειδοποιήσεις όταν κάποιος με κάνει mention;έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.. κι ειδοποιήσεις δε μου έρχονται.. ίσως είναι άσχημα μεταφρασμένη η ρύθμιση και δεν τη βλέπω Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2015 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 22, 2015 #238 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Στη συχνότητα ειδοποιησης έχεις Αμεση ή καμία; Μάλλον καμία οπότε κάνε μία τράμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 22, 2015 #239 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 (edited) ναι.. δεν θυμάμαι να το'χω αλλάξει πρόσφατα όμως.. μάλλον κάποια αλλαγή περάστηκε κ δουλεύει αλλιώς θενκς! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 22, 2015 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 29, 2015 #240 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2015 Πάω να κάνω "report" αυτό το μήνυμα, ώστε να το δουν οι διαχειριστές και να ανοιχτεί νέο θέμα αλλά μου πετάει: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts