Jump to content

TheLab.gr V3 Bugs

DJD

Recommended Posts

Συμβαίνει από την πρώτη μέρα οπότε δεν το βρίσκω λογικό να καθαρίζω τα cookies κάθε τρεις και λίγο. Κάτι άλλο φταίει.

Εννοείς ότι έχεις καθαρίσει cookies και cache αφού αλλάξαμε πλατφόρμα;

Συμβαίνει από την πρώτη μέρα οπότε δεν το βρίσκω λογικό να καθαρίζω τα cookies κάθε τρεις και λίγο. Κάτι άλλο φταίει.

ctrl+shift+del και σβήσε τα πάντα εκτός από passwords και επανεκκίνησε τον browser σου. 

ctrl+shift+del και σβήσε τα πάντα εκτός από passwords και επανεκκίνησε τον browser σου. 

Done αλλά μετά από κλικ σε ειδοποίηση για like το κεντράρισμα που κάνει είναι αυτό.

Edit: Τα likes από τις ειδήσεις δεν εμφανίζονται στις ειδοποιήσεις;

post-38861-0-74602400-1418284722_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από honda22

Καλησπέρα, εγώ δεν έχω δυνατότητα νέας καταχώρησης στις Αγγελίες(προσφορά και ζήτηση). Δοκίμασα να καθαρίσω τα πάντα. Δοκίμασα και από της δουλειάς που μου φέρανε φορμαρισμένο PC προχθές αλλά χωρίς επιτυχία. 

Δεν έχω κάνει κάτι ή πρόκειται για bug; 

Αν κάνω διπλοποστ ζητώ συγγνώμη αλλά από το search δεν πήρα κάτι.

@karmen1983 @astrolabos

Αν κάνω διπλοποστ ζητώ συγγνώμη αλλά από το search δεν πήρα κάτι.

Και πάλι συγγνώμη για το διπλοποστάρισμα. Καταλαβαίνω λοιπόν ότι πρέπει τώρα, ενώ είμαι εγγεγραμμένος(όχι μόνο εγώ - οποιοσδήποτε στη θέση μου) από το 2006, παρακολουθώ το φόρουμ συχνά πυκνά και έχω πάμπολλες επιτυχημένες συναλλαγές με μέλη της κοινότητας(ενδεικτικά pol77, angel_f, firekiller) να αρχίσω να ποστάρω σε θέματα ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος και χρόνου απλά και μόνο για να πιάσω τη "διακοσάρα". 

Αγαπητοί φίλοι αυτό είναι κατα τη γνώμη μου άδικο. Καταλαβαίνω ότι και εσείς θέλετε να διασφαλίσετε την ποιότητα απλά θέλω να πω ότι το "είμαι ενεργός στην κοινότητα" δε θα πρέπει να κρίνεται από το πόσα ποστ έχεις. Ποιό είναι το επόμενο στάδιο; Πόσα likes θα πάρει μια φωτογραφία μου;

Καλή συνέχεια σε όλους.

Έγινε επεξεργασία από paravatis

αρχίσω να ποστάρω σε θέματα ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος και χρόνου απλά και μόνο για να πιάσω τη "διακοσάρα".

Γιατί να μπείς στη διαδικασία, εφόσον υπάρχουν τόσα site αγγελιών.; Το έχουμε πει πολλές, οι αγγελίες είναι απλά μια διευκολυνση.

Να σου υπενθυμίσω τέλος, ότι ο astrolabos παραμονεύει.

Γιατί να μπείς στη διαδικασία, εφόσον υπάρχουν τόσα site αγγελιών.;

Γιατί πολλούς πλέον τους γνωρίζω προσωπικά και προτιμάω να συναλλάσομαι με ανθρώπους που κρατάνε το λόγο τους και έχουνε κώδικα συμπεριφοράς παρά με τον οποιονδήποτε τυχαίο από "ένα site αγγελιών".

Να σου υπενθυμίσω τέλος, ότι ο astrolabos παραμονεύει.

Το ξέρω πολύ καλά. Όπως είπα παρακολουθώ το φόρουμ. Αυτό που έγραψα ήταν προβληματισμός-τροφή για σκέψη.