Jump to content



Recommended Posts

(edited)

Πανεύκολη συνταγή για ζεστό και τραγανό ψωμί. Το βάζετε στο φούρνο 1.5 ώρα πριν φάτε κι έχετε ζεστό ψωμί στο τραπέζι σας. Με ελάσιτο ζύμωμα, έτοιμο σε 10 λεπτά για να ψηθεί. Αυτά βγήκαν με τη μισή ποσότητα.

Συνταγή: http://www.dairy-free.eu/ψωμί-στη-γάστρα/

attachicon.gifWP_20160121_12_33_46_Pro_1024.jpg

 

Δε με παρακολουθείς και θα μαλώσουμε:

 

http://www.thelab.gr/topic/139801-official-φαγητοthread-v20/?p=2454999

Έγινε επεξεργασία από jax7480
  • Like 1

Και μιάς και σα πολύ ψωμί μαζεύτηκε, ας βάλω κι εγώ καμιά "σάλτσα" !

 

gallery_33151_779_686896.jpg

 

gallery_33151_779_1016956.jpg

 

gallery_33151_779_2249744.jpg

 

..........κόλαση! ! ! :hehe:

 

Καλή μας χώνευση! :D

  • Like 7

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Για τα pancakes πριν από κάποιες σελίδες στη συνταγή λέει pastry flour. Αυτό με τι ισούται;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Για τα pancakes πριν από κάποιες σελίδες στη συνταγή λέει pastry flour. Αυτό με τι ισούται;

Μαλακό αλεύρι.

  • Like 2

όπως σου είπε ο wizard. Δες και στην wikipedia μαλακό αλεύρι είναι αλλά όχι το πιο μαλακό. Οι βασικές διακρίσεις στα αλεύρια σταριού έχουν να κάνουν με το πόση πρωτεΐνη περιέχουν, όσο περισσότερη τόσο πιο σκληρά. Το γράφουν συνήθως στο πίσω μέρος του πακέτου. Το pastry είναι ανάμεσα στο cake (μαλακό) και στα σκληρά.

  • Like 1
  • 3 weeks later...
19 minutes ago, astrolabos said:

Πίτσα με γέμιστη στη κρούστα τυρί φιλαδέλφια. Την επόμενη φορά θα βάλω λουκάνικο :hehe:

 

Πού? :p

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.