astrolabos Σεπτέμβριος 20, 2015 #461 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 yupyup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 20, 2015 #462 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Πατώντας επάνω στα μηνύματα, ειδοποίησης και nik δεν κάνουν κάτι πρέπει να κάνω open link in a new tab (είμαι με firefox ). Προσπάθησα και με chrome αλλά κάνει τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 20, 2015 #463 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Ισχύει, και έχω 68 ειδοποιήσεις.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2015 #464 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Κάτω κάτω "Σημείωσέ τα όλα ως διαβασμένα". Το δεξί κλικ φαίνεται να χρειάζεται και στο edit/delete ενός ποστ. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 20, 2015 #465 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Επίσης χάλασε το background του Like 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2015 #466 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις τρεις εκλογές μέσα σε 9 μήνες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 20, 2015 #467 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Ισχύει, και έχω 68 ειδοποιήσεις.... :/ανεβασες καινουργια selfie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 20, 2015 #468 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 ανεβασες καινουργια selfie? Μπαα, θα είχα παραπάνω τότε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 20, 2015 #469 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Το σημειωση κοινοτητας ως διαβασμενη οδηγει στην αρχικη σελιδα. Τα μπουζιά δεν ειναι συμβατά. Do something Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 20, 2015 #470 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Αφησα μονους τους αντρες να κανουν update και τα κανανε μπαχαλο Υπομονη παιδες εχουν παρει φωτια τα μπουζοκλειδα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 20, 2015 #471 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Το σημειωση κοινοτητας ως διαβασμενη οδηγει στην αρχικη σελιδα. Τα μπουζιά δεν ειναι συμβατά. Do something 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 20, 2015 #472 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Εχω προβλημα με το log in.Πρεπει να ανοιξω σε αλλο tab και ενιωτε με βγαζει σφαλμα συνδεσης.Επισης με δειχνει οταν ποσταρω κατι το εικονιδιο της αναμονης και καθυστερει να εμφανιστει αυτοπου δημοσιευω.Αν πατησω refresh εμφανιζεται.Και τελος πηγα να κανω edit αυτο το ποστ και παλι επρεπε να ανοιξω νεο tab. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από 2cpu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 20, 2015 #473 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Καθαρισε μπισκοτακια και δοκιμασε με αλλο browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 20, 2015 #474 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Καθαρισε μπισκοτακια και δοκιμασε με αλλο browserΔεν έχει να κάνει, έχουν θέμα τα popup όπως του login, ειδοποιήσεις και μηνύματα.Επίσης ισχύει ότι βγάζει το εικονίδιο της αναμονής και δεν κάνει αυτόματα refresh ώστε να σου δείξει την απάντηση σου.Σούμα:Πρόβλημα των popup όπως login, ειδοποιήσεις και μηνυμάτων. Λογικά οφείλεται σε πρόβλημα σε .js file. Πιθανότατα κανένα lightbox or something like that. Είτε έχει διαγραφεί, είτε δε είναι στο σωστό path. Πρόβλημα όταν πάει κάποιος να απαντήσει σε ένα θέμα. Βγάζει το εικονίδιο της αναμονής και παραμένει εκεί. Δεν κάνει refresh ώστε να σου δείξει την απάντηση. Το βασικό είναι ότι καταχωρείτε στη βάση όμως. Έχει χαλάσει το background στο κουμπί Like. Όταν πατήσεις επεξεργασία δεν κάνει τίποτα, πρέπει να πατήσεις δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από UltraB 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 20, 2015 #475 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Πρόβλημα όταν πάει κάποιος να απαντήσει σε ένα θέμα. Βγάζει το εικονίδιο της αναμονής και παραμένει εκεί. Δεν κάνει refresh ώστε να σου δείξει την απάντηση. Το βασικό είναι ότι καταχωρείτε στη βάση όμως. Μου το έκανε κι εμένα αυτό. Ξαναπάντησα απάντηση και έκανε αυτόματο refresh με την απάντησή μου διπλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 20, 2015 #476 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Καθαρισε μπισκοτακια και δοκιμασε με αλλο browser Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Ειναι αυτο που αναφερουν οι αποπανω μου.(refresh δεν ανοιγει το pop up για log in double post"s) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 20, 2015 Author #477 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Το γνωρίζουμε το πρόβλημα, έχουμε ανοίξει case με την εταιρεία κι αναμένουμε, οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Circuit Σεπτέμβριος 20, 2015 #478 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 (edited) Ούτε εγώ μπορούσα να συνδεθώ με τίποτα.Μόνο έτσι τα καταφέρα. Εχω προβλημα με το log in. Πρεπει να ανοιξω σε αλλο tab... ...πρέπει να πατήσεις δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο. Δεξί κλικ στην επιλογή "Είσοδος" πάνω αριστερά και μετά "άνοιγμα σε νέα καρτέλα". Ευχαριστώ για το "κολπάκι" παίδες. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2015 από Circuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 20, 2015 #479 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 Πάντως το "Νέο Περιεχόμενο" πλέον δεν καθυστερεί να βγάλει αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 20, 2015 #480 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2015 γιατι αλλαξατε το /forum σε /index?ε?ε??γιατι αλλαξατε το /forum σε /index?ε?ε??γιατι αλλαξατε το /forum σε /index?ε?ε?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts