jpavly Φεβρουάριος 3, 2016 #561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Γίνονται εργασίες atm, ίσως πάρει μπάλα κάποιο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2016 #562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Δεν μπορώ να κάμω post.έπεσεν μου το helmet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 3, 2016 #563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2016 Author #564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 ^^ Αγαπητά μέλη, ενδέχεται να παρατηρήσετε καθυστερήσεις ή κολλήματα στις σελίδες μας. Αν ξαφνικά χαθούμε μην ανησυχήσετε, να παρακολουθείτε το Facebookγια ενημερώσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 17, 2016 #565 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2016 (edited) Παρόλο που έχω απενεργοποίηση το adblock εδώ και καιρό το παραθυράκι με την ειδοποίηση δεν σταματάει να πετάγεται. Μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό ? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 17, 2016 από Peter Parker Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 18, 2016 #566 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 Το δε σταματαει να πεταγεται σημαινει οτι στο κανει συνεχεια ή μια στο τοσο; Τη στιγμη που σου πεταει το παραθυρακι αν κοιταξεις το εικονιδιο του adblock εχει καποιον αριθμο; Αν ναι ειναι κολλημα του adblock που αργησε να απενεργοποιηθει. Μου εχει συμβεί 2 φορες μονο απο τοτε που μπηκε το μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 18, 2016 #567 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 Το ABP το εχω και εγω απενεργοποιημενο στο Λαμπη, αλλα ενιοτε μου πεταγεται και εμενα το μηνυμα. Οχι ομως παντα. Σημερα ανοιξα browser και δεν πεταχτηκε ας πουμε. Ειναι που το ιντερνετ μου, ειναι γρηγοροτερο απο το φως, γι'αυτο το λογο μαλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 18, 2016 #568 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2016 4 hours ago, karmen1983 said: Το δε σταματαει να πεταγεται σημαινει οτι στο κανει συνεχεια ή μια στο τοσο; Τη στιγμη που σου πεταει το παραθυρακι αν κοιταξεις το εικονιδιο του adblock εχει καποιον αριθμο; Αν ναι ειναι κολλημα του adblock που αργησε να απενεργοποιηθει. Μου εχει συμβεί 2 φορες μονο απο τοτε που μπηκε το μηνυμα. Το κάνει πάντα όταν μπαίνω στο forum και κάποιες φορές το κάνει και όταν αλλάζω θέμα. Όχι δεν έχει κανέναν αριθμό. Είμαι με chrome αν παίζει κάποιο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 21, 2016 #569 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 ... Και ένα screen που μόλις τράβηξα 3η φορά popup μέσα σε λίγα λεπτά από αλλαγές σε θέματα. Δεξιά επάνω το adblock απενεργοποιημένο. Για ριχτέ καμιά ιδέα γιατί καταντάει κουραστικό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 21, 2016 #570 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Εχεις το Adblock pro? Μπορείς να κάνεις μία δοκιμή με ABP να δούμε αν είναι ή όχι πρόβλημα του add on σε παρακαλώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 21, 2016 #571 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 πριν 9 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Εχεις το Adblock pro? Μπορείς να κάνεις μία δοκιμή με ABP να δούμε αν είναι ή όχι πρόβλημα του add on σε παρακαλώ; Εχω αναφερει και εγω πιο πισω το ιδιο προβλημα. Με ΑΒΡ μου το κανει και εμενα, ενω το'χω ανενεργο. ΟΧΙ ομως παντα, οποτε του "καπνισει" βλεπω να το κανει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 21, 2016 #572 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Το είχε κάνει μια δυο φορές και εμένα και είχα παρατηρήσει έναν αριθμό που σημαίνει ότι άργησε να ενεργοποιηθεί το add on. Βασικά είναι λίγο Long shot η φάση για το τι ακριβώς φταίει.... Θα το δουμε ομως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 21, 2016 #573 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 2 hours ago, karmen1983 said: Εχεις το Adblock pro? Μπορείς να κάνεις μία δοκιμή με ABP να δούμε αν είναι ή όχι πρόβλημα του add on σε παρακαλώ; Yeap το Pro έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2016 #574 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Παιδια αυτο το μηνυμα δε το εχω δει ποτε στη ζωη μου.. Ωστε αυτο ειναι το popup ε; Εχω απενεργοποιημενο βεβαια το adblock.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 21, 2016 #575 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 2 hours ago, karmen1983 said: Το είχε κάνει μια δυο φορές και εμένα και είχα παρατηρήσει έναν αριθμό που σημαίνει ότι άργησε να ενεργοποιηθεί το add on. Βασικά είναι λίγο Long shot η φάση για το τι ακριβώς φταίει.... Θα το δουμε ομως Δεν ξέρω τι ελέγχει το Popup πριν βγει, αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο να ελέγχει αν έχουν φορτωθεί όλα τα JS, γιατί αυτά δίνουν τις διαφημίσεις. Πολλές φορές, μέτριες ή κακές συνδέσεις δεν τα φέρνουν όλα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται αντίστοιχες διαδικασίες. Είναι εύκολο να γίνει debug, αν με GC, πατήσεις F12 και δεις τι έχει γίνει στο πάνω μέρος που έχει τα tabs, τέρμα δεξιά, αν έχει error/warnings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 21, 2016 #576 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 - ΠΟΘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 21, 2016 #577 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 Μου δίνεις λινκ σε παρακαλώ γιατί έχουμε άλλη αρίθμηση επειδή βλέπουμε και τα κρυφά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 21, 2016 #578 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2016 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μου δίνεις λινκ σε παρακαλώ γιατί έχουμε άλλη αρίθμηση επειδή βλέπουμε και τα κρυφά; Δοκιμάζω κάτι και επανέρχομαι! Ναι, βρήκα τι συμβαίνει... Όταν κάνω νέο ποστ, αριθμείτε με το #15141, ενώ αν ξαναμπώ στο thread είναι σωστά αριθμημένο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2016 από UltraB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts