chrooooo Δεκέμβριος 5, 2014 #341 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 @acct θα μπορούσε να είναι το Multilinks αλλά τώρα με τις δοκιμές είδα ότι μου το κάνει και από τον chrome, που δεν έχει καθόλου extensions, τον έχω τελείως μαμά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 5, 2014 #342 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Έχεις καθαρίσει cache κλπ στους browsers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 5, 2014 #343 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Εχω προβλημα με την καταχωρηση αγγελιων , μου βγαζει αυτο : Ένα Σφάλμα Παρουσιάστηκε[#10CFDM2024] Δεν έχετε την άδεια στη λίστα αγγελιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 5, 2014 #344 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 @Dark Oblivion, για δοκίμασε άλλη μία για σιγουριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 5, 2014 #345 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 @Dark Oblivion, για δοκίμασε άλλη μία για σιγουριά... Δοκιμασα πριν κανω το ποστ , τωρα 'επισκευαστηκε' . Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 5, 2014 #346 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Δοκιμασα πριν κανω το ποστ , τωρα 'επισκευαστηκε' . Ευχαριστω Δεν έκανα τίποτα "I swear". Καλό θα ήταν να διαβάσεις το πρώτο post στο sticky θέμα εδώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 5, 2014 #347 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που είπαμε ότι πρέπει να κάνετε ένα ποστ στη νέα πλατφόρμα για να ξεκλειδώσουν οι αγγελίες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 5, 2014 #348 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 @chrooooo, πως πηγαίνεις σε αυτά τα θέματα; Αριστερά από κάθε θέμα έχει ένα κυκλάκι μπλε με check ή χωρίς. Αν το πατήσεις σε πάει στο πρώτο αδιάβαστο. Εκτός από τον ωραιότατο παραπάνω τρόπο Μπορείς να . . . Με επιπλέον δυνατότητες και preview 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 5, 2014 #349 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Και 3ος τρόπος, από το βελάκι και τη χρονοσήμανση ακριβώς κάτω από το όνομα χρήστη, δεξιά από το άβαταρ, τέρμα δεξιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Δεκέμβριος 5, 2014 #350 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2014 Δεν χρειάζεται να πετύχεις βελάκι και με το timestamp δουλεύει και βολευει πολύ από κινητά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Δεκέμβριος 6, 2014 #351 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Υπάρχει ένα μικρό ορθογραφικό λάθος στην υποκατηγορία "Server OS & Virtualisation" του "IT Section". Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 6, 2014 #352 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Για πάνω από το 1/3 των αγγλόφωνων του πλανήτη αυτή είναι η σωστή ορθογραφία. Με το ποσοστό των λαμπιτών που βρίσκεται ή έχει περάσει από τη Μ. Βρετανία, δεν εκπλήσσομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Δεκέμβριος 6, 2014 #353 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2014 Όντως εμπίπτει στην κατηγορία Colour/Color, Favorite/Favourite κλπ. Το επισήμανα όμως διότι έχει επικρατήσει διεθνώς η αμερικάνικη ορθογραφία της λέξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 9, 2014 #354 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Μου έστειλε pm ένα μέλος που γράφτηκε χθές και έχει περι τα 3 post, ότι δεν μπορεί να στείλει pm σε κάποια συγκεκριμένα μέλη (quote : "γράφει ότι δεν μπορούν να δεχτούν pm") Δεν θυμόμουν να υπάρχει κάπου κατώτατο όριο σε δημοσιεύσεις για να στείλεις pm σε απλά μέλη και ούτε βρήκα κάτι σχετικό, ούτε θυμάμαι κάτι σχετικό για φραγή εισερχόμενων πμ , οπότε ενδέχεται να είναι κάποιο bug ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2014 #355 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Το πιο πιθανό είναι τα άλλα μέλη να έχουν γεμάτο το inbox τους. Δηλαδή 200 μηνύματα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 9, 2014 #356 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Το φαντάστηκα, ήθελα να είμαι σίγουρος για να του απαντήσω. Επίσης, @acct, έχεις δίκιο σε αυτό, όντως σκέφτηκα να ανοίξει νέο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 9, 2014 #357 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 http://www.thelab.gr/topic/139798-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C-thread-v20/page-4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 10, 2014 #358 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Το πρόβλημα το να με πετάει σε παλαιά ποστ ανοίγοντας ένα θέμα παραμένει. Δεν με πηγαίνει στο πιο πρόσφατο αλλά 2-3 ποστ πιο πάνω, τα οποία έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενη επίσκεψη μου στο θέμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 10, 2014 #359 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Το πρόβλημα το να με πετάει σε παλαιά ποστ ανοίγοντας ένα θέμα παραμένει. Δεν με πηγαίνει στο πιο πρόσφατο αλλά 2-3 ποστ πιο πάνω, τα οποία έχω ήδη διαβάσει σε προηγούμενη επίσκεψη μου στο θέμα.Ισχυει, και σε μενα το ιδιο κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 10, 2014 #360 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2014 Για δοκιμάστε να καθαρίσετε cookies του λάμπη και cache. Προσωπικά δεν έχω τέτοιο θέμα οπότε μου κάνει εντύπωση να είναι μεμονωμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts