cyberdyne Νοέμβριος 17, 2014 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Ότι πρίν κανά τριάρι χρόνια είχα warning από αντμιν, θα εμφανίζεται για πάντα πλέον κάτω από το αβατάρ μου ("Προειδοποιήσεις")? Ρώτησα και τον Αστρο αλλά ας μην ζαλίζω μόνο αυτόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 17, 2014 #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Ότι πρίν κανά τριάρι χρόνια είχα warning από αντμιν, θα εμφανίζεται για πάντα πλέον κάτω από το αβατάρ μου ("Προειδοποιήσεις")? Ρώτησα και τον Αστρο αλλά ας μην ζαλίζω μόνο αυτόν! Μόνο εσύ το βλέπεις. Μην ανυσηχείς. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 17, 2014 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Ότι πρίν κανά τριάρι χρόνια είχα warning από αντμιν, θα εμφανίζεται για πάντα πλέον κάτω από το αβατάρ μου ("Προειδοποιήσεις")? Ρώτησα και τον Αστρο αλλά ας μην ζαλίζω μόνο αυτόν! Δεν εισαι μονος @astrolabos ενταξει εχουν περασει 4 χρονια μανα'μ :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 17, 2014 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Δεν εισαι μονος @astrolabos ενταξει εχουν περασει 4 χρονια μανα'μ :P Μόνο σε σας φαίνεται ρε διάολε. Οι άλλοι δε το βλέπουν . edit: Δε πρόσεξα ότι το ανέφερε ήδη ο Honda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 17, 2014 #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Μόνο εσύ το βλέπεις. Μην ανυσηχείς. "Σχεδόν" μόνο εκείνος... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Νοέμβριος 17, 2014 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Μόνο σε σας φαίνεται ρε διάολε. Οι άλλοι δε το βλέπουν . edit: Δε πρόσεξα ότι το ανέφερε ήδη ο Honda. Το ξερω...αλλά ρεπαιδακιμου ουτε σε μενα θελω να φαινεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Νοέμβριος 17, 2014 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά βλέποντας το site απο smartphone εντόπισα το παρακατω bug Γενικά σε οποιοδήποτε άρθρο υπάρχει θέμα με το alignment Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Νοέμβριος 17, 2014 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Μου εφαγε ολα τα ποστς και με εκανε junior ...cry.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2014 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 @nick2crete, Μήπως είχες λογαριασμό και στο oos και στο TheLab?Στείλε μου ένα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 17, 2014 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Το ξερω...αλλά ρεπαιδακιμου ουτε σε μενα θελω να φαινεται Φόρα τα παράσημα με καμάρι, μη χαλιέσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Νοέμβριος 17, 2014 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα προσωπικα εχω προβλημα με τα emoticos Στα δικα μου ποστ τα βλεπω κανονικα ενω στον αλλων τα βλεπω σαν χαρακτηρες Δικο μου το προβλημα η του λαμπη ? (Χρησιμοποιω google chrome απο Mac mini ) Καλοριζικο κιολας παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 17, 2014 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 @DJD έχω θέμα με τα πμς μου τα έχει κρατήσει όλα και δεν μπορώ να στείλω τίποτις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 17, 2014 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 @DJD σου εστειλα πμ για το nickname μου..οπως και να μπει η σωστη ημερομηνια εγγραφης δεν παιζει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2014 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 @DJD έχω θέμα με τα πμς μου τα έχει κρατήσει όλα και δεν μπορώ να στείλω τίποτιςΝα σβήσεις μερικά δε παίζει; Είναι 100% το Inbox Σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 17, 2014 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 από 200 είναι 800 να σβήσω αλλά θέλω μισή ώρα και είμαι δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2014 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 να στα σβήσω όλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 17, 2014 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 LoL, ξέρω τι είναι αλλά μου φάνηκε κάπως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 17, 2014 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Δε μπορεί κάποιος να αντιγράψει τα παλιά εικονίδια στο φάκελο των νέων; Δεν πρέπει να χρειάζεται κάτι άλλο... Επίσης οι εικόνες στα άρθρα όπως προαναφέρθηκε δεν είναι responsive με αποτέλεσμα να βγαίνουν έξω από τα borders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2014 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Μερικά πράγματα είναι πολύ απλό να λυθούν όπως τα emoticons που λες αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα όσο άλλα που μας απασχολούν αυτή τη στιγμή που έχουν να κάνουν με τη σωστή λειτουργία του site Κάντε λίγο υπομονή και θα στρώσουν όλα στην ώρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 17, 2014 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2014 Πωπω αυτό με την επιλογή κειμένου και την παράθεση είναι μούρλια. Ανοίγουν προοπτικές για flame wars επικών διαστάσεων, (ναι ξέρω *λάβε και για bans επικών διαστάσεων) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts