l2phile Νοέμβριος 20, 2015 #541 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 (edited) Πατάω να διαγράψω ένα pm και δεν κάνει τίποτα.Πριν 5 λεπτά ..έκανε, μέχρι που τίκαρα σε ένα pop-up που έλεγα "είσαι σίγουρος για τη διαγραφή?" Επίσης η πολλαπλή (ή και το μονή) επιλογή μυνημάτων και πάτημα στη "Μετάβαση" για διαγραφή δεν κάνει τίποτα.Σαν να μην το έχω πατήσει Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2015 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 21, 2015 #542 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Επειδή μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά είτε μεμονωμένα, είτε με πολλαπλή επιλογή δε κάνεις μια δοκιμή και με έναν άλλον browser να το δεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2015 #543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Υπαρχει παλι κανα θεμα με το σιτε/σερβερ ? καθυστερει υπερβολικα να φορτωσει οτιδηποτε. μετρησα μεσο ορο πανω απο 15δευτερα για loading time ενω το "νεο περιεχομενο" προλαβαινω να φτιαξω καφε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 21, 2015 #544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Κανονικά μου φορτώνει. Μπορείς να δοκιμάσεις με άλλο browser να δεις αν σου κάνει τα ίδια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 21, 2015 #545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 Εχω ηδη δοκιμασει, ιδια ταχυτητα εχω σε ολους. Λες να φταιει η Wind ? Ολα τα αλλα site παντως πανε σφαιρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 21, 2015 #546 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2015 εμενα κανει περιπου 3 sec να φορτωσει το forum και 6 sec το νεο περιεχομενο. Seems ok.. Με chrome. Φταιει η Wind. Σαμποταρει τον Λαμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 22, 2015 #547 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2015 εμενα κανει περιπου 3 sec να φορτωσει το forum και 6 sec το νεο περιεχομενο. Seems ok.. Με chrome. Φταιει η Wind. Σαμποταρει τον Λαμπη βάλτε 2-3 από Αθήνα (με διαφορετικό isp) ένα tracert thelab.gr να δείτε από πού περνάει κ πόση ώρα κάνει.. κι εγώ θυμάμαι είχα θεματάκια κατά καιρούς με τη wind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 23, 2015 #548 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Ένα μικρό bug, μετά το πρόσφατο ban μου για να "συνεχίσω το μισαλλόδοξο κύρηγμά μου" (sic ορισμός του επαναδημοσιεύω) έπρεπε να κάνω acknowledge όλες τις προηγούμενες προηδοποιήσεις. Παρέλασαν μεγάλα ονόματα (astrolabos, nephilίμ, NTG, Tsakonas) οπότε η διαδικασία ήταν smooth, αλλά μου πήρε κάνα πεντάλεπτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 23, 2015 #549 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Αυτό γίνεται μια φορά και είναι κατάλοιπο της αλλαγής πλατφόρμας από vbulletin σε IPB Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 23, 2015 #550 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2015 Δηλαδή τόσο καιρό με τη νέα πλατφόρμα δεν είχες φάει warning; Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Δεκέμβριος 8, 2015 #551 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Καλημερα!Δε μου βγαζει επιλογη να ποσταρω στο θεμα του χριστουγεννιατικου διαγωνισμου.Ξερει κανεις γιατι? Ειναι κλειδωμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 8, 2015 #552 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 http://www.thelab.gr/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=98&t=169547και μην ξεχασεις https://docs.google.com/forms/d/1KNf5qUU0uDE-a3GHZBB8W80lABTeMfBKAHre7YxiAb4/viewform Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Δεκέμβριος 8, 2015 #553 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Sorry που ποστάρω εδω, αλλα στον Χμας διαγωνισμό δεν μπορούμε να γράψουμε για συμμετοχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedViper Δεκέμβριος 8, 2015 #554 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Sorry που ποστάρω εδω, αλλα στον Χμας διαγωνισμό δεν μπορούμε να γράψουμε για συμμετοχή.Μήπως προσπαθείς να σχολιάσεις στο άρθρο; Έτσι δεν γίνεται ( νομίζω ). Μπές και γράψε στο θέμα για να δηλώσεις συμμετοχή:ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 8, 2015 Author #555 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Sorry που ποστάρω εδω, αλλα στον Χμας διαγωνισμό δεν μπορούμε να γράψουμε για συμμετοχή.Από σπόντα είχε κλειδωθεί το θέμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Δεκέμβριος 8, 2015 #556 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Από σπόντα είχε κλειδωθεί το θέμα! Fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 8, 2015 #557 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Από σπόντα είχε κλειδωθεί το θέμα! και εκανα τοσο κοπο να δωδω τα links απο το κουνιστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2015 #558 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2015 (edited) Οταν παω να ανεβασω μια εικονα (ή περισσοτερες) (ειτε ειναι 1ΜΒ ειτε ειναι 10ΜΒ) , ειτε με τον βασικο ειτε τον προηγμενο μεταφορτωτη τρωω ακυρο. Στο μεν προηγμενο κολλαει τελειως η σελιδα μολις παει να τελειωσει το ανεβασμα της πρωτης φωτο, στον αλλο απλα δεν ανεβαινει η φωτο. Ειμαι μονο εγω; Πριν καμμια ωρα καταφερα να ανεβασω δυο φωτο, αλλα εκτοτε , δεν ανεβαινουν με τιποτα! Αυτα με Chrome. Τα ιδια και με opera , baidu. Δε δοκιμασα FF. Οπως βλεπω το θεμα το εχει μονο στο Forum και μονο με φωτο πανω απο 1ΜΒ. Μικρες οπως το capture που ανεβαζω , φαινονται να ανεβαινουν κανονικα.. οκ το βρηκα.. η αναλυση πρεπει να φταιει... Παντως αλλου ανεβαινουν κανονικα (σε φορουμ δλδ) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 3, 2016 #559 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Δεν μπορώ να κάμω post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2016 Author #560 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Δεν μπορώ να κάμω post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts