Jump to content

Recommended Posts

Για το Cheesteak-house Σίγουρα από τα καλύτερα σάντουιτς που μπορεί κανείς να φάει. Τα τελευταία 2χρόνια όμως παραπαίει για άλλους λόγους που δε μπορώ να αναφερθώ.

Εν πάσει περιπτώσει αν θες να φάς κάτι αντίστοιχο σου προτείνω το Johny's στον Αγ.Αντώνιο. Κανονίζουμε και με PetrosD που είναι κι αυτός γειτονάκι ένα βράδυ να ανεβάσουμε φωτογραφικό υλικό να επανέλθει το θέμα στη φυσιολογική afterhours ροή.

http://johnnysoriginal.gr/

Δε βάζω φωτογραφίες, γιατί το ban παραμονεύει :p

Σήμερα Τρίτη 25-11-2014 στις 22:30 (όχι αργότερα, μη φάμε στις 11!) θα μαζευτούμε στο παραπάνω μέρος να τσιμπίσουμε. Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος.

@greekfragma,

@PetrosD,

@felix,

• Like 2

twin burgers plate απο BBQs

dJZfTeq.jpg

φοκατσια με  ζαμπον κρεμμυδι μανιταρια   + μαργαριτα 

ZwAeYq9.jpg

• Like 9

Σήμερα Τρίτη 25-11-2014 στις 22:30 (όχι αργότερα, μη φάμε στις 11!) θα μαζευτούμε στο παραπάνω μέρος να τσιμπίσουμε. Όποιος θέλει είναι ευπρόσδεκτος.

@greekfragma,

@PetrosD,

@felix,

Παλληκάρια θα σας απογοητεύσω, αλλά είμαι άρρωστος, οπότε...άκυρο για μένα...θα κάτσω μέσα για σουπίτσα...

Παλληκάρια θα σας απογοητεεύσω, αλλά είμαι άρρωστος, οπότε...άκυρο για μένα...θα κάτσω μέσα για σουπίτσα...

Εντάξει άμα δεν είμαστε απαρτία δε θα χει φάση. Κανονίζουμε άλλη μέρα και περαστικά σου :)

• Like 2

Σήμερα το μενού είχε κοτομπουκιές με σάλτσα σόγιας,τηγανιτές γλυκοπατάτες με κεφαλοτύρι και μαρουλοσαλάτα

post-32692-0-84016600-1417019601_thumb.j

• Like 7

Σπιτικά hamburger με κιμά κοτόπουλου διπλό bacon διπλό cheddar κέτσαπ, πατάτες και κόκκινο ημιγλυκο κρασί

post-30914-0-33243600-1417025305_thumb.j

• Like 9
(edited)

@acct Δεν έκανα υπομονή! Την φωτογραφία την έβγαλε η κοπέλα μου την ώρα που έπλενα τα χέρια μου, κατά τα αλλά εγώ δεν....

Έγινε επεξεργασία από NOS
  • Like 2

Πρίν το βάλω στο φούρνο... ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ 100% hand made! Η μπεσαμέλ επίσης hand made με φρέσκο γάλα!

Όταν βγεί απο το φούρνο θα σας πώ αν τρώγεται... :hehe: :hehe: :hehe::p :p :p

btw είναι 5KG περίπου το ταψί... ντάξει πιστεύω να χορτάσω. :haha:

15efjbn.jpg

• Like 8

Κοντοσούβλι κοτόπουλο με ρύζι και πάπρικα. Πιτούλες εκτός καρέ.

Κάτι μου λέει αυτό! Από που είναι;