Jump to content

Recommended Posts

περί ορέξεως κολοκυθοπίτα...

προτιμότερο είναι μια κοπανιστή για τις μερίδες ή να φτιάξεις μια δική σου σάλτσα που θα σε ξεχωρίσει και θα σε κάνει πιο ανταγωνιστικό αλλό οκ δικό σου το μαγαζί

• Like 1

Αν και δεν ειμαι του καυτερού όταν τις βλέπω να έχουν δέσει τόσες πολλές τις χαίρομαι :)

Πριν μερικές μέρες ειχα τραπέζι αλλά δε πρόλαβα να βγάλω τιποτα φωτογραφία πέρα απο ένα απο τα ορεκτικά. Οπότε ας το βάλω έστω αυτό.

post-33144-0-99205700-1439811729_thumb.jpost-33144-0-60420400-1439811732_thumb.j

• Like 9

Σιδηρόδρομος με κρασί μανιτάρια, μπέικον και λίγο σχοινόπρασο για το χρώμα και τη γεύση

post-33144-0-70290300-1440340433_thumb.j

• Like 9

Σιδηρόδρομος με κρασί μανιτάρια, μπέικον και λίγο σχοινόπρασο για το χρώμα και τη γεύση

attachicon.gif_MG_8866.JPG

Πως μαγειρεύεις το σιδηρόδρομο ;

Τι να σχολιάσεις ...:( ...5000 λέξεις είπες χωρίς να "ανοίξεις το στόμα σου" ! :)

Να 'σαι καλά ρε συ με τις δημιουργίες σου !

Έτσι να ανοίγει το μάτι ορισμένων ορισμένων ! :hehe:

Άντε, καλή χώνευση τώρα ! :D

• Like 1

Το φοβήθηκε η παρέα, εγω έχω δοκιμάσει και "με" και μου άρεσε.

Εγω πλέον κατα 99% θα προτιμήσω ακόμα και χύμα..δεν εχω παει καπου που να με χαλασε..το εχουν στρωσει το θεμα γενικως εδω.