Jump to content

Recommended Posts

@acct θα μπορούσε να είναι το Multilinks αλλά τώρα με τις δοκιμές είδα ότι μου το κάνει και από τον chrome, που δεν έχει καθόλου extensions, τον έχω τελείως μαμά

Εχω προβλημα με την καταχωρηση αγγελιων , μου βγαζει αυτο :

Ένα Σφάλμα Παρουσιάστηκε

[#10CFDM2024]

Δεν έχετε την άδεια στη λίστα αγγελιών.

Δοκιμασα πριν κανω το ποστ , τωρα 'επισκευαστηκε' .

Ευχαριστω :)

Δεν έκανα τίποτα "I swear". Καλό θα ήταν να διαβάσεις το πρώτο post στο sticky θέμα εδώ.

• Like 1

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που είπαμε ότι πρέπει να κάνετε ένα ποστ στη νέα πλατφόρμα για να ξεκλειδώσουν οι αγγελίες...  :rolleyes:

• Like 2

@chrooooo, πως πηγαίνεις σε αυτά τα θέματα; Αριστερά από κάθε θέμα έχει ένα κυκλάκι μπλε με check ή χωρίς. Αν το πατήσεις σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο. 

Εκτός από τον ωραιότατο παραπάνω τρόπο

Μπορείς να . . .

post-59630-0-11190100-1417815264_thumb.j

post-59630-0-44094200-1417815275_thumb.j

Με επιπλέον δυνατότητες και preview ;)

• Like 1

Και 3ος τρόπος, από το βελάκι και τη χρονοσήμανση ακριβώς κάτω από το όνομα χρήστη, δεξιά από το άβαταρ, τέρμα δεξιά.

Δεν χρειάζεται να πετύχεις βελάκι και με το timestamp δουλεύει και βολευει πολύ από κινητά ;)

Για  πάνω από το 1/3 των αγγλόφωνων του πλανήτη αυτή είναι η σωστή ορθογραφία. Με το ποσοστό των λαμπιτών που βρίσκεται ή έχει περάσει από τη Μ. Βρετανία, δεν εκπλήσσομαι. ;)

Όντως εμπίπτει στην κατηγορία Colour/Color, Favorite/Favourite κλπ. Το επισήμανα όμως διότι έχει επικρατήσει διεθνώς η αμερικάνικη ορθογραφία της λέξης.

Μου έστειλε pm ένα μέλος που γράφτηκε χθές και έχει περι τα 3 post, ότι δεν μπορεί να στείλει pm σε κάποια συγκεκριμένα μέλη (quote : "γράφει ότι δεν μπορούν να δεχτούν pm")

Δεν θυμόμουν να υπάρχει κάπου κατώτατο όριο σε δημοσιεύσεις για να στείλεις pm σε απλά μέλη και ούτε βρήκα κάτι σχετικό, ούτε θυμάμαι κάτι σχετικό για φραγή εισερχόμενων πμ , οπότε ενδέχεται να είναι κάποιο bug ?

Το πιο πιθανό είναι τα άλλα μέλη να έχουν γεμάτο το inbox τους. Δηλαδή 200 μηνύματα

• Like 2

Το φαντάστηκα, ήθελα να είμαι σίγουρος για να του απαντήσω.

Επίσης, @acct, έχεις δίκιο σε αυτό, όντως σκέφτηκα να ανοίξει νέο θέμα

Το πρόβλημα το να με πετάει σε παλαιά ποστ ανοίγοντας ένα θέμα παραμένει. Δεν με πηγαίνει στο πιο πρόσφατο αλλά 2-3 ποστ πιο πάνω, τα οποία έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενη επίσκεψη μου στο θέμα.

• Like 2

Το πρόβλημα το να με πετάει σε παλαιά ποστ ανοίγοντας ένα θέμα παραμένει. Δεν με πηγαίνει στο πιο πρόσφατο αλλά 2-3 ποστ πιο πάνω, τα οποία έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενη επίσκεψη μου στο θέμα.

Ισχυει, και σε μενα το ιδιο κανει

Για δοκιμάστε να καθαρίσετε cookies του λάμπη και cache. Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα οπότε μου κάνει εντύπωση να είναι μεμονωμένο.