junior-21- Νοέμβριος 19, 2014 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 location θα προστεθει κατω απο το avatar? παραδοσιακος γαρ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 19, 2014 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δε μπορω να κανω paste, link από ΙΕ11Από Chrome γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 19, 2014 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 ctrl+vΕίναι bug της κονσόλας.Ισχύει και από firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 19, 2014 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Ηταν λίγο παίδεμα να κάνω log-in , τελικά εκτός από clear cookies & cache , ήθελε password reset , όλα ok. Μαζί με τις ημερομηνίες εγγραφής που είναι στη λίστα να διορθωθούν , θα επανέλθουν και τα παλιά πόστ μας καθώς και τα pm μας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 19, 2014 Author #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Μάλλον εχεις το 2ο account απο OOS Τασο , θα σε φτιαξω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 19, 2014 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 ctrl+vΕίναι bug της κονσόλας.Ισχύει και από firefoxΔε λειτουργει, το δοκιμασαΤι εννοεις, δε φτιαχνεται? Οπως δε λειτουργει και η παραθεση Το μηνυμα το εγραψα στον Chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 19, 2014 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Τι δεν σου λειτουργεί? H επικόλληση με πλήκτρα ?? Την λύση την έχει υποσχεθεί η Invision στην επόμενη εκδοση. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Νοέμβριος 19, 2014 #188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εγώ πρόβλημα με τον λογαριασμό μου...βλέπω τα παλιά μηνύματα μόνο, παλιό αβαταρ , δεν βλέπω τις πωλησεις. .κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Στείλε μου ένα πμ να ρτο δουμε μήπως είχες acc στο OOS και έχεις κόλλημα. Για τις αγγελίες παίδες όπως λέει και ο Κωστής στο πρώτο ποστ ετοιμάζονται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 19, 2014 #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 έχω ενεργοποιήσει τα πάντα στις ρυθμίσεις ----> επιλογές ειδοποιήσεων να μου έρχονται όλα με mail όπως παλιά αλλά δεν βλέπω κάτι να μου έρχεται .... ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 19, 2014 #191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δοκίμασες να αλλάξεις provider ? Παλιότερα είχα πρόβλημα με hotmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 19, 2014 #192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 σε gmail το έχω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 19, 2014 #193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω κάνοντας απλά υποθέσεις Mε yahoo.com δεν έχω θέμα . Αν έχεις και κάποιο άλλο mail κάνε μια δοκιμή και άλλαξε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 σε gmail το έχω ! Δεν ειμαι σε πισι αυτη τη στιγμη. Αν δε σου κανει κοπο στειλε μου ενα πμ να το θυμηθω να το κοιταξω μολις επιστρεψω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 19, 2014 #195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου παρουσιάστηκε ένα bug με το σύστημα "mention" το οποίο χρησιμοποιείτε για την αναφορά που κάνουμε σε άλλα μέλη του φόρουμ!Σε αυτό το μικρό προβληματάκι παρατήρησα οτι ενώ έχει γίνει σωστά το mention και το μήνυμά μου καταχωρήθηκε σωστά, μετά απο ανανέωση της ίδιας σελίδας "χαλάει" ο κώδικας με αποτέλεσμα να φαίνεται λάθος το mention στο browser.Ξανά έκανα generate νέο mention code, ξανά αποθήκευσα την δημοσίευση μου και έστρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου παρουσιάστηκε ένα bug με το σύστημα "mention" το οποίο χρησιμοποιείτε για την αναφορά που κάνουμε σε άλλα μέλη του φόρουμ! Σε αυτό το μικρό προβληματάκι παρατήρησα οτι ενώ έχει γίνει σωστά το mention και το μήνυμά μου καταχωρήθηκε σωστά, μετά απο ανανέωση της ίδιας σελίδας "χαλάει" ο κώδικας με αποτέλεσμα να φαίνεται λάθος το mention στο browser. Ξανά έκανα generate νέο mention code, ξανά αποθήκευσα την δημοσίευση μου και έστρωσε. Γνωστο ειναι και κανει το ιδιο και στα quotes. Εχει θεματακια το tapalk αλαλ θα το στρωσουμε. Υπομονη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 19, 2014 #197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Γνωστο ειναι και κανει το ιδιο και στα quotes. Εχει θεματακια το tapalk αλαλ θα το στρωσουμε. Υπομονη Εγώ "νιώθω" την υποχρέωση να σας λέω οτι βλέπω! Υπομονή... δεν έχω θέματα τέτοια εγώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Χρειάζεται χρόνος στον νεό λάμπη ούτως ή αλλώς.. μπορεί να φόρεσε νέο κουστουμάκι αλλά πρέπει να του πάρουμε και τα μέτρα για να του πηγαίνει γάντι! xexexe 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 19, 2014 #198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Γνωστο ειναι και κανει το ιδιο και στα quotes. Εχει θεματακια το tapalk αλαλ θα το στρωσουμε. Υπομονη Επειδή το έχω παρατηρήσει και εγώ σε μηνύματα μου, δε πρέπει να φταίει το tapatalk. Αν δε κάνω λάθος συνέβη και σε μήνυμα που έγραψα από PC/Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2014 #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Επειδή το έχω παρατηρήσει και εγώ σε μηνύματα μου, δε πρέπει να φταίει το tapatalk. Αν δε κάνω λάθος συνέβη και σε μήνυμα που έγραψα από PC/Chrome.δεν εννοουσα οποιος απαντησει απο ταπαταλκ αλλα το plugin του tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Νοέμβριος 19, 2014 #200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2014 Εγώ πάντως μιλάω πάντα για bugs απο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts