ARMAGEDDON Δεκέμβριος 20, 2014 #381 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 απλά open it http://www.thelab.gr/topic/88469-cpu-cooler-review-database/ (Δεν ξέρω αν το έχει βάλει κανένας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 21, 2014 #382 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 οπως έχουμε ξαναπει. Όλα τα reviews που είχαν γίνει στο παλιό site ήταν γραμμένα σε html (Ο λόγος που βρίζανε οι reviewers και φτύνανε αίμα σε κάθε review Μέχρι να το γράψουν). Στο καινούριο δεν παίζει αλλά θα μεταφερθούν σύντομα στις νέες κατηγορίες με τη σωστή μορφή. απλά επειδή είναι ένα μαζικό edit->move θέλει προσοχή και λίγο χρόνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 21, 2014 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 Συγνώμη για την άγνοιά μου, αλλά στο καινούριο, σε τί πρέπει να είναι γραμμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 21, 2014 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 οπως έχουμε ξαναπει. Όλα τα reviews που είχαν γίνει στο παλιό site ήταν γραμμένα σε html (Ο λόγος που βρίζανε οι reviewers και φτύνανε αίμα σε κάθε review Μέχρι να το γράψουν). Στο καινούριο δεν παίζει αλλά θα μεταφερθούν σύντομα στις νέες κατηγορίες με τη σωστή μορφή. απλά επειδή είναι ένα μαζικό edit->move θέλει προσοχή και λίγο χρόνο Δεν επιτρέπει το IP.Board τη χρήση HTML; Αναφέρομαι στους admin/mod και όχι στους απλούς χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 21, 2014 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2014 bb code στο νέο. Τέλος, επιτρέπεται η html αλλά δεν είναι και πολύ συνεργάσιμη τουλάχιστον στο πως θα τη θέλαμε εμείς. Είναι κάποιες επιλογές που πρέπει να κάνουμε λόγω πολλών μεταβλητών. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 22, 2014 #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2014 συζητώντας περί reviews, πρέπει να το έχετε αναφέρει αλλά μου διαφεύγει, δεν υπάρχουν τα νέα στην κατηγορία των παρουσιάσεων στο forum. Μπορεί κάποιος να τα βρίσκει μονάχα επιλέγοντας το μενού Reviews; Αν ναι. θα βοηθούσε να υπάρχουν και στο forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy81 Ιανουάριος 6, 2015 #387 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 Καλήμερα και καλή χρονιά!Το έχω ξαναναφέρει, αλλά -συνήθως- το πρώτο link στο RSS σε firefox (open "TheLab") ανοίγει την κεντρική σελίδα του site (http://www.thelab.gr/) και όχι τη σελίδα του RSS (http://www.thelab.gr/rss/ccs/χχχχχχχχχ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 7, 2015 #388 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2015 Δλδ.....@$^@$^@&^&!@# Γράφεις μια ώρα αγγελία με links κτλ-->Συνέχεια, Πάρε να χεις. "Ένα σφάλμα παρουσιάστηκε" Back..---> this Dοcument has expired...Καντήλια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 7, 2015 #389 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2015 Επειδή συμβαίνουν αυτά. . . firefox or chrome autosave plugin Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 9, 2015 #390 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Δεν είναι bug, αλλά το συμμάζεμα των συνημμένων φωτογραφιών κατά την άποψή μου είναι must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 9, 2015 #391 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Δεν είναι bug, αλλά [...] Ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο - V3 Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 15, 2015 #392 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2015 (edited) Παρασκευή αργά το βράδυ έκανα κάποια post και σήμερα που τσέκαρα το ίδιο θέμα βλέπω ότι λείπουν. Είδα και άλλον έναν χρήστη που έψαχνε τα χαμμένα post σε κάποιο άλλο θέμα. Επίσης νομίζω προς Παρασκευή μεριά είχε και ένα μήνυμα λάθους κατα την πρόσβαση στην κεντρική ή γενικά στο site με αναφορά σε SQL πρόβλημα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2015 από vagsk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 15, 2015 #393 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2015 Κατά τη μετάβαση είχαμε κάποιες απώλειες. Υπομονή να στρώσει λίγο η κατάσταση και να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε όσο γίνεται περισσότερα. Δεν έχουν χαθεί μόνο post σας στο φόρουμ αλλά και διάφορα comments σε ειδήσεις και reviews. Υπομονή λίγο και θα το φέρουμε στα ίσια του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 16, 2015 #394 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2015 Κοιτώντας σήμερα τις αγγελίες, βλέπω αρκετές ληγμένες (Λήγει σε Έληξε), αλλά προφανώς το link δεν είναι προσπελάσιμο (Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε αυτό που ζητάτε! - Έληξε). Φαντάζομαι ότι δεν είναι ο προβλεπόμενος τρόπος απεικόνισης - παλιότερα θυμάμαι ότι οι ληγμένες δεν φαίνονταν στη λίστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 16, 2015 #395 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2015 @nucleus, θα σου απαντήσω εδώ για να το δουν και οι υπόλοιποι αν και τα είπα δύο ποστ παραπάνω. Λίγο υπομονή καθώς μεταφέρονται ειδήσεις απο την κεντρική στο φόρουμ. Πάμε να ενώσουμε τα δύο τμήματα του site για να γίνει πιο λειτουργικό και προς εσάς. Αν δεν κάνω λάθος αρκετοί το ζητήσατε. Αυτό όμως έχει πάρει ήδη 2 μέρες εργασίας και θα συνεχίσει. Οπότε υπομονή να έρθει το πράγμα στα ίσια του. επίσης για να μην σας σπαμάρουμε το νέο περιεχόμενο και τα πρόσφατα θέματα έχουμε βγάλει προσωρινά το subforum των ειδήσεων απο εκεί και δεν εμφανίζεται. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 19, 2015 #396 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 δεν δουλευει το image size απο εξωτερικο λινκ ή εχω κανει καμια πατατα; (αλλα το βλεπω και αλλου...)http://www.thelab.gr/topic/87104-raceroom-racing-experience/?p=2133687 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 20, 2015 #397 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Έχω ένα πρόβλημα. Βασικά έχω πάρα πολλά προβλήματα στη ζωή μου, αλλά εννοώ ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Δεν λαμβάνω καμία, ακόμα και από θέματα που έχω ποστάρει. Αυτά είναι τα settings μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 20, 2015 Author #398 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Δεν σου έρχεται ούτε email ούτε πάνω στην μπάρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Φεβρουάριος 20, 2015 #399 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Χμ... Τωρα μου ηρθε mail.Στις εειδοποιησεις στη μπαρα το βλεπω, αλλα πχ σε καποια νεα που εχω ποσταρει, γραφει καποιος κατω απο εμενα, που μπορει πχ να με ρωτα κατι και δεν μου ερχεται mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 20, 2015 #400 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2015 Για πέρνα μια βόλτα και από το http://www.thelab.gr/index.php?app=core&module=search&do=followed, διάλεξε τα θέματα από τα οποία δεν έχεις ειδοποιήσεις και άλλαξε την κατάσταση ειδοποιήσεων σε "Ειδοποίησέ με για ενημερώσεις". (Εμφάνιση επιλογών επεξεργασίας > tick > dropdown στο τέλος της σελίδας) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts