astrolabos Οκτώβριος 2, 2015 #521 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Επειδή ήξερε ότι ήξερες που είναι, γι' αυτό δεν σου έβγαλε τίποτα. Έχουμε εγκαταστήσει μια νέα μηχανή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη που κρίνει αυτή πότε πρέπει να δείξει αποτελέσματα και πότε όχι 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 2, 2015 #522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Αυτό με την αναζήτηση ισχύει. Μερικές φορές είναι πιο αποτελεσματικό να πας μέσω Google με περιορισμό στο site, παρά να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση που υπάρχει εδώ. Και για να το κάνω πιο αστείο, κάντε αναζήτηση τώρα με "ΕΛΤΑ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 2, 2015 #523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Επειδή ήξερε ότι ήξερες που είναι, γι' αυτό δεν σου έβγαλε τίποτα. Έχουμε εγκαταστήσει μια νέα μηχανή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη που κρίνει αυτή πότε πρέπει να δείξει αποτελέσματα και πότε όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 9, 2015 #524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 (edited) firefox win8,1δεν ξέρω αν είναι Bugαπλά μου έκανε εντύπωση Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 9, 2015 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 18, 2015 #525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2015 (edited) EDIT: Έφτιαξε με clear cache Από το πρωί ο FF την είδε κάπως με το thelab (ο ΙΕ παίζει μια χαρά) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 18, 2015 από hurin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Οκτώβριος 27, 2015 #526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Το πρόβλημα εδιορθώθηκε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε clear την cache του browser για να διορθωθεί.Το εν λόγω πρόβλημα επανήλθε. Έκανα και clear cache ξανά αλλά τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 27, 2015 #527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 (edited) Δεν ανοίγει το μενου των ειδοποιήσεων. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2015 από honda22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 27, 2015 #528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Δεν ανοίγει το μενού των ειδοποιήσεων. + Τα μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 27, 2015 #529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Το αυτό. Δεν ανοίγουν ειδοποιήσεις και μηνύματα. Δοκίμασα με Chrome, Opera, FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 27, 2015 Author #530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Το κοιτάμε, όταν διορθωθεί θα σφυρίξουμε κλέφτικα. Για την ώρα απλά κοιτιόμαστε όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 27, 2015 #531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Όποιος θέλει να τις βλέπει, μπορεί να ανοίξει αυτό το Link μέχρι να φτιαχτεί:http://www.thelab.gr/index.php?app=core&module=usercp&area=notificationlog Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 27, 2015 Author #532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Οκ κομπλέ. Για να μη ξεχαστώ ο ALEXIS2044 έφταιγε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Οκτώβριος 27, 2015 #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Που είναι η karmen. Την άλλη φορά το τρόμαξε και έφτιαξε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 27, 2015 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Μολις εμπαινα αεροπλανο για να επιστρεψω Αθηνα. Ουτε τολμησε να συνεχιστει το προβλημα και να εχω πατησει τα ποδια μου στη πρωτευουσα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 7, 2015 #535 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 (edited) Παίδες δεν μπορώ να μπω από τον υπολογιστή μου με τίποτα. Έχω hol με open dns. Άκυρο, τρώω conection timeout στον firefox και connection refused στον chrome. Βάζω hol dns, τα ίδια. Πάω από tapatalk στο κινητό, πάλι δεν με βάζει. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έφαγα ban + ip lock, αλλά κατάφερα να μπω από free proxy, απ' όπου και γράφω αυτό το post. Τι έχει γίνει; Δεν με παίζετε άλλο πια;;;;; Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2015 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2015 #536 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 Ε δε νομίζω Κλείσε/άνοιξε το modem σου να πάρεις άλλη ip να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Νοέμβριος 7, 2015 #537 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 (edited) κι εγώ πήγα να μπω προχθές από ένα φιλαράκι που έχει το zenmate κι από όποια χώρα κι αν επιλέγαμε, δεν βλέπαμε thelab.gr.. μόλις πήραμε απλή ip από τον isp του, μπήκαμε αμέσως.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2015 από Delijohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 7, 2015 #538 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2015 (edited) κι εγώ πήγα να μπω προχθές από ένα φιλαράκι που έχει το zenmate κι από όποια χώρα κι αν επιλέγαμε, δεν βλέπαμε thelab.gr.. μόλις πήραμε απλή ip από τον isp του, μπήκαμε αμέσως.. Δεν το είχα σκεφτεί να κάνω ένα reset του router... Το έσβησα για 1-2 λεπτά και μόλις το άνοιξα και πήρε νέα ip, το πρόβλημα λύθηκε. Παρόλα αυτά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δεν έμπαινα από την ip μου, αλλά με άλλη ip μπήκα... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 7, 2015 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Νοέμβριος 18, 2015 #539 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 το [mention][/mention] tag μόνο σε μένα δεν παίζει ή είναι site wide; μου το εμφανίζει σαν: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 18, 2015 #540 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 @kavadias, έτσι παίζει πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts