Jump to content



Recommended Posts

(edited)

Τέλεια η ώρα. :T:

 

Μήπως να κάνουμε ένα θεματάκι "Μασμπούκα v2.0 ή 3.0" όπως είχαμε κάνει παλιότερα;

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

ακούω συμμετοχές για φαγητό το σάββατο πάλι νωρίς στον Καναδό

μην ξεχνάμε ότι θα πάμε και μεσοβδόμαδα ε 

(edited)

Σάββατο 10-10-2015 στος 19:00 έτσι; Να είμαστε σαφείς. Βάλε και διεύθυνση ή να βρεθούμε κάπου νωρίτερα να πάμε παρέα.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Στην αγορά σήμερα. Γενικά δε τρώω σπιτικό φαγητό αυτές τις μέρες οπότε σήμερα είπα να φάω κάτι καλό.

Αυτή τη φορά όλα ήταν άψογα και ναι δεν έχω κανένα παράπονο (ακόμα θυμάμαι αυτό το well done rib eye αντί του medium rare Που είχα ζητήσει :hehe:)

Παϊδάκια με ψητές πατάτες, rib eye, σαλάτα, μανιτάρια, γαλλικό κατσικίσιο τυρί και δωράκι γλυκάκι πανακότα και προφιτερολ

 

 

 

post-33144-0-81049800-1444235049_thumb.jpost-33144-0-73084600-1444235051_thumb.j

post-33144-0-20004300-1444235053_thumb.jpost-33144-0-42683100-1444235054_thumb.j

 

 

 

A και μη ξεχαστώ να βάλω και μία φώτο απο τα σουπλά :hehe:

 

 

 

post-33144-0-67094800-1444235339_thumb.j

  • Like 5

Σάββατο 10-10-2015 στος 19:00 έτσι; Να είμαστε σαφείς. Βάλε και διεύθυνση ή να βρεθούμε κάπου νωρίτερα να πάμε παρέα.

εγώ είμαι κέντρο και αν σας πάω θα το βρείτε αλλιώς θα χαθείτε στα στενά 

Κανονίστε ποιοι άλλοι @felix@yanni

Ψάχνω για αγορά ενός αντικολλητικού τηγανιού. Λέω γύρω στα 26 εκατοστά διάμετρο. Λίγο που έψαξα είδα ότι αναφέρθηκε σε παλιότερα ποστ αυτό έψαξα και στο ικέα και μου άρεσαν έτσι πως τα είδα. Στο πατρικό μου έχουμε τεφάλ και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι αλλά στο skroutz έχει πάρα πολλούς τύπους tefal. Σωστή χρήση θα γίνεται σίγουρα οπότε θέλω κάτι να κρατήσει αρκετό καιρό. Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα καλύτερα θα ήταν να πάρω κάτι με χοντρό πάτο. Γενικά τι θα μου προτείνατε;

 

Στην αγορά σήμερα. Γενικά δε τρώω σπιτικό φαγητό αυτές τις μέρες οπότε σήμερα είπα να φάω κάτι καλό.

Αυτή τη φορά όλα ήταν άψογα και ναι δεν έχω κανένα παράπονο (ακόμα θυμάμαι αυτό το well done rib eye αντί του medium rare Που είχα ζητήσει :hehe:)

Παϊδάκια με ψητές πατάτες, rib eye, σαλάτα, μανιτάρια, γαλλικό κατσικίσιο τυρί και δωράκι γλυκάκι πανακότα και προφιτερολ

 

 

 

20151007_172256.jpg

Τέλεια φαίνονται όλα.Αυτό εκεί δεξιά τι είναι σαν καπάκι από κονσέρβα; :unsure:

Στην αγορά σήμερα. Γενικά δε τρώω σπιτικό φαγητό αυτές τις μέρες οπότε σήμερα είπα να φάω κάτι καλό.

Αυτή τη φορά όλα ήταν άψογα και ναι δεν έχω κανένα παράπονο (ακόμα θυμάμαι αυτό το well done rib eye αντί του medium rare Που είχα ζητήσει :hehe:)

Παϊδάκια με ψητές πατάτες, rib eye, σαλάτα, μανιτάρια, γαλλικό κατσικίσιο τυρί και δωράκι γλυκάκι πανακότα και προφιτερολ

 

 

 

attachicon.gif20151007_172244.jpgattachicon.gif20151007_172256.jpg

attachicon.gif20151007_175522.jpgattachicon.gif20151007_175529.jpg

 

 

 

A και μη ξεχαστώ να βάλω και μία φώτο απο τα σουπλά :hehe:

 

 

 

attachicon.gif^ACC3365540441A6D937748810C3419390674BADF0F43B47BB5^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

τιμές; 

Τα NAVA τα έχω και τα δουλεύω πολύ. Είναι πάρα πολυ καλά τηγάνια go for it. Πήρα και κατσαρόλα μετά που δοκίμασα τα τηγάνια

Το κονσερβοιδή είναι σκεύος που μοιάζει με κονσέρβα και έχουνε μέσα τα ψητά λαχανικά

 

@filthy_dwarf, Αυτά που είπα μαζί με μία ακόμα μερίδα ψαρονέφρι και 3 ποτήρια κρασί μαζί με ένα μεγάλο μπουκάλι νερό 95 ευρώ 

  • Like 4
(edited)

Καλημέρα έχεις δοκιμάσει να κάνεις αυγό,ομελέτα χωρίς λάδι; Εκεί με ενδιαφέρει να μην κολλάει.. Αν μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις θα σου ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία από mer

Ναι όπως και κρέπες έχω δοκιμάσει και δε κολλάει τίποτα. Το καθάρισμα επίσης απο τη στιγμή που τίποτα δεν κολλάει είναι παιχνίδι. Αρκεί να σου πω ότι έκανα κοκκινιστό κρέας το ξέχασα μιας και φωτογράφιζα, έμεινε χωρίς καθόλου σάλτσα μετά απο ώρα και μαυρίλα δεν είδα στον πάτο του σκεύους.

 

Αυτό που θέλει προσοχή σε αυτά τα σκεύη είναι οι κουτάλες που θα χρησιμοποιείς μαζί τους. Δεν θέλουν μεταλλικές αλλά ξύλινες ή σιλικόνης.

Όποτε και να κανω ομελετα, με 2 σταγονες λαδι την κανω. Ή στο φουρνο. Δεν εχει κολλησει τιποτα. Καλη η παρατηρηση της @karmen1983, για τα σκευη! 

"Τηγανιτό αυγό" εγώ πλέον φτιάχνω σε ταψάκι πίτσας το οποίο το χώνω σε τοστιέρα(τεσσάρων τόστ). Το αυγό ψήνεται από όλες τις μεριές ενώ και το λάδι δεν προλαβαίνει να καεί πολύ. Επίσης δεν χρειάζεσαι πολύ λάδι, τόσο όσο χρειάζεται για να μην έρθει σε επαφή το αυγό με το ταψί.

  • Like 1

να προσέχετε γενικώς λίγο τα αντικολλητικά... τι ουσία έχουν.. είχε γίνει σκάνδαλο πριν χρόνια με κάποιες ουσίες που χρησιμοποιούνται κι ακόμα κάποιες εταιρίες προσπαθούν να "διώξουν" το στοκ τους με προσφορές κλπ.. 

  • Like 1

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.