Jump to content



Recommended Posts

τηγάνι σωτάρισμα( με τί ? ) και μετά  φούρνο ? για πόση ώρα ? δώκε πληροφορίες

Στο τηγάνι να σφραγίσει πρώτα με τα αρωματικά και λίγο λάδι. Μετά έριξα μέσα κρεμμύδια χοντροκομμένα και κρασί αν και στο χοιρινό ταιριάζει πολύ και η μπύρα.

Το σκέπασα (χρησιμοποιώ τέτοια μπολ γυρνώντας τα ανάποδα στο τηγάνι μιας και δεν έχω πάρει γάστρα)

Στο φούρνο στους 180 μπήκε για 40 λεπτά με το μπολ και 15 λεπτά χωρίς αυτό.

 

Εβγαλα τα ρολάκια και στράγγισα το ζωμό που είχε μείνει. Επεστρεψα το ζωμό στο τηγάνι και έδεσα τη σάλτσα με λίγο βούτυρο.

  • Like 3

Να μου χαθείτε λαμόγια :)

Pizza-Restaurant Mario λέγεται το μαγαζί στη Β. Κωνσταντίνου, κοντά στο Εν Αρτη αν γνωρίζεις γείτονα.

Περιττό να πω πως πλέον έχω σταματήσει να τρώω πίτσα από όλους τους υπόλοιπους εδώ στην Αρτα. Ο άνθρωπος ειναι τοπ.

Αν βρεθείς ποτέ στα μέρη μας μπορείς να πάρεις ότι θέλεις πακέτο.

Μωρέ θα βρεθώ. Μόνιμος κάτοικος θα γίνω.

 

Πακέτο στα μέρη μου γίνεται?  :p

  • Like 1

Τώρα τώρα με την αιώνια εμ.... συγνώμη με την ιόνια οδό ήθελα να γράψω  :sarcastic: κάτι θα γίνει.  :p

Μόλις γύρισα από το γυμναστήριο κι είχα να φάω από τις 12... τσάκισα μια μπριζόλα στο τηγάνι και ενα βαθυ πιατο τορτελίνια με τυρι και σπανάκι και έξτρα παρμεζάνα απο πάνω. Και πεινάω ακόμα  :mellow:

δοκίμασε και θα δεις

Της πείρα για το μαγαζί δοκιμαστικά να βάζω στις μερίδες σουβλακι καλές είναι

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.