Jump to content



Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Δεν σε πικρίζει η ρίγανη όταν ψήνεται??? Εγώ στο μοσχάρι πριν το ψήσιμο τα έχω κόψει όλα....λίγο αλάτι χοντρό μόλις τις βγάλω από το αλουμινόχαρτο που ''ξεκουράζονται'' μετά το ψήσιμο...

19 ώρες πριν, το μέλος akilleas έγραψε:

Δεν σε πικρίζει η ρίγανη όταν ψήνεται??? Εγώ στο μοσχάρι πριν το ψήσιμο τα έχω κόψει όλα....λίγο αλάτι χοντρό μόλις τις βγάλω από το αλουμινόχαρτο που ''ξεκουράζονται'' μετά το ψήσιμο...


Ρίγανη δεν μπαίνει σε κανένα κρέας που είναι να ψηθει. Θα βγάλει πίκρα.

 

Δοκιμασε καμια ώρα πριν το ψήσιμο τριμμένο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 
Και ψησε μετά. 

  • Like 1
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
3 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Στη δίαιτα πάλι σήμερα!!

 

Πολυ καλο σνακ η focaccia.

 

Θελει μπολικη υγρασια το ζυμαρακι να εκτοξευθεί. (72%+)

  • Like 1
5 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Να κανεις τεστ δεν είναι καλό σημάδι ο βήχας να ξέρεις :p

 

Έκανα και έρχομαι. Κανόνισε να μην βρω κάτι απ'το παραπάνω στον πάγκο μου :hehe: 

6 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Να κανεις τεστ δεν είναι καλό σημάδι ο βήχας να ξέρεις :p

 

 

To κινέζικο, το καλό

  • Haha 2

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.