Jump to content

TheLab.gr V3 Bugs

DJD

Recommended Posts

http://www.thelab.gr/topic/139972-μητρική-για-4790k/?p=2094484

στο link του μηνύματος 19, ενώ έχω γράψει «έχει λίστα συμβατότητας» φαίνεται η διεύθυνση χωρίς το κείμενο.

thanks, θα το φτιαξω σε λιγες ωρες

• Like 1

@karmen1983,

απλά προς ενημέρωση έχω τα Ελληνικά σαν χρήση (και επιλεγμένα κάτω-κάτω στη σελίδα)

και οι ειδοποιήσεις είναι κάπως random όσον αφορά τη γλώσσα και σε εμένα

image.png

• Like 1

Sorry πάλι. Στα μνμτα που έχω, γενικά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Ουσιαστικά μόνο διαγραφή και τροποποίηση ειδοποιήσεων.

Τα εικονίδια που υπάρχουν εδώ δεν τα βλέπω.

Επίσης δεν βλέπω που είναι η επιλογή για να τα σώσω όλα στο pc μου και να τα σουτάρω από εδώ να μην πιάνουν χώρο.

@karmen1983, :)

Έγινε επεξεργασία από koshal

τα εικονίδια τα βλέπω απο 3 διαφορετικούς Browsers και χωρίς να έχω κάνει Log in.

Δε κατάλαβα τι θες να αποθηκεύσεις ακριβώς για να είμαι ειλικρινής :)

Καταρχάς thanks γιατί πλέον μπορώ να μετακινήσω μνμτα σε άλλους φακέλους. Πριν δεν τους εμφάνιζε η dropdownlist.

Όταν εννοώ τα εικονίδια, σύμφωνα με το Help που περέθεσα στο προηγούμενο ποστ, κάτω από τη συζήτηση πχ εμφανίζει την καμπάνα κίτρινη αν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις και την καμπάνα με την κόκκινη γραμμή αν είναι απενεργοποιημένες.

Ή για παράδειγμα το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό για report. (στο help το έχει εκεί που λέει για 'Reporting a message').

Αυτά εγώ τα βλέπω μόνο στο help και όχι και στα μνμτα.

Αυτό που θέλω να αποθηκεύσω, είναι οι συζητήσεις. Από ότι κατάλαβα, στα features της νέας πλατφόρμας υπάρχει η δυνατότητα για αποθήκευση των συνομιλιών και δεν καταλαβαίνω το πως. Αν γίνεται δε βρίσκω το πως, αν όχι γράψε λάθος και sorry για την ταλαιπωρία.

ΥΓ: σήμερα προστέθηκαν και τα ενδιαφέροντα και το επάγγελμα