GoMaR Νοέμβριος 21, 2014 #221 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 εγω θελω πισω το bug με το thread "περι φωτογραφιων" εμφανιζε παντα μια σελιδα παραπανω.αμαν πια..τελειομανεις ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 21, 2014 #222 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Και εγω χωρις να αλλαξω τπτ στα settings σταματαω να λαμβανω ειδοποιησεις στο Mail. Edit:Νταξ το φτιαξα,για καποιο λογο ειχε γινει uncheck ενα checkbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Νοέμβριος 21, 2014 #223 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Δεν ειδα αν ειπωθηκε αλλα τα ποστς θα ξαναπεραστουν?Εμενα μου εμφανιζει στη δραστηριοτητα μου απο 1/1/14 κ μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 21, 2014 #224 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Αν πας από την "προηγμένη αναζήτηση"( το γραναζάκι δίπλα στο search box) και κάνεις search με βάση τον συντάκτη βρίσκεις όλο του το ιστορικό. Η απλή αναζήτηση είναι ρυθμισμένη έτσι για άλλους λόγους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Νοέμβριος 21, 2014 #225 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Αν πας από την "προηγμένη αναζήτηση" Σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Νοέμβριος 21, 2014 #226 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 (edited) Αν στον τίτλο μιας αγγελίας υπάρχουν δύο κεφαλαία γράμματα στη σειρά, αυτομάτως κάνει το δεύτερο πεζό όταν το σώζεις. πχ: CM (από Cooler Master) --> Cm Επίσης, ο χρόνος που έχει ο χρήστης για να κάνει edit μια αγγελιά είναι μηδενικός... Γίνονται και λάθη, ας υπάρχει κάποιο περιθώριο τουλάχιστον μερικών ωρών. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 21, 2014 από pol77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Νοέμβριος 21, 2014 #227 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 εγώ ακόμα δε μπορώ να δω τις αγγελίες, τι παίζει, μπορεί να το κοιτάξετε.ευχαριστώ άκυρο το βρήκα το παζάρι και δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2014 #228 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Απάντησα σε ένα μήνυμα με παράθεση. Μετά του έκανα EDIT για να προσθέσω μια γραμμή σχόλια ακόμα. Μόλις πάτησα να σώσει, έβγαλε δύο φορές το προηγούμενο κείμενο μου μαζί με την παράθεση + τη μια γραμμή που πρόσθεσα στο τέλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 21, 2014 #229 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Δεν μπορώ να κάνω παράθεση με τίποτα, πατάω το σχετικό κουμπί αλλα αρνείται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2014 #230 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Στα εικονίδια (smilies) το 2ο και το τρίτο (με σύμβολο ":p") είναι ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 21, 2014 #231 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Επίσης δεν μπορεί να κάνει επικόλληση μέσα σε μήνυμα ούτε με ctr+v ούτε από το ποντίκι, μήπως η καινούργια πλατφόρμα δεν είναι τόσο φιλική με τον Internet Explorer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2014 #232 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2014 Σύμφωνα με αυτή την εικόνα: του @acct, το 97% των χρηστών έχει πλάτος οθόνης >1280 pixels. Το site έχει πλάτος 1032 pixels. Πώς και αποφασίσατε να το κάνετε στενό; Και 1300 να το κάνατε, πάλι καλό θα ήταν για τουλάχιστον το 97% των χρηστών. Δεν ξέρω αν στα μέρη της πίτας του other 10% υπάρχουν αναλύσεις με πλάτος μεγαλύτερο των 2560 pixels. Ρωτάω και επιμένω, επειδή το έχω ξαναδει το έργο, με πολύ στενό site. Η δικαιολογία τότε ήταν ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών ήταν με ανάλυση πλάτους 1024 pixels, οπότε το site έγινε με ακόμα μικρότερο πλάτος. Και φυσικά ήταν μια λωρίδα site με μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 22, 2014 #233 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Σύμφωνα με αυτή την εικόνα: του @acct, το 97% των χρηστών έχει πλάτος οθόνης >1280 pixels. Το site έχει πλάτος 1032 pixels. Πώς και αποφασίσατε να το κάνετε στενό; Και 1300 να το κάνατε, πάλι καλό θα ήταν για τουλάχιστον το 97% των χρηστών. Δεν ξέρω αν στα μέρη της πίτας του other 10% υπάρχουν αναλύσεις με πλάτος μεγαλύτερο των 2560 pixels. Ρωτάω και επιμένω, επειδή το έχω ξαναδει το έργο, με πολύ στενό site. Η δικαιολογία τότε ήταν ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών ήταν με ανάλυση πλάτους 1024 pixels, οπότε το site έγινε με ακόμα μικρότερο πλάτος. Και φυσικά ήταν μια λωρίδα site με μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά. Μια προσωπικη αποψη: Αναφερεις το να "απλωνεις" το περιεχομενο ως κατι θετικό. Στα μεγαλα μονιτορ, για να διαβασεις κατι που εκτεινεται απο τη μια ακρη της οθονης στην αλλη πρεπει να κουνησεις το κεφαλι σου απακρη σακρη μοιραια, για καθε γραμμη κειμενου που διαβαζεις. Στο κεντραρισμενο περιεχομενο, το βλεμα σου ειναι παντα στο κεντρο της οθονης μαζι με ο,τι αλλο χρειαζεσαι (πλοηγηση, διαφορες λειτουργιες). Αυτο μπορει να φανταζει αμελητεο αλλα οδηγει μαλλον σε μια πιο ευχαριστη και ξεκουραστη εμπειρια αναγνωσης. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 22, 2014 #234 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 @PetrosD, Για το πλάτος του κειμένου συμμερίζομαι και γω απόλυτα την οπτική του Αλέξη, αλλά μπορώ να παραθέσω και πιο απλό αντίλογο, βάσει του σκεπτικού σου. Μεγάλο ποσοστό των αναγνωστών ανά πάσα στιγμή είναι επισκέπτες κι εκείνοι μάλλον απεικονίζονται καλύτερα σε αυτό το γράφημα (στατιστικά του Steam): Tο 40% εμφανίζεται με αναλύσεις μικρότερες από 13xx και δεν μπορείς να τους υποχρεώσεις να βλέπουν συνέχεια μια οριζόντια scrollbar. Πάντως, το ότι κινούμαστε περίπου στις ίδιες διαστάσεις με τεχνολογικές ιστοσελίδες που έχουν πολλά εκατομμύρια επισκέπτες είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι κι άλλοι παράγοντες υπαγορεύουν τον περιορισμό της οριζόντιας έκτασης του κειμένου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 22, 2014 #235 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Παρατηρώ θεματάκι με τις παραθέσεις.... μου εμφανίζει τον κώδικα στην αρχή και το τέλος της παράθεσης, σε όλα τα νήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 22, 2014 #236 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Παρατηρώ θεματάκι με τις παραθέσεις.... μου εμφανίζει τον κώδικα στην αρχή και το τέλος της παράθεσης, σε όλα τα νήματα... @cyberdyne,Δεν έχει να κάνει με τις παραθέσεις. Το Tapatalk είναι που σπάει το bbcode (όχι όταν το βλέπεις με tapatalk, η υποδομή που απαιτείται για να υπάρχει η δυνατότητα). Το έχουμε επισημάνει και παραπάνω, οπότε χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι να φτιάξει. Δες πχ εδώ το μήνυμά μου κανονικά. Αν του βάλεις like, θα χαλάσει και το quote και το mention. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Νοέμβριος 22, 2014 #237 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Ok undrestood! Υπομονή λοιπόν! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Νοέμβριος 22, 2014 #238 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Δεν μπορώ να κάνω παράθεση με τίποτα, πατάω το σχετικό κουμπί αλλα αρνείται! Επίσης δεν μπορεί να κάνει επικόλληση μέσα σε μήνυμα ούτε με ctr+v ούτε από το ποντίκι, μήπως η καινούργια πλατφόρμα δεν είναι τόσο φιλική με τον Internet Explorer? Λοιπόν παιδιά δεν υπάρχει λέμε πέταξα στα σκουπίδια τον Ιnternet Explorer γιατί με είχε παλαβώσει και έβαλα τον SRWare Iron και είμαι εντάξει, όλα έγιναν κανονικά λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Νοέμβριος 22, 2014 #239 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Καλησπέρα, προσπαθώ να απαντήσω σε ένα thread με ένα κείμενο που είναι 725 λέξεις, αλλά μόλις πατάω απάντηση, μου βγάζει μήνυμα "This webpage is unavailable". Υπάρχει κάποιο limit στις λέξεις ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 22, 2014 #240 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2014 Δε βλέπουμε πια τις κάρτες που παίρνει κάποιος χρήστης σε κάποιο ποστ του και τον λόγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts