apostolis159 Νοέμβριος 30, 2014 #301 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Στις ειδοποιήσεις καποιες φορες τα γραφει ελληνικα, καποιες αγγλικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 30, 2014 #302 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2014 Και στα emails, σε κάποια θέματα λέει "Νέα απάντηση", σε άλλα λέει "New reply to". Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 1, 2014 #303 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Μάλλον ο @koshal, χρησιμοποιεί σαν γλώσσα την Αγγλική στο φόρουμ.Εννοώ από την επιλογή κάτω αριστερά που έχει Ελληνικά/Αγγλικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Δεκέμβριος 1, 2014 #304 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Δεν μπορώ να ανεβάσω αγγελία. Δεν βρίσκω τον τρόπο. Ελπίζω να μην είναι απλό και γίνω ρόμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 1, 2014 #305 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Για διάβασε το πρώτο post και δοκίμασε πάλι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 1, 2014 #306 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Σε κολλητά emoticons, το δεύτερο δεν το παίρνει. Παράδειγμα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 1, 2014 #307 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 http://www.thelab.gr/topic/139972-μητρική-για-4790k/?p=2094484 στο link του μηνύματος 19, ενώ έχω γράψει «έχει λίστα συμβατότητας» φαίνεται η διεύθυνση χωρίς το κείμενο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 1, 2014 #308 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 http://www.thelab.gr/topic/139972-μητρική-για-4790k/?p=2094484 στο link του μηνύματος 19, ενώ έχω γράψει «έχει λίστα συμβατότητας» φαίνεται η διεύθυνση χωρίς το κείμενο. thanks, θα το φτιαξω σε λιγες ωρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 1, 2014 #309 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 thanks, θα το φτιαξω σε λιγες ωρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 1, 2014 #310 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 βασικά φαίνονται και τα δύο, αρχικά έβλεπα το σωστό με το κείμενο, μετά το λάθος με τη διεύθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 1, 2014 #311 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 θέλει μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει η αλλαγή. Το κοιτάει ο Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 1, 2014 #312 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 θέλει μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει η αλλαγή. Το κοιτάει ο Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 1, 2014 #313 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Πρεπει να ειναι οκ τωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 1, 2014 #314 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 Σε μενα παντως (υπογραφη) ειναι ΟΚ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 1, 2014 #315 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 εντάξει είναι τώρα, εύγε! Το μόνο που δε θυμάμαι όταν περνώ το ποντίκι από επάνω (hover) δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται στιγμιαία η διεύθυνση ή δεν ήταν έτσι ποτέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 1, 2014 #316 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2014 @karmen1983, απλά προς ενημέρωση έχω τα Ελληνικά σαν χρήση (και επιλεγμένα κάτω-κάτω στη σελίδα) και οι ειδοποιήσεις είναι κάπως random όσον αφορά τη γλώσσα και σε εμένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 3, 2014 #317 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) Sorry πάλι. Στα μνμτα που έχω, γενικά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Ουσιαστικά μόνο διαγραφή και τροποποίηση ειδοποιήσεων. Τα εικονίδια που υπάρχουν εδώ δεν τα βλέπω. Επίσης δεν βλέπω που είναι η επιλογή για να τα σώσω όλα στο pc μου και να τα σουτάρω από εδώ να μην πιάνουν χώρο. @karmen1983, Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από koshal Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 3, 2014 #318 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 τα εικονίδια τα βλέπω απο 3 διαφορετικούς Browsers και χωρίς να έχω κάνει Log in. Δε κατάλαβα τι θες να αποθηκεύσεις ακριβώς για να είμαι ειλικρινής Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 3, 2014 #319 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 Καταρχάς thanks γιατί πλέον μπορώ να μετακινήσω μνμτα σε άλλους φακέλους. Πριν δεν τους εμφάνιζε η dropdownlist. Όταν εννοώ τα εικονίδια, σύμφωνα με το Help που περέθεσα στο προηγούμενο ποστ, κάτω από τη συζήτηση πχ εμφανίζει την καμπάνα κίτρινη αν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις και την καμπάνα με την κόκκινη γραμμή αν είναι απενεργοποιημένες.Ή για παράδειγμα το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό για report. (στο help το έχει εκεί που λέει για 'Reporting a message').Αυτά εγώ τα βλέπω μόνο στο help και όχι και στα μνμτα. Αυτό που θέλω να αποθηκεύσω, είναι οι συζητήσεις. Από ότι κατάλαβα, στα features της νέας πλατφόρμας υπάρχει η δυνατότητα για αποθήκευση των συνομιλιών και δεν καταλαβαίνω το πως. Αν γίνεται δε βρίσκω το πως, αν όχι γράψε λάθος και sorry για την ταλαιπωρία. ΥΓ: σήμερα προστέθηκαν και τα ενδιαφέροντα και το επάγγελμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 3, 2014 #320 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 τι ακριβως πρεπει να ενεργοποιησω ωστε να μου ερχεται ειδοποιηση στα mention που μου κανουνε ? προς το παρων δεν εχω λαβει ουτε μια :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts