astrolabos Φεβρουάριος 15, 2015 #201 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2015 we're cloud 9 right now nigga Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 20, 2015 #202 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Καλησπέρα.Υπάρχει πιθανότητα να φτιαχτεί το ''συμμάζεμα'' των συνημμένων φωτογραφιών ή είναι feature;;;;Πολύ δύσκολη πλέον η περιήγηση σε θρεντ με φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 20, 2015 Author #203 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 20, 2015 #204 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Καλησπέρα.Υπάρχει πιθανότητα να φτιαχτεί το ''συμμάζεμα'' των συνημμένων φωτογραφιών ή είναι feature;;;;Πολύ δύσκολη πλέον η περιήγηση σε θρεντ με φωτογραφίες. Αν κάπου δε δουλεύει σωστά το auto-resize των φωτογραφιών, έναν σύνδεσμο στο θέμα παρακαλώ, για να το εντοπίσουμε. Προτείνω και clear cookies-cache για κάθε ενδεχόμενο, γιατί προσωπικά δε βλέπω κάπου να υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 23, 2015 #205 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 (edited) Αν κάπου δε δουλεύει σωστά το auto-resize των φωτογραφιών, έναν σύνδεσμο στο θέμα παρακαλώ, για να το εντοπίσουμε. Προτείνω και clear cookies-cache για κάθε ενδεχόμενο, γιατί προσωπικά δε βλέπω κάπου να υπάρχει πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν δουλεύει πουθενά. Θα δοκιμάσω και καθαρισμό cookies και θα επανέλθω. Edit. Δεν βοήθησε όυτε αυτό. Εγώ εννοώ να ανοίγει η φωτογραφία όπως στο προηγούμενο site, δλδ μέσα στα όρια του παραθύρου που έχω ανοιχτό. Αυτό δεν γίνεται πλέον και χρειάζεται scroll ή πάνω κάτω ή πολλές φορές δεξιά αριστερά. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 23, 2015 από akilleas Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 23, 2015 #206 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 Η φώτο που δείχνεις είναι ως επισύναψη στο ποστ σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 23, 2015 #207 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 Ναι Κάρμεν. Σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 23, 2015 #208 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 οκ το κοιτάω αν μπορεί να γίνει κάποιο Auto-resize απο τη gallery στη περίπτωση που δε το κάνει ο χρήστης @akilleas, Μου δίνεις και ένα λινκ απο το ποστ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 23, 2015 Author #209 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 akilleas τι browser χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 23, 2015 #210 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 http://www.thelab.gr/topic/139796-αστείες-φωτογραφίες-και-video/?p=2134329 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 23, 2015 #211 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 @DJD Firefox. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 23, 2015 #212 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 επειδή έχω και εγώ firefox και οι ρυθμίσεις είναι σωστές από ότι είδα στα συνημμένα, κάτι μου λέει ότι είσαι με οθόνη μικρής ανάλυσης Το max στα συνημμένα που ανεβαίνει στο φόρουμ είναι 1200p. Προφανώς είσαι οριακά σε θέμα ανάλυσης. Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 23, 2015 #213 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 Είμαι στα 1680Χ1050. Είναι παλιά η οθόνη.Στο προηγούμενο site, ή σε αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τα ανοίγει μέσα στο μέγεθος του παραθύρου μου και μόλις πατήσω επάνω τότε πηγαίνει σε νέο tab με φουλ ανάλυση.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Φεβρουάριος 28, 2015 #214 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Tapatalk failed to connect Στα αλλα forum δουλευει@DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 28, 2015 #215 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Τα άλλα θέματα τα διαβάζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 28, 2015 #216 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Είμαι στα 1680Χ1050. Είναι παλιά η οθόνη.Στο προηγούμενο site, ή σε αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τα ανοίγει μέσα στο μέγεθος του παραθύρου μου και μόλις πατήσω επάνω τότε πηγαίνει σε νέο tab με φουλ ανάλυση.Δεν γίνεται κάτι τέτοιο;Να υποθέσω ότι έχεις επιπλέον ζουμάρει το forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 3, 2015 #217 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Eπειδή δεν το βρίσκω, μπορεί κάποιος να μου στείλει το review του nuc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 4, 2015 #218 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Υπάρχει κάποιος όριο στις αγγελίες; Κι αν ναι.. γίνεται να μεγαλώσει;;;Μόλις μπήκα να δω τις αγγελίες και είδα αγγελία με 5-6 λινκ και τιμές.. γιατί να μην υπάρχει όριο στο ένα προϊόν ανά αγγελία, ώστε να υπάρχει μια περιγραφή, μια φωτό, ένα όνομα.. στη κατηγορία του την ανάλογη.. κι όχι 6 χύμα λινκ, άνοιξέ τα να δεις τι πουλάω κ δες και τιμές.. έγινε τόσο καλή δουλειά με τις κατηγορίες, κρίμα να χαλάει έτσι.. κατανοώ ότι είναι δύσκολο για τον πωλητή να κάνει μόνιτορ 4-5 αγγελίες, αλλά στη τελική, αυτός θέλει να πουλήσει 5-6 πράγματα.. ας μπει στο κόπο να δείξει τι πουλάει.. χωρίς καν περιγραφή είναι ότι χειρότερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 4, 2015 #219 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Νομίζω λόγω του οτι επιτρέπονται μόνο 2 αγγελιές ανα μήνα.. Αλλά η Δ.Ο θα ξέρει καλύτερα. Η πρότασή μου: Γίνεται να απλουστευτεί το mention; Πχ στο hwbox γράφεις @ + username (ουτε κεφαλαία ουτε τπτ, το πιάνει μόνο του) και voila έτοιμο! Στο tapatalk ειδικά θα ήταν χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 4, 2015 #220 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Ναι, 2 αγγελίες ανά μήνα. Εκκρεμούν κάποιες βελτιώσεις ακόμη στο θέμα των αγγελιών, οπότε κάντε λίγη υπομονή. Περισσότερα για τις αγγελίες κι εδώ:http://www.thelab.gr/topic/139927-αγγελίες-v3-διαβαστε-το-πρωτο-ποστ/page-10Το mention έτσι ήταν κι εδώ παλιά. Τώρα, ο ταχύτερος τρόπος είναι επιλέγοντας ένα τμήμα από το μήνυμα του χρήστη που θέλεις και στη συνέχεια "mention" από το αναδυόμενο κουτάκι.Όσο για το tapatalk:http://www.thelab.gr/topic/142550-mobile-theme-και-tapatalk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts