Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Υπάρχει πιθανότητα να φτιαχτεί το ''συμμάζεμα'' των συνημμένων φωτογραφιών ή είναι feature;;;;

Πολύ δύσκολη πλέον η περιήγηση σε θρεντ με φωτογραφίες.

Καλησπέρα.

Υπάρχει πιθανότητα να φτιαχτεί το ''συμμάζεμα'' των συνημμένων φωτογραφιών ή είναι feature;;;;

Πολύ δύσκολη πλέον η περιήγηση σε θρεντ με φωτογραφίες.

Αν κάπου δε δουλεύει σωστά το auto-resize των φωτογραφιών, έναν σύνδεσμο στο θέμα παρακαλώ, για να το εντοπίσουμε. Προτείνω και clear cookies-cache για κάθε ενδεχόμενο, γιατί προσωπικά δε βλέπω κάπου να υπάρχει πρόβλημα.

(edited)

Αν κάπου δε δουλεύει σωστά το auto-resize των φωτογραφιών, έναν σύνδεσμο στο θέμα παρακαλώ, για να το εντοπίσουμε. Προτείνω και clear cookies-cache για κάθε ενδεχόμενο, γιατί προσωπικά δε βλέπω κάπου να υπάρχει πρόβλημα.

Εμένα προσωπικά δεν δουλεύει πουθενά.

post-42140-0-78157300-1424673522_thumb.j

Θα δοκιμάσω και καθαρισμό cookies και θα επανέλθω.

Edit.

Δεν βοήθησε όυτε αυτό.

Εγώ εννοώ να ανοίγει η φωτογραφία όπως στο προηγούμενο site, δλδ μέσα στα όρια του παραθύρου που έχω ανοιχτό.

Αυτό δεν γίνεται πλέον και χρειάζεται scroll ή πάνω κάτω ή πολλές φορές δεξιά αριστερά.

Έγινε επεξεργασία από akilleas

οκ το κοιτάω αν μπορεί να γίνει κάποιο Auto-resize απο τη gallery στη περίπτωση που δε το κάνει ο χρήστης :)

@akilleas, Μου δίνεις και ένα λινκ απο το ποστ;

επειδή έχω και εγώ firefox και οι ρυθμίσεις είναι σωστές από ότι είδα στα συνημμένα, κάτι μου λέει ότι είσαι με οθόνη μικρής ανάλυσης :) Το max στα συνημμένα που ανεβαίνει στο φόρουμ είναι 1200p. Προφανώς είσαι οριακά σε θέμα ανάλυσης. Σωστά;

Είμαι στα 1680Χ1050. Είναι παλιά η οθόνη.

Στο προηγούμενο site, ή σε αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τα ανοίγει μέσα στο μέγεθος του παραθύρου μου και μόλις πατήσω επάνω τότε πηγαίνει σε νέο tab με φουλ ανάλυση.

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο;

Είμαι στα 1680Χ1050. Είναι παλιά η οθόνη.

Στο προηγούμενο site, ή σε αλλά δεν έχω πρόβλημα. Τα ανοίγει μέσα στο μέγεθος του παραθύρου μου και μόλις πατήσω επάνω τότε πηγαίνει σε νέο tab με φουλ ανάλυση.

Δεν γίνεται κάτι τέτοιο;

Να υποθέσω ότι έχεις επιπλέον ζουμάρει το forum?

Υπάρχει κάποιος όριο στις αγγελίες; Κι αν ναι.. γίνεται να μεγαλώσει;;;

Μόλις μπήκα να δω τις αγγελίες και είδα αγγελία με 5-6 λινκ και τιμές.. γιατί να μην υπάρχει όριο στο ένα προϊόν ανά αγγελία, ώστε να υπάρχει μια περιγραφή, μια φωτό, ένα όνομα.. στη κατηγορία του την ανάλογη.. κι όχι 6 χύμα λινκ, άνοιξέ τα να δεις τι πουλάω κ δες και τιμές.. έγινε τόσο καλή δουλειά με τις κατηγορίες, κρίμα να χαλάει έτσι.. κατανοώ ότι είναι δύσκολο για τον πωλητή να κάνει μόνιτορ 4-5 αγγελίες, αλλά στη τελική, αυτός θέλει να πουλήσει 5-6 πράγματα.. ας μπει στο κόπο να δείξει τι πουλάει.. χωρίς καν περιγραφή είναι ότι χειρότερο.. 

Νομίζω λόγω του οτι επιτρέπονται μόνο 2 αγγελιές ανα μήνα.. Αλλά η Δ.Ο θα ξέρει καλύτερα.

Η πρότασή μου: Γίνεται να απλουστευτεί το mention; Πχ στο hwbox γράφεις @ + username (ουτε κεφαλαία ουτε τπτ, το πιάνει μόνο του) και voila έτοιμο! Στο tapatalk ειδικά :p θα ήταν χρήσιμο.

Ναι, 2 αγγελίες ανά μήνα. Εκκρεμούν κάποιες βελτιώσεις ακόμη στο θέμα των αγγελιών, οπότε κάντε λίγη υπομονή. Περισσότερα για τις αγγελίες κι εδώ:

http://www.thelab.gr/topic/139927-αγγελίες-v3-διαβαστε-το-πρωτο-ποστ/page-10

Το mention έτσι ήταν κι εδώ παλιά. Τώρα, ο ταχύτερος τρόπος είναι επιλέγοντας ένα τμήμα από το μήνυμα του χρήστη που θέλεις και στη συνέχεια "mention" από το αναδυόμενο κουτάκι.

Όσο για το tapatalk:

http://www.thelab.gr/topic/142550-mobile-theme-και-tapatalk/